44078
-
#1840 ezek szerint nem!!! -
Rudee #1839 Egy figyelmeztetés nem volt elég? -
gator #1838 Ha akartok egy magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor KATTINTS IDE -
#1837 majd a mostani BL negyed-döntő lesz érdekes :DDDD -
#1836 Ez csak érdekesség Csövi -
#1835 mondjuk sztem teljesen mindegy hogy volt e barátságos meccs vagy sem.ráadásul még az eredményét se tudjuk -
#1834 hát az a tragikus BEK döntő -
#1833 tudom, de a Liverpool hivatalos levelezőlistáján szó van egy nem publikált meccsről, amit elég kevesen tudnak
Kiváncsi voltam ki tudja, hogy volt. -
forzajuve #1832 csak akartak barátságost, de aztán nem jött össze
legalábbis eszereint:
"Régóta nem találkozott a két csapat, egyszer vagy kétszer barátságos mérkőzést próbáltunk szervezni, de sikertelenül. Pedig nagyszerű a két klub és szurkolótábor kapcsolata. A tragédia már régen volt, de soha sem felejthetjük el. Most azonban a labdarúgásra kell figyelnünk, hatalmas kihívás előtt áll a csapat"- mondta a liverpooliak főigazgatója, Rick Parry. -
#1831 Egy nem nagyon publikált barátságos meccs volt.
Annyira nem publikált, hogy ennyit tudok róla :-) -
#1830 azt mondta hogy 20 éve volt Heysel...egyébként sajnos lesz bunyó és így hogy visszatért a Drughi hááát..
Some Juventus supporters want revenge
-------------
Immediately after the Champions League draw on Friday, Juventus supporters started using the Internett to threaten the Liverpool supporters. 39 Juventus supporters lost their lives the last time these two teams met. English clubs were banned from European competions for five years, while Liverpool were banned for seven years. Various websites made threats telling that they hadn't forgot about what happened and that they would seek revenge. One website had the headline: Now it's time for the Liverpool supporters to get shot. Another website explained that while the clubs have a good relationship, the Juventus supporters still hate Liverpool. If you ask someone in La Curva Sud, the stand of the Juventus fans, about what they think about Liverpool they get filled with rage. Other websites expressed their fear about what might happen. With thousand of Liverpool fans wandering around Turin, some Juventus supporters fear their club could get banned from European competions following what could happen. Another website had a picture of masked and armed Juventus supporters, under there was writen that nobody could expect that the Juventus fans would shake the hands of the Liverpool supporters. Most Juventus websites are sure that there will be violence in Turin. And no fans try to hide this fact. On the other hand in the various Liverpool forums the Liverpool supporters don't seem to realize what danger that could meet them. The best measure to prevent violence would be to prohibit the fans of the two teams to see the away match, but this will never happen. -
#1829 és milyen meccs?
-
#1828 pont20éve volt úgy hallottam -
#1827 szerintem nem!!! -
#1826 Nem? :P
-
#1825 Tippeljetek:
A Heysel stadionbeli óta volt Juve-Liverpool már? -
#1824 -
forzajuve #1823 hodzs mondod? nem beszélni perfekt madzsar nyelv? -
#1822 azt mondtam jövőhéten tudom h vb selejtezők lesznek!!!! -
#1821 senkivel, mivel vb selejtezők lesznek !
Azután játszanak majd a fiorentinával... -
#1820 jövőhéten kivel játszik a juve??? -
#1819 ja igen kössz testvér -
#1818 fw -
#1817 vagy már nincs ilyen oldal -
#1816 alessandrodelpiero.uw.hu? -
#1815 hát ja elég hullámzó a teljesítménye!!! de tegnap nagyon jó volt!!! -
kemilaci #1814 Szesztek nem tudja valaki,hogy a juvefc.com -on kívül hol lehetne letölteni az idei Juve meccsek góljait? -
#1813 igen ő lett a meccs legjobbja is.csak lenne már állandó jó formája -
#1812 Alex előtt le a kalappal nagyon ól játszott és ha az a csavart kapufán vágódó labda is bemegy akkor nem is tudom lett volna akkor! :D -
#1811 na sikerült!
az első félidőben vmi hihetetlen szarok voltunk inkább ne is beszéljünk róla. Viszont a második félidőt nagyon megnyomtuk volt két kapufa meg még sok helyzet, Alex és Zlatan fantasztikusan játszott. Olyan cseleket csináltak hogy tyűha:)Alex gólja és kapufaája is szép volt!
Tacsi cseréje után sokkal biztosabb lett a kp-nk remélem a Fiorentina ellen ő kezd majd.
tudom hogy nehéz de ma szorítsunk a romaért:) -
Rudee #1810 A csatár szó kimaradt. -
#1809 Trez megint sérült, és ha nem Pavel kezd akkor 4-3-3 ba nyomjuk majd.nem lesz csere a padon, max Rej Volpato -
#1808 Reggina -
#1807 Juve kivel nyomja ma??? -
#1806 Remélem ma nyer a juve! -
#1805 vagy a Milan persze! :D -
#1804 jahh pl -
#1803 nem nagyon sikerült nekem sem,nézted a gportal.hu/stream-et? meg itt vannak linkek is probacseresznye -
#1802 ja pl Chelsea -
#1801 hát ez nem olyan rossz végülis járhattunk volna szarabbul is