29
Színház- és Filmművészeti Főiskola
-
Kata10 #29 Alap- és középfokú (BME, Goethe) nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam indul, melyre folyamatosan lehet jelentkezni a [email protected] címen.
-
Lord Speedyus #28 Sziasztok.
A fimrendezői, illetve színészi szakra PONTOSAN miből áll a felvételi? Felvételizett már közületek valaki? -
#27 elte mozgóképszerkesztő szak (főiskolai)
Felvételi: (elbeszélgetés videotechnikai ismeretekről) -
#26 Én operatőr szeretnék lenni, akkor melyik szakra kell jelentkeznem? mennyi a ponthatár? oda is kell ismeretség? -
#25 Valaki jár ide? Engem a producerkedés érdekelne a legjobban, de sajnos annyira új ez a főiskola, hogy szinte semmit nem tudni róla.
Úgy ovlastam, hogy nem csak magával a filmkészítéssel foglalkoznak, hanem hatterével is. -
#24 úgy, hogy elsőre mondjuk kilépsz a write-only módból, és kiolvasod a topicot :) -
Lord Speedyus #23 Sziasztok!!
A címben említett sulival kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Igaz, még csak 10.-es vagyok, de jobb előre felkészülni.:D Na, ez egy jó kérdés itt rögtön: hogyan lehet a felvételire felkészülni?? -
#22 Ja, már én is megkaptam az infót...
A felvételin nem számít az érettségi eredménye, és egy laza műveltségi vetélkedő után jöhetnek a nehezebb kérdések: pl: állítson össze egy gyártási tervet egy filmjelenetre; készítsen filmetűdöt;
A csaj tanácsa: próbáljon elhelyezkedni filmstúdióban, hogy gyakorlatot szerezzen...kérdem és hogyan bazz? -
#21 www.felvi.hu - felvételizni szeretnék - ponthatárok - válassz :)) -
#20 Nem tudja valaki a kozgázra mennyi a ponthatár? Illetve a BME gazdasági szakára, vagy az ELTEn. :) Tehát za összes GAZDASÁGI kar érdekelne ponthatár ügyben :) -
#19 hát igen, ismeretség nélkül úgy tom ilyen helyekre elég nehéz bekerülni -
#18 HEhe én be akartam adni ide a jelentkezést...de aztán felvilágosítottak hogy ide nem lehet bejutni :P -
#17 KIRCSÓK!!! -
#16 Na, amit eddig megtudtam:
Hozott pontok nem számítanak!!!!
CSak a felvételi vizsga eredménye számít...
Színésznőknél gondolom a szereposztó dívány is belejátszik a dologba... -
#15 Amikor én felvételiztem a BME-re építészmérnöki karra, akkor 134 volt a ponthatár. Mikor olvastam, azt hittem ilyen nincs, aztán kiderült, hogy a rajz, és alkalmassági vizsgák pontjait simán hozzácsapták (max. 30 pont), és így jött ki.
Nem számítottam rá, de ezzel a módszerrel 136 pontom lett, és újjé. -
#14 #12: Na ja, csak vannak olyan egyetemek, amik pl. a nyelvvizsgáért iszonyatosan sok pluszpontot adnak, és vannak olyanok, amik alig egy párat, tehát a ponthatár ezért nem mindig reprezentatív. -
#13 Ez az igazság! A szín tiszta igazság! -
#12 azaz a maximum
bár láttam olyan egyetemet, ahol 124 volt a ponthatár. tehát középfokú nyelvvizsga, meg valameilyen extra eredmény kell, hogy bejuss, no és teljesen 5-ösnek kell lenned mindenböl ( a minden alatt az érettségi tantárgyak vannak) -
#11 "pontyhatár "
:DDD -
#10 Ne basszámá, láttál te már éhező producert?
Bár a suli nevében művészeti szó szerepel annyira nem komoly a cucc...a pontyhatár meg tavaly 120 volt bazz, ami elég sok, mondhatni kurva sok...jogra kevesebb volt... -
#9 oda jó menni mert nem számítanak a jegyek... :D -
#8 a művészeknek az a dolguk hogy éhenhaljanak szépen -
#7 már megy... -
#6 A weblapjukon sincs semmi info...
www.fimacademy.hu -
#5 Ez a téma engem is érdekelne. -
#4 Jah, sajons, pedig meg akartam írni az irodalom házit, most magamtól kellet összehozni :( -
#3 A paya.hu nem műxik... -
#2 Állami támogatásos a képzés? -
#1 Jár ide valaki?
Milyen a suli?
Mik a követelmények?