1310
Ezernyi dolog, amit csak az Amerikai filmekből tudhatsz meg.
-
#269 Al Bundy? :) -
#268 Na itt van még egy gyöngyszem , csak nektek:
Amerikában szinte nem is kell dolgozni, úgy is meg lehet élni luxus módon. -
#267 És ha magnófelvételt pörgetnek vissza, hogy egy részét újból meghallgassák akkor mindig lehet hallani a fejgyorsult hangot, hogy tudják meddig is kell tekerni. -
#266 vagy egy ruhaszáritó:-) -
#265 minden autós üldözésnél,ha az egy sikátorban történik,szinte biztos,hogy egy kukásautó keresztez... -
#264 Ha elmegy a faggatózó zsaru, akkor a rosszfiúk utána egyből hívják telefonon a főnöküket. -
#263 Amikor a gonosz a halálán van, mindig megjavul és a paradicsomba kerül :) -
#262 örökzöld a film...minden mondatát idézhetnénk...:) -
#261 Meg azt is mondta.:
- Elnézést főnök, hogy lelőttem azt az ártatlan embert.
De ha mégegyszer előfordul akár börtönbe is zárathat -
#260 Nem tudtad? Ki kell rúgni a fakabátot, hogy meg tudja oldani az ügyet!
(apropó, kirúgás. Mikor Drebint kibaszták, a szomszédos asztalt kezdte el kirámolni :D) -
#259 biztos volt már: a rendőrfőnök mindig néger
a film elején kirugják a dőszereplőt az FBI-tól és leszerepelt zsaruként fog nyomozni a gonosz után ,a film végén meg visszaveszik -
#258 A rendőrfőnök mindig kiabál a zsarukkal. -
#257 Haláli fegyverben volt Loál !
( pasas milió eggyet lő a pisztollyal)
(leteríti az ellenfelet)
- Tudom mire gondol ám...
- ...??
- Hogy 174 -et, vagy csak 173 -at lőttem a pisztolyommal. -
Gandibá #256 És addig persze egy ellenség se lő rá..
Meg verekedés közben persze egyszerre csak egy ember támad rá. -
#255 De ha neadjisten kell akkor sincs gáz mert mindig van nálad 14489752db tár és 50tonna egyéb lőszer... -
Gandibá #254 Sosem kell újratárazni a fegyvert. -
#253 Az amcsiknál a dízelüzemű járműveket sosem kell izzítani. -
#252 Ha a zsaruk a drogdealer lakására mennek házkutatni, akkor az mindig egy prostituáltal alszik az ágyban, tök mindegy mennyi az idő. -
#251 Meg a kokaint is meg kell kóstólnia :) -
#250 Nemtudom, rég volt :) -
#249 Ha vért lát a rendőr, akkor feltétlenül bele
kell mártania az ujját, hogy meg tudja állapítani róla. -
#248 Hello Aramir,
ez figyuszd... -
#247 neeeeeem:-))) hanyadikos anyag? -
#246 Nemfeltétlenül, külömböző gázokban is terjedhet a hang.
Amúgy meg a dizájnerek miből élnének? :) -
#245 Légüres térben nem terjed a hang, nem tanultátok? -
#244 De ha van hang, akkor van levegő, akkor minek akármilyen sisak? -
#243 jut eszembe; honnan tudják, hogy az űrben nincs hang?? lehet, hogy mittudomén, csak szkafanderbe vagy mibe nem lehet hallni, csak szabad füllel lehet. ezt még nem bizonyitották:-))) -
#242 Én úgytudom Lukas bácsi kijelentette, hogy az ő univerzumában van hang az űrben és kész. -
#241 Egyébként sosem értettem miért gond ez.Csata közben be kell nyomni a távirányítón a mute gombot.Ha valakinek úgy jobb, hát élvezze:DD -
#240 Csak? Nem többen? :D
Mellesleg a hangnak nincs terjedési sebessége, ezt is megtudhatjuk :D -
#239 ARGHH!:D
Csak 3-an írták eddig ezen az oldalon az űr és a hang viszonyát.(Ráadásul a filmkritikás topikban is erről van szó) -
#238 Jah, meg a tegnapi starwarsból:
Ha az űrben felrobban valami, AZONNAL hallod a robbanás HANGJÁT!!! -
#237 Ha megsérül az űrhajó teste, akkor szinte sosem fogy el a levegő, és egy hajódarabban, amiben nincs működőképes generátor, mindig van levegő, mesterséges gravitáció, és villogó fények (borg hajón volt ilyen)
Amennyiben korom sötétben rohansz egy erdőben, akkor tőled pártíz méterre mindig vakító fehér fényű kivilágítás van, ami a ködben fénycsíkokat húz. Ha elkezdesz felé futni, mire odaérsz, addigra a fények is tovább mennek... -
#236 De ha mégis a piros az akkor 1 másodperccel a detonáció előtt jönnek rá. -
#235 Engem anno a gólyabálon nem ismert egy csaj fel, mikor nem volt rajtam szemüveg meg bézbólsapka :D -
#234 Thriller,horror filmekben a főhős(főleg ha nő) hiába szerez egy pisztolyt, nincsen nagyobb biztonságban, mintha egy sárgarépa lenne nála.A pisztolyt rendszerint az őrült sorozatgyilkos kiüti,kirúgja,kicsavarja a kezéből, hogy aztán vad birkózásba kezdjenek. -
#233 Mindig hatástalanítani lehet a bombát, de csak 1 másodpercel a robbanás előtt. -
#232 Minden akciófilmben mutatni kell egy "dramaturgiai funkció "
nélküli férfisegget. -
#231 A bombákon mindig a kék vezetéket kell elvágni. -
#230 a főhős ha egyedül van,szinte biztos,hogy minden gondolatát ki is fogja mondani...