2004 a nyolc megapixeles digitális fényképezőgépek éve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez eleg ritka lehet, nyugodtan mondd meg a markat kivancsi vagyok, nagyon kivancsi...
Egyebkent nekunk cannon eos300D van es elegge kiadja.
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos300d/

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

talan nem veletlen van, hogy 5-6 megapixel felett majd az osszes gepen az objektiv cserelheto. Es azert egy ilyen gepre mar nem akarmilyen objektivet raknak.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Darth Sith
jó kis gépek, kéne szerválni ilyet. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Egy kicsit, ha nem is elmeleti, hanem tapasztalati alapon szeretnek ellentmondani.
En ugy talaltam, hogy azok a kepek, amelyeket nagyon nagy felbontasbol kicsinyitettem a PC-n 800*600-ra jobb minoseguek, mint amiket eleve ekkora felbontasban fenykepeztem. Pedig csak egy buta PSP 3.11-et hasznalok atmeretezesre.

TeszteloPontHu
Ha tesztet keresel, ajánlom magamat...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD