44078
-
#3400 -
#3399 "the best midfield duo around on the planet"
na ez biztos :D -
#3398 “Vieira is an important player, with a great charisma, and in midfield he makes his strength known. Vieira will bring that something extra that new signings should bring,” (Capello)
Vieira is set to pair up with Brazil’s Emerson in what can be considered the best midfield duo around on the planet. -
#3397 nem rád vonatkozott, csak úgy érdekességképp megemlítettem:D
ugyanis én nem tudtam -
#3396 Úgy tűnik befog csúszni mind3 verzió a mikulástól 1, a jézuskától 1, és tőlem magamnak 1! :P az 3 :) (eredetibe) -
#3395 és ki mondta, h. nem kapusmez? :D tudom én azt :))) a gatyára írtam, h. jó lenne a fekete, de a fehér is jó -
#3394 fekete gatyával 1000x jobban néz ki
egyébként a fehér mez az kapusmez -
#3393 Azt hittem idén végre fekete gatyánk lesz... :( mind1, a fehér is jó. -
#3392 jah ráadáusl a 2. számú... elég ratyi de tisztelgünk a hagyomány felé -
#3391 juvestore -
R9 #3390 piros mez?? -
#3389 Ibrahimovicnak nem lesz szokatlan a sárga-kék mez. :D Sztem az nagyon faszán néz ki, a piros viszont... legalább fekete csík lenne rajta. -
#3388 hmmm, ezt a képet hol találtad? -
#3387 nah a mezekről utoljára :D akinek nem tetszik a sárga meg nem érti miért van , akkor itt egy 84 es Platini mez
-
#3386 Enzo megy a Sevillába állítólag 5 millió eurórért
ha oda megy én örülök mivel csipom a Sevillát
rajta kívűl még Montero és Miccoli a tuti távozó
Tudor meg Tacsi is lehet elhagy minket :(
Felhívnám a figyelmet a mezen látható névre :D
-
#3385 ja viszont az összes olasz szurkolói csoport összefogott ellene, klubhovatartozástól függetlenül...jó hogy váltottunk -
#3384 Pedig kezdtem megszeretni a SKY SPORT-ot -
-
#3382 AC VOGHERA – JUVENTUS 0-7
Reti: 11’, 37’ e 39’ pt Ibrahimovic, 28’ pt Nedved, 32’pt Mutu, 10’st Zalayeta, 15’st Trezeguet
AC VOGHERA: Aliotta, Ramic, Finelli Orocini, Rottoli, Martignon, Massaro, Aquino, Pagano, Luison, Daddi. All. Giacomotti. A disposizione: Buscicchio, Bolletta, Ribaldi, Colombi, Merlo, Grossi, Marchesi, Perani, Di Gennaro, Bariani, Buonincontro, Picchi, Fagioli, Panucci, Moroni
JUVENTUS (1° tempo): Buffon, Pessotto, Tudor, Thuram, Zambrotta, Olivera, Giannichedda, Tacchinardi, Nedved, Mutu, Ibrahimovic.
JUVENTUS (2° tempo): Chimenti, Birindelli, Kovac, Cannavaro, Camoranesi, Spagnoli, Blasi, Nedved (30’st Olivera), Del Piero, Zalayeta, Trezeguet. All. Capello
ARBITRO: Davide Massa di Imperia -
#3381 Igen én is olvastam!
Örülök neki... -
#3380 Vieira:
"It was just that I had the feeling I needed to grow and meet a new challenge, and I feel Juventus was the best challenge for me." -
#3379 Na, mostmár biztos. Tehát a vételár €20 millió, fontban 15m. Ez az!!! -
#3378 Szerintem a piros csúnya, legalább is így nézve. Lehet a Tv-ben jobb lesz. :D Bár a színe akkor is... :S -
#3377 Ehh!!
Csíkosból van nekem :P
Sárgára jönnek a kurva bogarak :P
Fehér kira jöhet megveszem :)
Piros is nagyon kira :) -
#3376 az valójában egy sötétebb árnyalatú citromsárga volt -
#3375 Ejjj de jóóók!!! CSOROG A NYÁLAM! :)
De hol a narancssárga? :( -
-
#3373 A Goal.com meg €18 millióról ír (£12m), az is szinte semmi egy ilyen kaliberű játékosért. -
#3372 Pires nagyon jó még mindig, de sok lenne a jóból, ha őt is megvennénk, a padra azért kár lenne ültetni, ha meg kezd, akkor Camonak kéne ülnie.
-
zambrotta #3371 pires remélem marad ott ahol van
Vieranak viszont örülök -
muman #3370 Pires nem férne be a Juvéba, mert nem jó!
Amúgy GO MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!! -
Rudee #3369 Rotálni jó, de kétlem hogy egy Pires kaliberű játékos a kispadra szerződne. -
#3368 rotálásra tökéletes lesz -
#3367 igen több helyen is ez van,évi 2.5m €-t keres majd -
Rudee #3366 Vieira egyébként 5 évre írt alá. -
Rudee #3365 Hát Pires nagyon messze van már a legjobb szélsőktől. -
#3364 Még egy jó hír a Juventus-hívekenek, állítólag nem Viera lesz az egyetlen ex-Arsenalos a jövõ évi csapatban, ugyanis Moggiék Robert Piresszel is tárgyalnak. Pirest szóba hozták a török Galatasaray csapatával is, de a francia játékos ügynöke elmondta, hogy az egyetlen értékelhetõ ajánlat a torinóiaktól érkezett. Lehet létrejön európa legerõsebb középpályás sora? -
#3363 a tribalfootball meg 14 millió euróról 4 éves szerződésről szól amiben 80 ezer fontot keres Vieira (gondolom ahogy Angliában most itt is hetente kapja) -
#3362 nah 99% Vieira de azért én még nem mondom 100% ra:D
a gazzetta azt írta 15 milláért megvettük -
#3361 Ehhh kemény , áltban , hogy szokták forgalmazni a köv. idényi mezeket?
Úgy értem a szezon kezdetétől vagy októbertől stb. (remélem értitek :)
Késő van már:P