44078
-
#3680 A Palermo-s Andrea Barzagli? -
#3679 Hát vállsérülés lehet akár fél év is.
Az indexen máre azt tárgyalják kit vegyünk meg cserekapusnak. -
#3678 úú télleg én "brazilt" olvastam egyből Serginho ugrott be... hát reméljük hamar felépülnek:(
Akkor így néz ki most az olaszok kerete:
Gk: Buffon(Guardalben), De Sanctis, Roma;
D: Barzagli, Cannavaro, Grosso, Materazzi, Nesta, Zaccardo, Zambrotta;
M: Barone, Camoranesi, De Rossi, Diana, Gattuso, Mesto, Pirlo;
F: Del Piero, Gilardino, Iaquinta, Toni, Totti, Vieri. -
#3677 igy akarnak bajnokságot nyerni -
#3676 latvanyos es tartalmas hozzaszolas volt. -
#3675 Lippi Buffon helyére Guardalbent hívta be a válogatott keretébe
állítólag a válla sérült meg
Amúgy Kaka volt állítólag mikor kivetődött az a hülye labdával együtt elrúgta
a kézfejét. Nem nagyon volt esélye megszerezni a labdát...
Ibrahinovic-ot is úgy megrúgta az a hülye Stam, hogy a meccs végén bicegett a busz felé........ -
#3674 en a legjobban buffont csipem pedig milanos vagyok -
#3673 Emerson maradni akar a Juventusban
2005. augusztus 14. 18:00:04
Fabio Capellónak, a Juventus vezetőedzőjének nyilatkozata szerint Emerson rövidesen meg fogja hosszabbítani szerződését a torinói gárdával. A Brazília középpályás a tréner elmondása alapján arra kérte a klubot, hogy az négy évre érvényes megállapodást írjon alá vele.
"Emerson jól érzi magát nálunk, semmi oka arra, hogy elhagyjon minket." - nyilatkozta a dél-amerikai játékossal már az AS Románál is együtt dolgozó szakvezető.
-
#3672 -
#3671 elhiszem csak hát dühös vagyok -
#3670 biztos nem direkt volt elhiheted. -
#3669 Kezdek kiakadni a MIlan-ra -
#3668 assze, Serginho labdával együtt elrúgta a kezét
csak remélni tudom hogy nem azt a kezét ami miatt kihagyta anno a 2000-es EB-t -
#3667 Miért mit csináltak vele? -
#3666 kikaptunk a Milan ellen de nem is ez a lényeg mert ezt leszarom...
Buffon és Pavel is megsérült és GIgié elég komolynak néz ki:( lehet el kell kezdeni kapus után nézni :( -
#3665 jó -
#3664 nahátezenbeszartam :DDDDDDDDDDDDDDD
-
#3663 Ha nem jön közbe semmilyen komolyabb sérülés,vagy probléma akkor sztem idén reális esélyünk lehet rá.Talán a sorsolásunk jó lesz és akkor meglehet a BL trófea -
#3662 Hát igen. Bár sztem most döntőben ott leszünk. Legynagyobb rivális a Chelsea lesz. -
#3661 bl-t is ideje lenne megnyerni -
#3660 Ebben az évben újabb szoros de meggyőző bajnokságot fogunk látni szerintem. Persze Juventus győzelemmel :)
Két év és megvan a 30 - 3 * :) 2-t nyerjük meg fiúk :) -
#3659 köszi -
R9 #3658 szal juve gólok :P -
R9 #3657 juve gólok -
#3656 nembaj erre igaz a babona -
#3655 mindenképp le kell igazolni,mertkülönben a Milan teszi!Össze-vissza vásárolgatnak a milániói klubok,mi meg egyenlőre ülünk a seggünkön,amíg le nem maradunk mindenkiről -
#3654 ja,de ezt aki tudja az tudja,aki nem azt ne is érdekelje -
#3653 ebben a cikkben is van hülyeség:D
nem Birindelli helyére igazolnánk mert az azt jelentené hogy egy cserének a pótlója lenne... kezdőbe igazolnánk -
#3652 Róma, augusztus 12., 14.45 Massimo Oddo is elhagyhatja a problémákkal küszködő klubot.
A Juventus és a Milan tolakodik az olasz válogatott, Massimo Oddo kegyeiért. A Lazio hátvédje az utolsó azok közül, akik a csapat fénykorára emlékeztetnek, a játékos egyébként nagyon örül az érdeklődésnek, és elmondása szerint könnyen elképzelhető, hogy a már az idei átigazolási szezonban elfogadja az egyik olasz óriás ajánlatát.
A torinóiak a Benfica elleni barátságos mérkőzésen megsérült Birindelli helyére képzelik el Oddót, a Lazio ugyanakkor nehéz anyagi helyzete miatt nem engedheti meg magának, hogy megtartsa legnagyobb értékeit. -
#3651 Trofeo Moretti:
Juve-Inter 2-0 Ibra 2 x
Zlatan szabadrugásból lőtt egy gólt, kurvára fejlődik a srác :D
Napoli-Juve 1-1 rávezetések után 3-1
a Gólunkat Zalayeta lőtte és Zambro meg Mutu hibáztak a szétlövésben
hát a Napoli elleni vereségből nemn kell sokat leszűrni 1-1 lett a vége rávezetésekben nyert a Napoli -
#3650 hát akkor még sajnos retteghetünk :( -
#3649 erre gondoltam én is -
Rudee #3648 Pályára kell lépnie. -
#3647 sztem ilyenkor úgy van hogy le kell adni egy listát az UEFAnak, hogy kik vannak nevezve erre a szezonra
nem azt adják le hogy ki játszott
lehet tévedek -
#3646 én úgy tudom,hogy az csak akkor számít,ha játszott is -
#3645 hál istennek nevezve volt C.zanetti a Bl-selejtezőre így nagyon nem valószínű hogy jönni fog -
#3644 hmm tényleg nem megy,a romai gólokat sajna nem látom:D
hát igen :D
a rutin meg az évek :) -
#3643 Már nincsenek... :(
Én láttam őket, mekkora kamutizi volt már :) -
#3642 okés köszi -
#3641 ja hogy lejátszottad és felvetted
azt hittem átkonvertáltad simán