44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    jó lett csak a fejek/nyakak érjenek le a kép aljáig:)
  • Breki33
    Szórakoztam kicsit

• 9csöves9
    én bírom de vannak nagyon hülye húzásai néha. érti a dolgát na
  • Breki33
    Megint?

Én nem birom a pasit
  • 9csöves9
    egyébiránt Moggi megint nagy üzletet csinált :)

“Last year we gave them to Fiorentina for 9.5 million Euros, now we take them back for 2.4. It seems to me like a good deal.”
  • 9csöves9
    ahogy az várható volt simán nyertük a licitet Miccoliért és Marescaért. tehát mindegyik viola visszatért. sztem jó lenne ha Chiellinit is Marescat maradásra bírnánk,bár valszeg megy a Conte csapatához. Miccoli ugyse fog itt játszani többet, őt belehetne vonni a Gilardinos üzletbe Mutut meg a Cassanosba, vagy akár fordítva hiszen parmaban szeretik Mutut:)
  • 9csöves9
    emg hát sztem a santosnak sem üzlet hogy míg a Real 25 millát mi 10-t ajánlunk
  • Breki33
    ja nagyon gyenge ide

két csel aztán feltúgják P
  • 9csöves9
    10 millió dolláros ajánlatot adtunk Robinhoért és 2008-ban jönne csak. sztem ez elég karcsú összeg meg hát Robinho sztem nem tudna megélni itt az olasz védők között. ügynöke is beszélt egy potenciális új vevõrõl
  • zambrotta
    tudja vki mit jelent az a Totus Tuus
  • 9csöves9
    a humorérzék viszont sehol
  • Rudee
    Miért nem a reklám után? Jöjjön a 60 milliós kérdés :D A telefonos segítség még megvan
  • 9csöves9
    majd Aug 31. után folytatjuk
  • Rudee
    Ez a Moggi rosszul tud hazudni, könnyű rájönni hogy mikor vetít. Az előző szezonban egyébként se volt nagy bevétele a Juvénak, illetve bevétele az még volt de nyeresége már kevésbé. Bár aztán lehet az is, hogy találtak pár zsák pénzt :D
  • 9csöves9
    kössz hogy ezt megosztottad velünk. ezt honnan vetted? a Juve iránti ellenszenvedből vagy látod lelki szemeiddel?
  • 9csöves9
    egyre valószínűbb hogy az összes kölykünk visszatér a violáktól

a Fio állítólag csak Miccolit akarja/tudja megvenni , Moggi viszont azt mondta vagy Marescat és Miccolit is megveszik vagy egyiket se. Enzo simán beférne a kp-ra
  • Rudee
    Nem csak a Realnak lehet pénze, sok csapatnak van is, csak a Juventusnak nincs jelen pillanatban.
  • 9csöves9
    Tegyük fel hogy Miccoli ára 20 millió. ebből 10 milliót kifizetünk és odaadjuk a ROmának Cassanoért így olcsóbb. nem értem mér baj ez neked attól még hogy esetleg meg van az a 60 millió igazolásra attól még nem kell az egészet elkölteni és gondolom nem is akarják. vagy csak a Realnak lehet pénze?
  • Rudee
    Ő se ingyen van. Ez a helyzet azt mutatja hogy inkább fizetnek keveset majd adnak cserébe egy játékost, mint hogy kifizessék a teljes árat. Ha meglenne az a híres 60 millió akkor nem csereberékkel próbálkoznának.
  • 9csöves9
    hát hogy ha odatudjuk adni Miccolit pénz helyett akkor minek költsünk?:D
  • Rudee
    Akkor lehet hogy mégse hazudott az a Moggi? :D
  • 9csöves9
    elcserélésre kell
  • Rudee
    Milyen jól járna a Juve ha a vezetőséget megutáló Miccoli visszatérne :D Bár lehet Ő is csak azért kell nekik, hogy elcserélhessék.
  • 9csöves9
    A cselzi eladja Kezman-t az atleticonak így Drogbán kívűl nincs csatáruk(csak Gudjohnsen)

tehát mindenképp igazolnak csatárt miért ne lehetne Trez?

a másik meg hogy a sports.it szerint a mai liciten Miccoliért mi fogunk nagyobb összeget ajánlani és visszatér Miccoli. a menedzsere is ezt állítja
  • Breki33
    Ezse rossz

http://www.juventus-fr.com/downloads/wallpapers/wallpaper48.jpg
  • Breki33
    na ezt másoljátok be a böngészőbe

http://www.juventus-fr.com/downloads/wallpapers/wallpaper07.jpg
  • 9csöves9
    nem mindegy hogy mennyiért engedjük el
  • Breki33
    na talán így

klikk1

klikk2
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33

• Rudee
    Nem értem miért nem engedik el. A Juvéba úgyse megy vissza, fölöslegesen húzzák az időt.
  • Breki33
  • 9csöves9
    Miccoliról sem tudtunk tegnap megegyezni, de ő ezt nyilatkozta...

"Tornare alla Juve per me sarebbe una tragedia"
  • 9csöves9
    mezcsere volt meccs után
  • Breki33
    pfujjjj

ez mi?
  • 9csöves9
    csodálatos

• 9csöves9
    sztem minden Juve drukker 1000x jobban örülne egy hupilila meznek minthogy piros feketében játszunk...elképzelek egy Juve Milant ahol mi vagyunk a mezválasztók , mi a piros feketét választjuk és a milan meg kénytelen fehérbe öltözni...

viszont harmadik számú meznek vehetnénk egy feszülős római garnitúrát is...
  • Breki33
    nem hanem békazöldet
  • 9csöves9
    hát azért gondolom nem az egyik legnagyobb riválisának szineit veszi fel...