1310
Ezernyi dolog, amit csak az Amerikai filmekből tudhatsz meg.
-
#1230 Én is arról beszélek, még ő is azt hiszi hogy ő lőtte szét, de ekkor húz el felette a repcsi és jön a felmentő sereg -
#1229 én a legvégén lévő részre gondoltam, mikor a félholt (mittomhogyhívják) egyetlen pisztollyal csúzlizik -
winnie #1228 Egyetlen pisztollyal képes vagy a tankon eltalálni egy olyan rést, amitől az cafatokra robban
ezzel mi a baj? -
#1227 a tankot a repülő bombázta szét, a többi stimmel :D
-
#1226 vagy a rájen közlegény:
Egyetlen pisztollyal képes vagy a tankon eltalálni egy olyan rést, amitől az cafatokra robban
A lőállásokból csak akkor tüzelnek, ha lenyílik a rámpa, annak ellenére, hogy olyan magasból simán be lehet lőni az egész hajót
Egy tankcsapda tökéletes védelmet biztosít több gépágyúval szemben
Szétnyílt hassal tudod ordítani, hogy "Mama"
Ha egy bunker lábához lapulsz oldalról, akkor a másik bunkertől nem, csak a magasban lévő homokzsákok mögé bújt géppuskástól kell félni
Mindig van nálad tükör :) -
#1225 - Amerikai katona önfeláldozó, képes visszamenni mégegyszer a legnagyobb csatába is, pedig ő is majden otthagyta a fogát. -
#1224 DDD..
HA már a sólyom végveszélyben. :
- Ha az ellenség bázisát akarod megtalálni akkor egy piros X -et kell rajzolni a kocsi tetejére, ezt az ellenség nem veszi észre, de az amerikaiak, csak így képesek nyomon követni. D
- Az infra kézigránt a sötétben bevilágítja az összes Szomit. a helikopteresek csak így tudnak végezni velük.
- Ha már öten püfölik a fejed addig nem ájulsz el, amíg a családod fényképét a kezedben nem tartod.
- A katonatársaid egyszerűen otthagynak a legnagyobb szarban, mert nincs hely
a BMP -n, te meg szaladhatsz a harcijármű után, miközben lőnek rád mindenfelől. DDD
-
#1223 váá bazz tényleg... sry:D a másik topicban kerestem is... késő volt már meg fáradt voltam sry:D -
#1222 rossz topik -
#1221 Jarhead
Hmm kifejezetten élvezhető film volt Black Hawk Down-os vágásokal/zenékkel és a bulizós jelenetek erősen hajaztak a Platoonra. Nekem nagyon tetszett jó volt, hogy nem arra ment a film, hogy hány katona halt meg és milyen körülmények között, hanem arról szólt hogy ott voltak és baszták a rezet 4 hónapig nem csináltak semmit és az életük mégis tönkrement néhányuknak és még így is az unalom volt a legnagyobb ellenségük nem az arabok.
Jó volt...
8/10-es számomra
-
ihobpgf #1220 vagy hogy a gyalogsági hadviselés csúcsa az öklömnyi fézer (bár később volt már puskaméretű is) amellyel rejtély hogy nagyobb távra hogyan céloznak vele. A terepen ugyanabban a feltűnő színű pizsamában harcolnak amiben a hajókban mászkálnak (tng, deep s.n, voy.) (védőöltözet persze nincs, és a csillogó aranyszínű jelvény is csúcs), no meg ha kommunikálni akar valakivel, akkor először pittyegő hangot ad, majd olyan hangosan mondja a szöveget, hogy 3-4 méteres körzetben mindenki hallja, igy kell csöndben és diszkréten kommunikálni. ja és nincs légitámogatás, nehéztüzérség, vagy hogy valamilyen jármű szállítsa őket az adott helyen, ne kelljen állandóan gyalogolniuk. Ja és csak nekem tünt fel, ha az ellenséges hajó vizuálisan nem látható, akkor szinte lehetetlen megtalálni? (a harmadik star trek filmben az álcázott klingon hajót az ultramodern számítógépes észlelőrendszer nem látta, de Kirk-ék kiszúrták szabad szemmel a monitoron) -
#1219 Ja, a biztosítékok használati módjait totál elfelejtették :)
Az ólomtöltetes fegyverekre egyszer valaki azt mondta, hogy szar lenne, ha valami láma átlőné a hajófalat, ezért használnak energiafegyvereket -
#1218 Jah.
És ha találat éri a hajót azt onnan lehet magtudni
hogy hatalmas szikracsóva tör elő a kezelőpultokból.
de semmi gond, mert csak alá kell feküdni,
egykét panelt kicserélni, és máris üzemkész megint.
-
ihobpgf #1217 Vagy a star trekben, amikor egy idegen lény elkezdi nyomkodni a billentyűzetet, akkor azt olyan gyakorlottsággal kezeli, mintha évek óta azon dolgozna. Vagy a borgot már nem lehet kilőni fézerrel (adaptálódik), de egy géppisztoly simán elintézi (kérdés, akkor mi a fenének fézerekkel sz@rakodnak, miért nem replikálnak néhány ak-t?)(ez a kapcsolatfelvételben volt)
Vagy a fézer elméletileg a lézer egyik változata, tehát a fény sebességével terjed, akkor hogy a francba tudnak előle félreugrani? Vagy a tng-ben picar akkor kezd még csak gondolkodni a diplomatikus kapcsolatfelvételen is, amikor a hajót már percek óta lövik, meghogy mindíg megvárják hogy az ellenség lőjön először. Vagy hogy szárazföldi harcoknál nincs semmiféle álcaöltözet, vagy hogy 4 embert kell küldeni felderíteni, hátha 3-at kilőnek, mert még nem találtak ki egy olyan repülő uav-ot,ami ezt gyorsan észrevétlenűl és veszteségek nélkűl elvégezné nekik(deep space nine epizódok). ami röviden ennyi. -
ihobpgf #1216 Az an-225-ös akart lenni (emlékeim szerint a filmben szereplő gép 6 hajtóműves volt), amúgy elég gyengére sikeredett az a bond-film. -
Prof William #1215 Hogy adta volna már magát.
Az emberek a világon együtt imádkoznak istenhez! Kivéve a budhisták mert ők nem úgy hisznek benne mint mi + a hinduk mert ők több istennben hisznek, a materialisták és ateisták meg nem hisznek benne ezért ők nem imádkoznak. A totemhívő törzek meg sztem nem is tudják mekkora gebasz van...
Érdekes lett volna egy ilyen beszéd. :) -
#1214 Annyit kell tudni, hogy a buddhistáknál meditáció van, és nem imádkozás.
Más a kettő. A meditáció minden világról alkotott hamis kép (hit) "eltűntetése", vagyis az, hogy minden sallagntól mentes tiszta tudat maradjon. Nem azt jelenti, hogy üresfejü zombivá válik, hanem hogy ne azonosuljon az ember a képpel, amit felépített. Ugye akinek semmi kérdése nincs, az minden kérdésére tudja a választ... - Na ennyit az elméletről, amit én tudni vélek erről a dologról. :-)
Ezek után remélem jobban érthető a poén. :-) -
#1213 Már eleve a keresztényekkel és zsidókkal egy mondatban említve egyesek szerint főben járó bűn sztem :) -
#1212 A Buddhizmus és a Hinduizmus istenhez való viszonya egy kicsit más, mint például a keresztény vallásé. A Buddhizmus esetén nincs isten, illetve egyes ágai több személyes istenségben hisz, a Hinduizmus esetén pedig több istenség is van (Brahmá: a Világ Teremtõje, Visnu: a Világ Fenntartója, és Siva: a Pusztulás Ura), de ennek egyes ágai csak egyik vagy másik istenséget tartja főistenségnek, de olyan irányzat is van, amelynél ezek jelentősége az imákban nem jelenik meg (magyarul nem imádkoznak hozzájuk).
Sz4bolcs feltehetően arra célzott, hogy a szöveg kiötlőjének halovány lila fogalma sem volt a hindu és buddhista vallásról. :) -
#1211 Van filmidézetek totyik is ;) -
#1210 nem szószerint:
"...a zsidók, a keresztények, a hinduk és a buddhisták most együtt imádkoznak Istenhez, hogy sikerüljön a misszió"
-Armageddon
:-)))) -
#1209 "Kéken világítás fakultatív."
ÁÁÁÁÍÍÍÍEEEE!!!! :D:D:D:D:D -
#1208 -Ha elmegy az áram, az mindig egy "Klonk. Viüüüüóóóóóóóó...." hang kíséretében teszi. Vissza is ugyanígy jön.
-Egyébkéntm ha van áram, akkor sem kell használni, a főhős (vagy hullajelölt) a tök sötét szobában botorkál, hogy van-e ott valaki.
-Egyébként a villany "kifolyására" bizonyíték az is, hogy ha valakit megráz az áram, akkor még egy ideig szikrák szaladgálnak rajta, egyre csökkenő intezitással. Kéken világítás fakultatív.
-
#1207 1. a legöregebb, legcsúnyább proffoknak mindíg jó nőjük van.
2. sosem érnek rá foglalkozni a munkán kívül mással.
3. talán épp ezért a gyerekük sosem hasonlít rájuk. ezek álltalában dögös, butácska szöszek macák.
4. bár annyi eszük van mint a fene, hatalmas megdöbbenéssel veszik tudomásul, hogy az átaluk a maffiának kifejlesztett tömegpusztító fegyvert nem békés célokra fogják felhasználni.
-
#1206 Az okos főhős mindent tökéletesen kidolgozott, gyönyörű animációval magyaráz el a főnöknek, politikusnak, elnöknek, amit kb két perc alatt készít el. Pl.: animált meteorit-üstökös közelít a Földhöz. -
#1205 NCIS: a tengerészeti nyomozóknak (a "helyszínelők" cím csak megtévesztés) attól lesz hájtek a berendezésük, hogy a számítógép billentyűzete átlátszó, és alulról világít. -
#1204 Ha zsaru vagy és be kell épülnöd téglaként egy bűnszövetkezetbe :
- Ha beépültél valakinek mindig gyanús leszel a bandában,
de mindig megúszod a lebukást.
A végén majd összekerülsz ezzel a bandataggal akit meg kell ölnöd.
- Ha már a banda tagja vagy mindig eljön egy fő próbatétel amikor ki kell nyírnod valakit
- Mindig előfordul egy helyzet az utcán amikor felismer valaki az utcán a civil életedből
és hangosan kiáltozza az igazi nevedet.
Mire te hevesen letámadod, és elküldöd a fenébe a fickót.
A főnöknek azt kell mondani hogy: " Biztosan csak összetévesztett valakivel"
- A végén amikor már le kéne buktatnod az egész bagázst nem fogod feladni őket , mert annyira megszeretted őket. DD
Inkább te adod fel a rendőri hivatásodat.
Pl: Donnie Brasco, Halálos iramban
- A bandából valaki mindig megmondja a főnöknek a tutit :
" Én mindig sejtettem hogy zsaru volt főnök."
-
#1203 Jah, király. Kösz a pontosítást.
-
#1202 Pontosabban:
-Ez még áll.
-Heheeee-haha-höhöhö :)
*wrrruuummmm*zíííí*dajng*bumm*blam*kadabumm*big bada bumm*wruuuuuummmmm*
-Már nem áll. Látod, mit tettél a negatív hullámaiddal, Moriarty? -
#1201 egyébként meg hogy on is legyen:
Vadul rohansz a rosszfiú után. Lefuttok két kerületet, majd mikor elkapod, van erőd ráugrani, bemosni neki párat, megbilincselni, és elmondani a jogait, és nem azzal vagy elfoglalva, hogy megfelelő huzatot csinálj a tüdődben (gy.k.: Alig lihegsz). -
#1200 Amikor elérik reggel a németek álltal este újjáépített hidat, mire egy szövi gép lebombázza a szemük láttára... -
#1199 - Vaúúúú vaúúú !! Ilyen kutyát is tudok utánozni. Hm.
- -
#1198 Erre a részére nem emléxem :D -
#1197 Pedig az télleg jó film.
- .....Ez a híd áll !
-
- ....Már nem áll !!.
- -
#1196 Kelly hősei -
#1195 Bloff
Hogy a diszno tud zabalni, es mindegy neki hogy vegetarianus vagy kannibal. -
#1194 "kinkongnak kisebb pöcse van mint neked" -
#1193 DDD:
Jó kis film lehetett. DDD -
#1192 Most nézem, hogym rossz helyen van :D -
#1191 -Állj, állj ... állj, állj! A-aknát találtam!
-Milyen fajta?
-Ami robban, olyan! A nyavalya tudja, milyen!
-Jelöld meg a helyet, és mozdulj tovább!