Cthulhu várja a weben látogatóit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Factor_007
egyébként az általam említett két mû egy és ugyanaz. Az eredeti mû cím az Cthulhu hívása(Call of Cthulhu), csak valahol Suttogó Cthulhu néven adták ki.

Factor_007
A suttogó Cthulhu(vagy Cthulhu hívása) c. mûvében megnevezte.

Factor_007
én se tudom, de az tény hogy nem Lovercraft hanem Lovecraft az író neve 😊)

Undying az valoban komoly...
egyszer jatszottam vele ejjel 2-3 korul kb 3 orat, es utana nem tudtam elaludni, sot lefekudni se tudtam, jarkaltam fel-ala. Pedig egyaltalan nem vagyok ijedos tipus...

Viszont ott a vege el volt cseszve, mert tul eros volt mar minden varazslat, es csak annyi volt benne a nehez, hogy a foellensegeknek megtalald a gyenge pontjat.

KRi2
Hát kiváncsi vagyok ,én egyedül a Alien VS Predator-ban féltem ,reszkedtem ,és ilyedtem halálra magamat. Más játékba eddig nemnagyon..

lll l ll lllll l lll ll

dikki*yysw
Te meg mirõl beszélsz.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ollie
Remélem, hogy ez inkább szerep mint akció lesz.

én is ezt vettem le a Lovecraft-írásokból, sõt, szinte akármelyik természetfeletti teremtménye már önmagában is megõrjít egy városnyi embert 😊
egyébként magáról Cthulhu-ról alig esik szó a mester novelláiban...

Sliders
Cat valóban, ott egy kicsit szarabbak a képek 😊

a kapcsolodó hireknél van egy 2000es, azaz 4 éves irás...

seAke
Húú békaember Wáó!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Lacc
Errõl a gamerõl már olvastam régebben, nagyon frankó TÚLÉLÕ horrornak tûnt, remélem tényleg ilyen lesz.
kételyeim vannak, ugyanis a regényekben (és a szerepjátékban) a nagy öregekkel szemben SEMMI esélye nincs a játékosnak. Ez az egyetlen olyan játék, ahol már a szörnyek megpillantása is örületet okoz, és teljesen ESÉLYTELENEK a szereplõk. Harcolni max a kultistákkal és más õrült szektásokkal lehet - nemtom ezt hogy lehet megvalósítani játék formájában...