INITIAL D: Mountain Vengeance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szuper. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A grafika valami elképesztõen brutálisra sikerült az ember álkapcsa már már leesik.!
A Zene és az autóhangok a mangarajzfilmbõl vannak berakva!
Az egész játék legcsodálatosabb pontja a rajzfilmben is feltûnõ elképesztõen realisztikus fizika,a csodálatosan kidolgozott autótulajdonságok.
Ez az a játék amelyre mindenki várt és nem csalódott benne,egyszerüen óriásira sikerült.
Szinte nem is hiányzik belõle semmi csak a grafikai motor a fizika az irányítás és a hangulat

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
• Windows® 98/Me/XP CD
• Pentium® III 500 MHz or
100% compatible processor
• 128 MB RAM
• 375 MB of Hard Drive Space
• 16 MB 3D Video Accelerator
with DirectX® 8.1 compliant
video drivers
• Sound card with DirectX 8.1 compliant sound drivers
• 4X CD- ROM Drive
Recommended:
• Pentium III 600 MHz. or
100% compatible processor
• 64 MB 3D Video Accelerator
with DirectX 8.1 compliant
video drivers
• Wheel / Joystick or
other game controller
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
http://www.valu-soft.com/products/initialdmtnveg.html
jaj, de butus vagyok, sorry, ValuSoft, Nem Activision Vault Sorry!!!
A lényegen mondjunk nem változtat, csak a lenti beszólásomnál át kell írni ValuSoftra. 😉
Amúgy ez a ValueSoftra is igaz, ugyanis olyan neveket ad ki, mint pl. 18WoSAA, stb.
Erre most meg ez...
Az Activision alulmúlta önmagát. Ilyen grafikával még 3 éve is nehéz volt eladni egy játékot.
Ez nem semmmi lássátok szemeitekkel.
Valószínûleg ez a topic nem lesz hosszú életû, de azért gondoltam megmutatom milyen autósjáték
jelenik meg mostanság. 😊
Nem semmi mi?