44078

ibogldrc.jpg

• DONGUBA
    nem tok angolul
  • 9csöves9
    nemvót :Ð
    és még a Sevillához is mehet:)
  • Breki33
    Ha csövi azt mondja ezis vót istenbíz lecsövelem
  • Breki33
    Asszem megúsztuk
  • Breki33
    Internazionale have cancelled the contract of Christian Vieri, thus paving the way for him to move on.

The Italian international has been linked with a move to England and Tottenham Hotspur in the Italian media.

Vieri endured a difficult season with inter last term, with the player even falling out with the club's supporters.

The former Juventus man failed to hold down a regular place in the Inter side last season due to the emergence of Adriano and Obafemi Martins and Inter have decided to release him from his contract, which still had a year to run.

"Inter and Christian Vieri have mutually decided to rescind the contract that was due to expire on June 30, 2006 early," read a club statement.

"Negotiations between the player and the club progressed smoothly, and the documents related to the issue were registered at the Lega Calcio (Football League) offices this morning (Friday).

"FC Internazionale thank Christian Vieri for having contributed for six seasons to the history of the club.

"Christian Vieri thanks Inter and its fans for the professional respect and affection which characterised the relationship."

The news is sure to alert a number of clubs, with Tottenham thought to be keen on signing the 31-year-old.

It has also been suggested that Chelsea could be interested in the experienced striker, as they look to bolster their attack following the departures of Mateja Kezman and Mikael Forssell this summer.

A number of foreign sides are also thought to be chasing Vieri and there is sure to be no shortage of admirers for the former Lazio man.
  • Breki33
    nekem a Ferrari kéne P
  • BADE
    pedig a piros is brutality,a csíkos nem nagyon jön be
  • 9csöves9
    én idén a sárga kéket akarom mindenképp:)
  • 9csöves9
    én is de ezekszerint vmikor piros volt az egyik mezünk

talán éppen 1905 ben?
  • BADE
    de egyébként elég fasza,csak az a baj,hogy 1 évben csak 1-re futja,nem tudom melyiket kellene megvenni:(
  • BADE
    miféle hagyomány?én csak rózsaszínről tudok
  • Breki33
    Na nekem ittis műxik a link
  • 9csöves9
    a hagyomány tisztelete miatt, a sárga kék meg TOrino város színei
  • Breki33
  • BADE
    Egyébként ez a piros is szép meg minden,de egy Juventushoz hogy jön a piros???
  • Trunks
    azért mondtam, h. én ott se látom
  • Breki33
    Azárt mondtam, hogy ezen a linken a képek megtekinthetőek

http://calcio.leonardo.it/forum/viewtopic.php?t=20800&postdays=0&postorder=asc&start=45

• Trunks
    Nekem így is csak a "HOTLINKING DISABLED FOR THIS DOMAIN" felirat na meg többi látszik... :(
  • Breki33
    Ha valaki nem látná a képeket itt megnézheti

klikk
  • Breki33
  • Breki33
    Amúgy pámerkám tese a szépségedről vagy hires itt :-)
  • Breki33
    megint eltévedtél barátom

ez a bajnokcsapast topicja P
  • Breki33

Ibra ferrarija P

klikk
  • R9
    de szép képek mind1ken egy ronda béka van :D
  • Breki33
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • BADE
    Egy ilyen jövő évi sárgát beszerzek,most ebben az évben a kéket vettem,csíkos már van még a Lotto 2002-2003-as
  • Breki33
  • Trunks
    azt a... :P
  • Breki33
    nekem van juve csészém P
  • Trunks
    - Juve mez 96/97 fekete-fehér Sony (Del Piero)
    - Tele+-os kapus (van der Sar), hazai (Zidane)
    - két db 01/02-es hazai Nedved, de nem ugyanolyan
    Del Piero olasz hazai.
    sál, amit tavaly az Inter-Juve meccsen vettem (eredeti)
    sapka
    Juve-s kitűző :D Törülköző, ja meg egy gatya is. De ezek közül csak a sál eredeti sajna.
  • Kaplan
    Mik vannak neked?
  • Trunks
    Miért tűnne divatdrukkeresnek, h. gyűjtöd a juvés "ereklyéket"? :D Én is ezt teszem...
  • Kaplan
    Nekem van egy pár juvés dolgom, csomó mez, labda, zászló, táska stb. IMÁDOM A JUVÉT!
    Bár olyan divatdrukkeresnek tűnik, hogy gyüjtöm a juve-s dolgokat de NEM VAGYOK AZ!
  • Breki33
    igazi nincsen

két TELE+-os és asszem egy SONY-s mezem van
  • Trunks
    sztem is így van... :D