44078
-
Rudee #2960 Alena Seredova -
#2959 Hogy hívják ezt a hölgyet? -
Rudee #2958 Volt. -
#2957 de neki nem az a válogatott ugrócsaja volt??? -
Rudee #2956 Buffon beújított:
-
#2955 jaja én is arra gondoltam mer nagyon ölelkeztek:) -
#2954 állítólag ő Bettega fia -
#2953 jaja és van köztük egy eléggé Pavel fizimiskájú játéékos:D grat nekik -
#2952 Az ifik vagy kik 1-0, 3-3-mal megnyerték a bajnokságukat. Nem igazán tudok olaszul, bocsi. :( :Ð itten vagyon -
#2951 Háát azért kicsit túl sok lenne egy ilyen kettős belül... túl védekező... már így se örülök, h. Fabio bácsika a Blasi-Puma belső kettőst favorizálja. -
#2950 :DDD -
#2949 ja nekem is:) eleve már az furcsa hogy Juve játékos brazil mezben, nem szoktak itt nagyon Brazilok játszani -
#2948 Pumcsi olyan fura nekem Brazil mezben P
Főleg, hogy ellenük szurkolok -
#2947 én sem ,de azért egy Mozartnál,Giannicheddánál,Blasinál jobb és azér nem lenne semmi egy Puma-Vieira belső kettős...mondjuk lehet túl sokat támadnának
és ne feledjük Moggi ígért egy nagy halat(Cassanon kívűl) -
#2946 Vieira-ért én nem rajongok -
#2945 Szamuráj aláírt 2010-ig! Az egyházi esküvője után írta alá, dupla öröm grat neki
felreppent egy újabb Vieira-s transzfer lehetősége, de ez csak pletyka valszeg, 10 millió euróról beszélnek
Cassanonak beszóltak a roma drukkerei többek közt az "áruló" Capellohoz küldték...jöjjön csak, mi nem bánjuk
ja és még a violákkal is van egy kis gond, egyik szurkolótábor sem akarja hogy félig viola, félig bianconeri játékos legyen a csapatuknál, és ezt a Moggiék is így gondolják így sztem még nyáron pont kerül az összes 50%-s tulajdonjogú játékos ügyére
Palladino elment a Livornoba -
#2944 sajna úgy néz ki elmegy, pedig idén kurva sokat fejlődött, simán csere, sőt ha sérültek vannak, még kezdőnek is befér... ha eladják tavaly vagy tavalyelőtt, még örültem is volna... :( -
#2943 hát azért a bőröndödet készítsd elő -
forzajuve #2942 Zalayetát eladni???? Nebazz ő a kedvencem. ha eladjuk én... én... világgá megyek. Csomagolhatok?:( -
#2941 Minket hívott meg a Barcelona nyárra a Joan Gamper kupára 8) a bajnokság elött 4 nappal azaz aug 24. lesz -
#2940 az azér durva hogy 50 milla már Gilardino ára:DD fizesse csak ki a milan -
zambrotta #2939 Állítólag olasz újságokban az jelent meg hogy Cassano napokon belül aláír a Juvehoz! -
zambrotta #2938 hányingervreal, még jó hogy nem leszek itthon, sajnos az argentin meccsen sem -
#2937 jól van, ez kellett -
#2936 Ámen:DDD -
#2935 -
#2934 -
#2933 Sokan úgy gondolták a Juve szimpatizánsai közül, hogy a cseh világsztár, Pavel Nedved elhagyja a csapatukat. Erre rácáfolva a 32 éves játékos két évvel meghosszabbította a szerződését.
- Rengeteg dolog köt Torinóba, tehát úgy érzem, jó döntést hoztam - kommentálta röviden a válogatottságot már lemondó futballista.
-
#2932 de nekünk real margitot kell fogadni...
én is jobban örülnék egy olasz csapatnak...legyen az a Juve, a Milan vagy akár az Inter... -
#2931 Lehet többen kimennének mint olaszban P -
#2930 jaja :) azt azért én is elviselném egyszer :P -
#2929 Miguelért nem fogadták el a 7 millió eurós ajánlatot helyette 10 milliót kérnek...
[ojogo.pt] -
#2928 magyarországra -
#2927 hova? :P -
#2926 én meg azt várnám, hogy a divatcsapat helyett a juve jöjjön ide -
#2925 hűű pedig én Rosickyt már 3éve várom a juvéba, de szép is lenne, ha tényleg jönne, de nem jön:((( -
#2924 Jah és Di Vaio nagyon jól jönne a padra, meg a rotáció miatt sztem játszhatna is, de sajna eladtuk a Valencianak, így kicsi az esélye, hogy visszajöjjön. :( -
#2923 Már nem azért, de amit a Juve művelt Marescaval... meg tudom érteni, ha nem szívesen jön(ne) vissza, pedig kéne, mert nagyon jó kis játékos.
Cassano meg szintén rohadt jó lenne, Mozart nem kell, Giannichedda max. padra, Rosicky meg úgyse jön. Ja és Puma meg Buffon tuti marad, miért is mennének el? Meg ki tudna annyit fizetni, h. érdemes legyen elengedni Buffont? Max. Abramovic, nekik meg ott van Cech. -
#2922 Cassano 11 millió eurórért már jöhetne is, de elöbb el kell adnunk Zalayetat és Miccoli 50 % át egyaránt 5-5 millió euróért.
[channel4.com] -
#2921 ja hát "jól" érzik magukat. sztem Miccoli nem tudja megbocsájtani ezt a nyári dolgot. de Enzo nem tudom mit akar amikor itt simán kezdő lehetne és Fiorentinában elég durva transzperenseket raktak ki neki...
mindegy ha vki a kiesés ellen akar küzdeni akkor ne is jöjjön ide:)