Amit a filmekből tudhatsz meg.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Nem, de azt már kielemezték

A Sliderben meg olyan helyre jutottak, ami tizenakárhány évvel le volt maradva 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
Ja azt hittem amikor visszagondol hogy mi történt vele

PSN ID.: Beegabor

RelakSfromhome
Én a mai sliders-re gondoltam, ahol pontosan tudta kvín, hog ymikor fogják elkalapálni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
ráadásul kívülrõl látod magadat

RelakSfromhome
😛

Ha valami történt veled gyermekkorodban, akkor arra tizenakárhány év múlva órára pontosan vissza fogsz emlékezni, amikor újra átéled

LittleL
Azt is megtudhatod a filmekbõl, hogy ez a világ csak egy álca, mellyel
eltakarják szemed elõl a valóságot.
A valóság pedig, hogy csak Duracell elemek vagyunk a gépek világában.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Na és a legjobb, amit minden filmbõl megtudhatsz :

Ha mész egy autóval szép lassan, kb. 60 -70 -nel kocsikázva,
az kívûlrõl már 140 -el való száguldásnak tûnik.

(pl.:Knight Rider.......)

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
A fõgonosz fõhadiszállását te is könnyen megközelítheted,
mert a fõgonoszon kívül csak a személyi gyilosa van vele,
abban a nagy erõdítményben.
A fõgonosz gyilosát meg te is megölheted.

( Bosszúállók, Az aranypisztolyos férfi, Kém aki szeretett engem)

LittleL
Háborúban nem számít, ha felrobban melletted egy páncélökoûöl,
mert semmi bajod sem lesz tõle.

( A sólyom végveszélyben)

LittleL
Figyu, én eddig amit leírtam az a saját ötleteim voltak,
ha majd kifogyok akkor benézek az indexre, talán.
DE akkor is ez a legkirályabb fórum.

Mert er a legáttekinhetõbb fórum, az indextõl, meg a többi fórumtól meg kifolyik a szemem, ha elolvasok egy oldalt, mert úgy egybefolyik.

Eye-scream
Ha elhagyatott házat kutatsz át, és hirtelen baljós zene kíséretében valami mocorgás hallatszik valahonnan nem kell megijedni mert úgyis csak a macska az. A szörny csak azután támad, miután mindenki frászt kapott a macskától...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

perempe
Nekem saját 5leteim is vannak. Egyébként ott 2200+ járnak a hozzászólások tekintetében, sokkal találóbbak.

* George Benson : White Rabbit *

perempe
Igaz, hogy páncélököllel lõtték meg a hajót A medál c. filmben, de ekkorát nem kellett volna pukkannia, pláne, hogy tudtommal nem szállított rakétákat.

(Film közben is nagyon szemet szúrt, gondoltam, hogy itt értékelitek. Több autó/hajó/(ûr)repülõ szállít rakétát, amikor belelõnek.)

* George Benson : White Rabbit *

Sir Quno Jedi
Az gondolom volt, hogy ha kiürül a tár semmi gond, mert mindig van egy utolsó utáni golyó csõre töltve !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LittleL
A fõgonosz fõhadiszállását te is könnyen megközelítheted,
mert a fõgonoszon kívül csak a személyi gyilkosa van vele
abban a hatalmas létesítményben.

( Bosszúállók, Az aranypisztolyos férfi, Kém aki szeretett engem)

LittleL
A mobiltelefonon mindig pont akkor nincs térerõ,
amikor a fõhõs nagy bajban van.

LittleL
Minden Amerikai embernek rossz véleménye van az
FBI -ról ,vagy a CIA -rõl.

Bucser
Nem a vízalatti hadviselésnek pont az a ényege, hogy nincs radar, hanem szonárt használnak😊) Méghozzá passzívat.... És éppen ezért nem élesítik a fejet meg a torpedõ aktív keresõjét Amíg korülbelüli közelségbe nem kerül a torpedó, hogy az ellenséges hajó ne vegye észre és ne tudjon kitérõ manõvereket tenni (azért az a víz és nem egy szárazfõldi kitérõ manõver). Az hogy észreveszik-e a passzív lehallgatóban, hogy torpedõ közeledik pedig csak a zajkörnyezettõl és a szonárkezelõtõll függ😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Pontosan meg volt azért mondva, hogy hova kell letenni azt a robbanóanyagot... Nem csak leálltak vele a Gát tetejére.... HA az alján robbantod fel a víz elintézi a maradékot....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakSfromhome
Az üvegnek mindig le kell törni az allját, ha verekedni akarsz vele.

A legbrutálisabb állatot is le lehet ütni Whiskisüveggel, kivéve Bud Spensert, meg az aktuális fõszereplõt

LittleL
Ha verekedés van, még egy széket is széttörhetnek a hátadon,
úgysem lesz semmi bajod. A szék meg úgy törik szét rajtad,
mintha keménypapírból lenne, mert olyan kigyúrt állat vagy.

RelakSfromhome
Az nem tüzel, vazze, abból folyik az ólom!!! 😄

LittleL
Ha gyorsan halad a Metró szerelvény, és az
IRÁNYVÁLTÓT hirtelen hátramenetbe kapcsolod, akkor
a szerelvény kisiklik, a metró keresztbe fordul, és
bukfencezve halad tovább.

(pénzvonat)
Nehogy kipróbáljátok a 2-es Metrón, mert a Demszky bácsi megdorgál. DDD.

Sir Quno Jedi
Fõleg hatcsövû vulkánnál, aminél mindig csak az éppen felsõ csõ tüzel !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LittleL
de az a torpedó már vagy 2 perce ki volt lõve,
me amúgy is látják a radaron, hogy a másik tengeralattjáró megfordult, nem ?

Punker
nem nem volt esze hanem biztonsági elõírás hogy a torpedót csak kilövés után élesítik, I. vh. óta így van........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LittleL
Jackie Chan és az ellenfelei olyan kifinomult koreográfiával mozognak,
harcolnak egymás ellen, mintha begyakorolták volna
a mozdulatokat.

LittleL
Ha tengeralattjáróval menekülsz és torpedót lõttek ki rád,
akkor fordulj gyorsan szembe vele, mert ha gyorsan szembõl nekimész, akkor nem robban fel a torpedó,
hiszen az ellenségnek nincs annyi esze, hogy beélesítette volna a torpedót.

(vadászat a vörös októberre )

LittleL
Egy bõröndnyi robbanó anyaggal fel lehet robbantani ( legalábbis elkezdeni),
egy duzzasztógátat.

(Navaronei különítmény)

RelakSfromhome
Hát, ha nem is a kívánt számot, de a központot kapcsolja 😄

LittleL
na nee, de hogy létezik ez ?
kipróbálom.

Na jó, de egy szuperbörtönbõl, ahol ellenõrzik a hívásokat, azért mégis durva.

Próbáld csak ki, ez tényleg mûködik még mindig, a nyomógombos telefonokon is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

LittleL
Nappal nem kell tartanod az igazán nagy és látványos robbanásoktól,
mert azok mindig éjszaka történnek
...kivéve Bérgyilkosok. DDD

LittleL
Ha helikopterbõl lõnek rád géppuskával, akkor vetõdj gyorsan a földre.
A lövések meg úgyis kétoldalt melletted fognak a földbe csapódni.

(pl.:McGyver )

RelakSfromhome
Ha van valami hologram, az mindig hibázik a megjelenítés közben, meg a beszéde is meg-megakad

Seth
A fõszereplõ akármilyen magasról ugrik le ,semmi baja nem lesz, kivéve ha 100 emeletes épületrõl vagy helikopterrõl van szó, mert onnan inkább nem ugrik le( vagy ha mégis akkor ejtõernyõvel,amit egy ismeretlen jóakaró helyezett el a közelbe)

I.C.ram
Mindegyik horror hõs képes a teleportálásra. Egyszer még az üldözött mögött, aztán elötte.
Seth
ezen jót derültem

The Garrett
vagy ha mégis akkor lepattan róla mert terminátor.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Seth
Ha valakit rongyá lõnek akkor sohase találják el a fejét

LittleL
jah, svarci simán kilõtte a szélvédõt, és még túl is élte.

- A szélvédõn akarom látni a képét!!!
..
..
(zutty)
- Áúúú. Áááúú. Úúúú. Hol vagyok?
- A Földön. Isten hozott.

The Garrett
Jah és:
Akivel elõször beszélsz kihallgatáson az a gyilkos!
kalambó

The Garrett
az hagyján... DE a feléd száguldó boing 747 est glockal is ki lehet lõni...
a.Swarceladdzer végképp eltörölni

Seth
Meg összevissza tekereg mint egy tûzoltófecskendõ...

LittleL
és ez ?

Ha elszakad valami magasfeszültségû vezeték,
akkor abból "szikrázó - vízesés " tör elõ.
De nyugodtan megfoghatod a vezetéket, mert nem ráz meg.

(pl.:James Bond - Goldfinger, Daylight)

Seth
A gyilkos meg totál nyugodtan sétál utána

LittleL
Amikor nõk menekülnek a gyiloks elõl, akkor mindig megbotlanak, vagy elesnek.

LittleL
És a mesterséges inteligencia.

- Felkeeeel a Hóóóóld !!!!

Bucser
És ráadásul ez így is van.....

Seth
Amerikában nagyobb a Hold, mint máshol (ET)