44078
-
#2600 íygis-úgyis elcseréljül szal tök mind1 -
#2599 Én meg remélem olyan jó lesz mint volt a Chelsea-ban -
#2598 remélem elcseréljük a c ligába valami nagy ismeretlen tehetségért, és soha többet nem hallunk róla -
#2597 Az nem ettől függ -
#2596 hagyjá már avval a foltos románnal, még csak az kéne, semmiképp nemérdemnli meg, hogy a bajnokcsapatba bekerüljön és érmet kapjon avval, hogy drogozott -
#2595 Mutu-t is kéne -
#2594 ezt én se értem megérdemelné, hogy kicsit ússzon a sikerben a sok basztatás után, ha a köv. meccsen se játszik capello 1 szar alak, Kapo jó őt se éretem mér nem játszott rendszeresen, csak elne adjuk -
#2593 ja nem láttam az elejétől -
#2592 Buffont és Zlatant lehozta,Alexet meg rühelli sajnos. -
#2591 mert már eldőlt -
#2590 nem értem Capellot...miért álltak föl tartalékosan? hol van Alex ,Buffon és Zlatan??? -
#2589 Alex miért nem játszik??Nem tudom megérteni Capellot,hogy miért nem játszatja!Ha formában van, vagy nem játszik vagy lecseréli,ez aztán a jó döntés... -
#2588 vezetünk de jó a Livorno -
#2587 A szezon góljai
klikk -
#2586 -
#2585 -
#2584 -
#2583 -
#2582 http://www.signoramia.it/sigla2006.mp3
audio from what apparently is a SKY compilation of the juve-parma game and the end of milan-palermo (1.1 mb)
-
#2581 ?:o -
#2580 Egy kis meglepetés
klikk -
#2579 -
#2578 nem P -
#2577 veszünk belőle 3 ugyanolyan jót próbléma hgyek nélkül -
#2576 jó gondolom a Juvéból is kivett a BL -
#2575 de belőlünk azért a MU meg az Inyter elleni BL sorozat sokat kivett!!! -
#2574 hát lehet... -
#2573 neeeeeeeee adják el
világszár lesz -
#2572 dehogynem
idén minden Milan elleni meccset hoztunk illetve döntetlen.
Amit meg mutatnak mostanában....... -
#2571 én is bírom, egyébként szerintem rászóltak már, mert a múltkori meccsen nagyon kultúráltan játszott és nem szólt vissza amikor lesre intették és hasonlók... -
forzajuve #2570 :DDDDDDDDDDD -
#2569 Én azért nem szeretném ha menne Zlatan eléggé megszerettem. -
Rudee #2568 Egyedül Torinóban szeretnék, hogy igaz legyen, de jobb ha beletörődnek a jelenlegi helyzetükbe. Nem tudom azt észrevette-e valaki, hogy az egyik vezetőségi tag múltkori kijelentése (akkor igazol a Juventus, ha el is ad valakit) után sorra jönnek az irreális ajánlatok. -
#2567 Puma ne menjen sehova, az egyik legjobbunk volt idén. Cassano-t mondjuk én jobban favorizálom, mert mégis olasz és az EB-n nagyon megszerettem
kéne egy irányító, egy jobb hátvéd meg talán középre egy tartalék... -
#2566 Ha ő megy és jön Cassano,akkor ugyanott tartunk,mindkettő tuskó...
De a maradék pénzből lehetne még venni pár játékost,így nem lenne rossz,ha igaz a hír.Puma is mehet,ha jó pénzt kapunk érte.Kovac meg menjen Qatarba,esetleg oda befér és még jól is jár fizetésügyileg. -
#2565 jogos! :D -
#2564 a real-Juven meg már beharangozták robert kovac idejövetelét. akkor hogy is van ez?:) -
#2563 tegnap a real meccsen is mondta a kommentátor -
#2562 tuti kamu, 70 millák már eleve nem mozognak a fociban ráadásul Zlatanért
de ha igaz akkor hülyék lennénk nem belemenni ebből a pénzből simán jöhetne Cassano,GIlardino meg akárki -
R9 #2561 ezt a kamu hírt,zlatan világsztár?:DD