Filmművészeti Főiskola
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fimrendezõi, illetve színészi szakra PONTOSAN mibõl áll a felvételi? Felvételizett már közületek valaki?
,,Puszta állatok nem lennének képesek ilyen módon cselekedni. Embernek kell lenned ahhoz, hogy tényleg hülye lehess.\" - Terry Pratchett Piramisok
Felvételi: (elbeszélgetés videotechnikai ismeretekrõl)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Úgy ovlastam, hogy nem csak magával a filmkészítéssel foglalkoznak, hanem hatterével is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A címben említett sulival kapcsolatban szeretnék érdeklõdni. Igaz, még csak 10.-es vagyok, de jobb elõre felkészülni.😄 Na, ez egy jó kérdés itt rögtön: hogyan lehet a felvételire felkészülni??
,,Puszta állatok nem lennének képesek ilyen módon cselekedni. Embernek kell lenned ahhoz, hogy tényleg hülye lehess.\" - Terry Pratchett Piramisok
A felvételin nem számít az érettségi eredménye, és egy laza mûveltségi vetélkedõ után jöhetnek a nehezebb kérdések: pl: állítson össze egy gyártási tervet egy filmjelenetre; készítsen filmetûdöt;
A csaj tanácsa: próbáljon elhelyezkedni filmstúdióban, hogy gyakorlatot szerezzen...kérdem és hogyan bazz?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hozott pontok nem számítanak!!!!
CSak a felvételi vizsga eredménye számít...
Színésznõknél gondolom a szereposztó dívány is belejátszik a dologba...
Nem számítottam rá, de ezzel a módszerrel 136 pontom lett, és újjé.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
bár láttam olyan egyetemet, ahol 124 volt a ponthatár. tehát középfokú nyelvvizsga, meg valameilyen extra eredmény kell, hogy bejuss, no és teljesen 5-ösnek kell lenned mindenböl ( a minden alatt az érettségi tantárgyak vannak)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Bár a suli nevében mûvészeti szó szerepel annyira nem komoly a cucc...a pontyhatár meg tavaly 120 volt bazz, ami elég sok, mondhatni kurva sok...jogra kevesebb volt...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.