44078
-
#3040 jó lett csak a fejek/nyakak érjenek le a kép aljáig:) -
#3039 Szórakoztam kicsit
-
#3038 én bírom de vannak nagyon hülye húzásai néha. érti a dolgát na -
#3037 Megint?
Én nem birom a pasit -
#3036 egyébiránt Moggi megint nagy üzletet csinált :)
“Last year we gave them to Fiorentina for 9.5 million Euros, now we take them back for 2.4. It seems to me like a good deal.” -
#3035 ahogy az várható volt simán nyertük a licitet Miccoliért és Marescaért. tehát mindegyik viola visszatért. sztem jó lenne ha Chiellinit is Marescat maradásra bírnánk,bár valszeg megy a Conte csapatához. Miccoli ugyse fog itt játszani többet, őt belehetne vonni a Gilardinos üzletbe Mutut meg a Cassanosba, vagy akár fordítva hiszen parmaban szeretik Mutut:) -
#3034 emg hát sztem a santosnak sem üzlet hogy míg a Real 25 millát mi 10-t ajánlunk -
#3033 ja nagyon gyenge ide
két csel aztán feltúgják P -
#3032 10 millió dolláros ajánlatot adtunk Robinhoért és 2008-ban jönne csak. sztem ez elég karcsú összeg meg hát Robinho sztem nem tudna megélni itt az olasz védők között. ügynöke is beszélt egy potenciális új vevõrõl -
zambrotta #3031 tudja vki mit jelent az a Totus Tuus -
#3030 a humorérzék viszont sehol -
Rudee #3029 Miért nem a reklám után? Jöjjön a 60 milliós kérdés :D A telefonos segítség még megvan -
#3028 majd Aug 31. után folytatjuk -
Rudee #3027 Ez a Moggi rosszul tud hazudni, könnyű rájönni hogy mikor vetít. Az előző szezonban egyébként se volt nagy bevétele a Juvénak, illetve bevétele az még volt de nyeresége már kevésbé. Bár aztán lehet az is, hogy találtak pár zsák pénzt :D -
#3026 kössz hogy ezt megosztottad velünk. ezt honnan vetted? a Juve iránti ellenszenvedből vagy látod lelki szemeiddel? -
#3025 egyre valószínűbb hogy az összes kölykünk visszatér a violáktól
a Fio állítólag csak Miccolit akarja/tudja megvenni , Moggi viszont azt mondta vagy Marescat és Miccolit is megveszik vagy egyiket se. Enzo simán beférne a kp-ra -
Rudee #3024 Nem csak a Realnak lehet pénze, sok csapatnak van is, csak a Juventusnak nincs jelen pillanatban. -
#3023 Tegyük fel hogy Miccoli ára 20 millió. ebből 10 milliót kifizetünk és odaadjuk a ROmának Cassanoért így olcsóbb. nem értem mér baj ez neked attól még hogy esetleg meg van az a 60 millió igazolásra attól még nem kell az egészet elkölteni és gondolom nem is akarják. vagy csak a Realnak lehet pénze? -
Rudee #3022 Ő se ingyen van. Ez a helyzet azt mutatja hogy inkább fizetnek keveset majd adnak cserébe egy játékost, mint hogy kifizessék a teljes árat. Ha meglenne az a híres 60 millió akkor nem csereberékkel próbálkoznának. -
#3021 hát hogy ha odatudjuk adni Miccolit pénz helyett akkor minek költsünk?:D
-
Rudee #3020 Akkor lehet hogy mégse hazudott az a Moggi? :D -
#3019 elcserélésre kell -
Rudee #3018 Milyen jól járna a Juve ha a vezetőséget megutáló Miccoli visszatérne :D Bár lehet Ő is csak azért kell nekik, hogy elcserélhessék. -
#3017 A cselzi eladja Kezman-t az atleticonak így Drogbán kívűl nincs csatáruk(csak Gudjohnsen)
tehát mindenképp igazolnak csatárt miért ne lehetne Trez?
a másik meg hogy a sports.it szerint a mai liciten Miccoliért mi fogunk nagyobb összeget ajánlani és visszatér Miccoli. a menedzsere is ezt állítja -
#3016 Ezse rossz
http://www.juventus-fr.com/downloads/wallpapers/wallpaper48.jpg -
#3015 na ezt másoljátok be a böngészőbe
http://www.juventus-fr.com/downloads/wallpapers/wallpaper07.jpg -
#3014 nem mindegy hogy mennyiért engedjük el -
#3013 na talán így
klikk1
klikk2 -
#3012 -
#3011 -
-
Rudee #3009 Nem értem miért nem engedik el. A Juvéba úgyse megy vissza, fölöslegesen húzzák az időt. -
#3008 -
#3007 Miccoliról sem tudtunk tegnap megegyezni, de ő ezt nyilatkozta...
"Tornare alla Juve per me sarebbe una tragedia" -
#3006 mezcsere volt meccs után -
#3005 pfujjjj
ez mi? -
#3004 csodálatos
-
#3003 sztem minden Juve drukker 1000x jobban örülne egy hupilila meznek minthogy piros feketében játszunk...elképzelek egy Juve Milant ahol mi vagyunk a mezválasztók , mi a piros feketét választjuk és a milan meg kénytelen fehérbe öltözni...
viszont harmadik számú meznek vehetnénk egy feszülős római garnitúrát is... -
#3002 nem hanem békazöldet -
#3001 hát azért gondolom nem az egyik legnagyobb riválisának szineit veszi fel...