52
az
  • dikki*yysw
    Nagyon jó!
  • enigma2
    Joystick, nyomtato nincs es nem is kell nekem, viszont dvd iro, eger, vinyo az rafigyelne.
    512 jobb lenne (vagy lesz is), de most orulok ha az alapgepet ki tudom perkalni, az extrak majd kesobb.
  • Taranov
    Szerintem is 3 óra mondjuk filmnézéskor, játékkor mondjuk 1 órával kevesebb, töltögetéskor több. Nagyon sok függ ugye a processzor terheltségétől meg a monitor kihasználtságától.
  • Taranov
    Hű, 2 USB tényleg kicsit kevés, nekem 4 is kevés, ha a joystickot rárakom, le kell szednem az egyik nyomtatót, de hát így is jó. Meg ugye létezik mindenféle USB bővítő.
    Az 1024×768 is elég, csak én már megszoktam az 1400×1050-et, ezért találom ezt kevésnek.
    Ha jól tudom 2 DDR foglalat van benne, szóval akkor talán érdemesebb már 768-ra egy 512-es vásárlásával.
  • Taptarap
    1 filmet biztosan meg tudsz nézni
  • enigma2
    A mobil AMD is speedstepes (jo, a neve biztos mas neki)? Mennyit bir egy ilyen aksival? A lapjan nem nagyon emlitik, altalaban 3 orat szoktak emlegetni, de azt mar nem teszik hozza milyen hasznalat mellett. Ugye nem mind1 hogy weblapot nezegetek, vagy mpeg-et tomoritek.
  • enigma2
    Jo az 1400*1050, de egy 15"-es kijelzon nem nagyon tudom kihasznalni. Memoria az valoban keves, legalabb 512-re felbovitenem en is. USB port mondjuk jo lenne rajta tobb is (2 van), de vegul is nem lesz 99999999 eszkoz ralogatva.
  • traXion
    Korrekt
  • enigma2
    270 netto / 337 brutto
  • Taranov
    Természetesen korrekt, sőt ez egy csúcskategóriájú notebook.
    Annyit kifogásolok, hogy az én P4-2400 Mhz-es Gericom Masterpiece-emben UXGA a kijelző 1400×1050-es felbontással, ebben meg csak 1024×768. Egyébként nagyon jó. Mondjuk a memóriát úgy kell fejlesztened, mert nekem az 512 is kevés volt, most van benne 768, így elég.
    A megbízhatósággal pedig abszolút semmi bajod nem lesz.
  • traXion
    Mennyie?
  • enigma2
    AMD mobil procikrol eddig nem sokat hallottam, korrekt a cuccos, vagy inkabb felejtos? Konkretan errol lenne szo:

Gericom Blockbuster 9600 AMD

- 15.1" TFT XGA aktív színes kijelző (1024*768)
    - VIA VT8367 chipset, 512k Cache 'On-Die' AMD XP processzorban
    - MOBILE AMD® XP-M® processzor, 2500+
    - 30GB UDMA merevlemez
    - 256MB DDR RAM
    - 24x sebességü CD-Író + DVD combo meghajtó
    - ATI RADEON 9600 Mobility grafikus kártya 64MB DDR RAM

Vegyes felhasznalasra (jatek, net, programozas) lenne, ezert jol jon a radeon 9600, kerdes viszont a mobil AMD proci VIA "alaplapcsodaval" mit alakit? Teljesitmenyevel gondolom nincs baj, inkabb a megbizhatosag a kerdeses.