44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Maresca Attacks Moggi
    3/31/2005 3:54:00 PM
    The Italian midfielder attacked the transfer guru ahead of Saturday’s match between Fiorentina and his former side, Juventus.
    Enzo Maresca is considered as one of the most creative midfielders in Italian football, but his talent was scarcely used by the Bianconeri during his time with them. The Fiorentina player wanted to thank all those who helped him during the Juventus period but also attacked those who did not believe in him.

“I’m thankful to Juventus as a club with particular reference to the Agnelli. I thank the fans and team mates which I had, but I can’t be thankful to those who did not believe in me.”

Maresca specifically referred to Luciano Moggi who did not have any problems in seeing off the player to Fiorentina.
  • forzajuve
    végülis Április 1.-e van. nem kell minden hírnek bedőlni! :) (remélem...)
  • forzajuve
    Tudom már mé' akar mindenki a reálmadrdiba menni! mert azok úgyis hamar kiesnek mindenhonnan így kevesebbet kell gürcölni egy adott évben.
  • 9csöves9
    jah, év elején azt mondta Ibra hogy most miénk a legmagasabb csatárkettős(Trez és ő)

most miénk lesz a legnagyképűbb...

de a lényeg a lényeg Cassano fantasztikus játékos,igaz hogy olyan amilyen de remélem a Juvénál megkomolyodik.itt senkise volt arról híres hogy nyafog,vagy veszekedik
  • BADE
    Cassanoért nem éri meg ekkora áldozatot hozni!!El sem merem képzelni a Cassano-Ibra kettőst elől.Talán a legbunkóbb csatársorunk nekünk lenne Európában!
  • zambrotta
    én nem sajnálom trezt, de Emersont nagyon sajnálnám, nagyon bírom
  • 9csöves9
    jah bár Trezt sajnálom...
  • Sheva
    nem is olyan rossz! ;)
  • 9csöves9
    valszeg Trez elmegy Mutut meg bevonjuk a Cassanos transzferbe
  • Sheva
    Cassano a Juvéba? és akkor ki fog kimaradni?
  • 9csöves9
    ha egyre gondolunk akkor abban az van ugye hogy Enzo nem akar visszajönni, Gigi meg azt mondta Cassanonak hogy jöjjön a Juvéba?:)
  • Sheva
    miért mit mondott?
  • Rudee
    Emerson:

“I, just like any other player, would like to wear the Real shirt, for all that this team represents in the world. If they want, it’s the clubs who have to agree because right now I have a contract with the Bianconeri.”
  • Breki33
    Aztis olvastad, mit mond Cassanoro-l? illetve Maresca mit nyilatkozott?
  • 9csöves9
    nagyon örültem ennek a hírnek:)ittvan magyarul

Az olasz válogatott hálóõre véget vetett az átigazolásáról szóló pletykáknak, ugyanis 2010-ig meghosszabította szerzõdését a Juvéval.

Buffon szerzõdése 2008-ban járt volna le, ezt most még két évvel hosszabították meg, tehát a squadra azzura egyese-aki az új szerzõdés értelmében 4.5 millió eurót fog évente keresni- úgy tûnik még sokáig a Juventust fogja erõsíteni.
    A kontraktus megújításával eldölt, Buffon nem költözik a nyáron Spanyolországba, pedig a Real Madrid állítólag 30 millió eurót ajánlott érte a Juventusnak. Az ajánlat nem tûnik túl magasnak, ezenkívül Moggi is egyértelmûen visszautaította azt.
    Gigi Buffon 2001 nyarán 50 millió euróért érkezett a Juventushoz a Parmatól. A Juve játékosaként két scudettot és két olasz szuperkupát tudhat magáénak, idén pedig mindent elkövet, hogy Bl gyõztesnek is elmondhassa magát.
  • 9csöves9
    Zalayeta,Olivera,Montero meg nagyon jól játszott :)
  • Breki33
    Buffon Extends With Juve
    3/31/2005 12:06:00 PM
    The Italian international goalkeeper has definitely put an end to the transfer rumours linking him to Real Madrid by renewing his contract with the Old Lady till 2010.
    Juventus have extended Gianluigi Buffon’s contract by two years, thus squashing the speculations regarding a possible move by the 27-year-old shot-stopper to Spain. Therefore Buffon, who will be netting 4.5 million Euros per year, seems destined to remain with the Bianconeri for a long time.

Real Madrid tried to lure the goalkeeper, who is considered as the best in the world in his role, by offering 30 million Euros to Juventus. However the offer was deemed too low and was rejected by Luciano Moggi.

Buffon joined Juventus from Parma in 2001 for a fee of over 50 million Euros. With the Bianconero he has already won 2 Scudetti and 2 Italian Super Cups, and will now be hoping to win Champions League this season.

• Breki33
    Emerson Shocks Juve: I Want Real
    3/31/2005 3:05:00 PM
    The Brazilian midfielder sent a clear message to his club that he would welcome a move to the Spanish Giants.
    Juventus might be losing Emerson this summer as the player declared that he would like to play for Real Madrid. Soon after the final whistle of the match between Uruguay and Brazil, the ‘Puma’ said:

“I, just like any other player, would like to wear the Real shirt, for all that this team represents in the world. If they want, it’s the clubs who have to agree because right now I have a contract with the Bianconeri.”

Real Madrid were linked to Emerson last summer but the Brazilian player preferred a move to Turin back then.
  • Sheva
    ezek a brazilok... mi van velük mert nem a régiek!!
  • forzajuve
    Emerson pontot mentett :)

Uruguay-Brazilia 1-1
    1-0 (48)FORLAN
    1-1 EMERSON(68)
  • Sheva
    peig igazán betehetnék!!!
  • 9csöves9
    köszi de nem akarják betenni
  • 9csöves9
    a Kappa nem mezszponzor volt vagy is nem olyan mezszponzor.de akkor még lotto,nike:D
  • zambrotta
    nagyon jó lett
  • Breki33

KAPPA és Upim majdnem kimaradt

• Breki33
    volt a TELE+ SONY is és FIAT SIemens Lotto is régebben (nem a mezen)

ja és Danone :-)

Még korábban ARISTON

• nightsucker
    Bocs aki szereti a régi focit megnézheti juve-ujpestet a filmmuzeumon11:35 töl bocs a zavarásért
  • Sheva
    oksi...
  • 9csöves9
    volt itt Danonone,Sony,D+,Fastweb,Sky,Tamoil asszem ezek az utóbbi 7-8 év termése:)
  • 9csöves9
    rá van az vasalva:)de most még nem próbálom majd jövőre:D
  • Sheva
    a Juvénak régen ki volt a szponzora???
  • Breki33
    nekemtetszik

egyáltalán, hogy tudod letépni?
  • 9csöves9
    sztem élőben hülyén mutat a mezen. meg az olasz tifosik,nem csak a Juvésok hanem rómaiak,milánóiak is utálják de nem tudom mi miatt talán a tv közvetítéshez van köze...
  • Breki33
    A SKY sztem jó
  • Sheva
    na most már rémlik ez a szponzor...
  • 9csöves9
    igen a MAccabi ellen egyedül nem volt. szvsz akkor sokkal jobban mutatott a mez,lehet én le is tépem az enyémről a Sky-t
  • gercse
    a Macabbi ellen is volt szponzor? mert nekem ott feltünt minthe nem lett volna,de lehet h rosszul tudom
  • 9csöves9
    ez még a juventus fórumon is regelt,ott is hírdeti...nem elég neki hogy Mo. legnagyobb focisjáték oldalán baszottnagy reklámfelületet kapott és sztem nem csak ott...
  • 9csöves9
    meg az Olasz kupa mezen
  • gator
    Ha akartok egy olyan magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es mellekesen meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor KATT IDE !!!