Sharp GX30: Az első európai 1 megapixeles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello
makk: a Sharp GX30-al készített 1 megapixeleles képet meg egy részletes tesztet találtam:
Sharp GX30 - 1 megapixeles képekkel
makk: a Sharp GX30-al készített 1 megapixeleles képet meg egy részletes tesztet találtam:
Sharp GX30 - 1 megapixeles képekkel
a legeslegnagyobb hibája, hogy nem oprendszeres, innentõl shit... meghát csak vodás lehet...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Nem tudjátok véletlen, hogy Sony Ericcson T100-hoz lehet-e olyan kamerát csatlakoztatni ott alul??
Voltam zárás előtt. _______________
a voda live szerintem is undoríto, gyakorlatilag bármit megnyomsz egybõl kapcsolódni akar a netre - ha ez eltünne jóval kellemesebb lenne
amúgy se arra vannak hogy fényképezzél vele. amennyiért veszel egy ilyet abból kijön egy digit gép meg egy olcsóbb telcsi. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Meg arra, hogy mit ér az 1 megapixeles felbontás, ha az optika egy nagy nulla (mint az ilyen beépített fényképezõgépeknél minden optika...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
hát ez teljesen ugyanugy néz ki mint a gx20as, csak a külsõ kijelzõ picit nagyobb lett
fejlesztés = vásároltak bele +2 kijelzõt meg raktak bele két uj modult (bluetooth, nagyobb kamera)
ár = duplája
fejlesztés = vásároltak bele +2 kijelzõt meg raktak bele két uj modult (bluetooth, nagyobb kamera)
ár = duplája