44078
-
#3280 Mutu nagyon figyel :).Akkor ha nem jön Cassano akkor ő marad??? -
#3279 nah megkezdődött a felkészülés és a megbeszélés:) a jobb alsó sarokban jól látható hogy Vitray is részt vett:D
-
#3278 Riquelme, Gerrard, Lampard.......... -
#3277 a Times szerint megadjuk Vieiraért a 22 millió eurot... -
#3276 kikre gondoltál? -
#3275 -
#3274 oks így már értem -
#3273 "ennél jobb belső kp kettőst el sem tudok jelent pillanatban képzelni"
ugye erre írtam
ennél jobban ......... -
#3272 akkor lassan újra
én tudnék jobbat mint őőőőőőőőőők de akkor nem tudnám ki védekezne
comprende?
-
#3271 hát ha így van akkor én kérek elnézést:D -
#3270 az meg a hab a tortán hogy mindketten tudnak osztogatni -
Rudee #3269 Szerintem azt nem tudja, hogy az általa elképzelt párból ki védekezne. -
#3268 nehoyg azt mond hogy Vieira meg EMerson nem vkp mert kiugrok az ablakon. azt megértem hogy a nem Juvésok mind felteszik ezt a kérdést de hogy te is... -
Rudee #3267 A Vieira kérdésben csak egy bökkenő van, legalábbis torinói szempontból. Az Arsenalnak nem kell játékos, csak 20 millió euró. Az ajánlat ugye 10 millió + Appiah volt. -
#3266 Én igen bár akkor nemtom kivédekezne -
#3265 Ok , thx és sry +1* :) -
#3264 Fiorentina most -
#3263 -
#3262 A JUvéből P -
#3261 Hát nem tudom...
Marescát nem nagyon ismerem :(
Melyik csapatból jött?
Tudom szégyen :P -
#3260 ha Enzo szívesen maradna itt(ami nem áll fent sajnos) akkor appiah+lóvé lenne az ideális
Maresca nagyon kéne -
#3259 Akkor inkább Maresca+pénz...
Legalább is szerintem. -
#3258 Appiah+pénz vagy Maresca+pénz
ennél jobb belső kp kettőst el sem tudok jelent pillanatban képzelni, Emerson-Vieira -
#3257 Szerintem jó , hogy jön Vieira mert kedvellem , az Arsenal a második kedvenc csapatom így nem baj.
Viszont azt nem tudom , hogy most akkor az lesz , hogy appiah+ money?
Vagy simán megvesszek Patrickot? :P -
#3256 A franciák szeretnek lezserkedni -
#3255 Lapértesülés szerint Patrick Vieira napokon belül elhagyja az Arsenalt, és valószínűleg a Juventus labdarúgója lesz.
A The Sunday Herald úgy tudja, hogy szakmai és anyagi okok állnak a francia középpályás klubváltásának hátterében. Az Arsenal vezetősége ugyanis nem elégedett a 29 éves világ- és Európa-bajnok legutóbbi szezonban nyújtott teljesítményével, ráadásul sokallja a heti 100 ezer fontos fizetését is.
A Juventus illetékesei a napokban Londonban egyeztettek David Dein alelnökkel és Arsene Wenger vezetőedzővel, majd 12 millió fontos ajánlattal álltak elő.
-
#3254 hát sztem a Nyúl, rövidebb is , viccesebb is de te tudod:D
Wenger azt nyilatkozta hogy tárgyalnak a vezetőinkkel -
#3253 ígyse sztem maradjunk a nevénél P -
#3252 Javier Saviola,He was called "Conejo" -
Rudee #3251 conejo -
#3250 mond aztán megmondom -
#3249 ha spanyolul mondtam volna a Nyúlt akkor vágtad volna ki az mi?:)
Nyúl a beceneve nem a magyarok találták ki -
#3248 legmagasabb színvonalú szakmai munka -
#3247 Gilardino:
Maga a játékos szombaton a következőket mondta: "Mindenki tudja, hogy a Milanba szeretnék szerződni, mert úgy érzem, hogy ennél a csapatnál tovább fejlődhetek, itt folyik a legmagasabb színvonalú szakmai munka. Ugyanakkor életemben nem jártam még a Milan székházában, és egyelőre semmilyen megállapodást sem írtam alá. Ha pedig végül mégsem igazolok a piros-feketékhez, akkor szívem szerint Parmában maradnék, hiszen 2007 júniusáig ideköt a szerződésem."
A Milannál egyébként pillanatnyilag másik két csatár helyzete is bizonytalan. A dán Jon Dahl Tomasson 2002 nyara óta szolgálja az együttest, de valószínűleg hamarosan odébbáll, mert olyan csapatot keres, amelyben több játéklehetőséget kap - hogy ne kerüljön veszélybe a részvétele a 2006-os világbajnokságon. A rendkívül gólérzékeny csatárnak három elszánt kérője van: a Benfica, a Sampdoria és a VfB Stuttgart.
Egészen más a helyzet Filippo Inzaghival: Pippo sérülés miatt alig játszott az elmúlt évadban, de a helyzete most sem sokkal jobb. Az őt korábban megműtő Martens professzor javaslatára sérülésveszély miatt nem vesz részt a Milan amerikai turnéján, hanem Olaszországban készül, hogy minél jobb formába kerüljön a bajnoki nyitányra. -
#3246 gondolod külföldön is így nevezik?
Nem bánnák egy Argentint sztem világ legjobb vállogatotja. -
#3245 ma kezdjük meg a felkészülést, Puma Appiah nem vesz részt még viszont Kovac és Giannichedda igen -
#3244 akkor te a 2% ban vagy:) -
#3243 én követem de még nem hallottam
gondolom angolul a nevén Nevezik P -
#3242 köszi
ő bődületes gólokat szokott nálam rúgni -
#3241 Nyúl-Saviola
sztem aki követi az európai futballt annak a 98% tudja ki az a Nyúl:D