17
Netfigyelő progi
  • garincsa1996
    helló! valaki meg tudná mondani hogyan kell letölteni a WPE Pro-t Bárhol keresem, vagy letöltési hiba vagy vírus, de volt olyan is, hogy üres volt a zip file. Ha ebben senki sem tud segíteni, akkpr vegyetek fel msn-re és ott küldjétek át. Cím: [email protected] . Nagyon kéne!

Előre is kösz!
  • O0D:
    sztem az csak lanra :)
  • toMpEr
    hopp, a linket elkurtam itt a helyes:
    ethereal
  • toMpEr
    windows ala az ingyenesek kozul talan ez a legjobb: ethereal, de van olyan is, aminek megadhatod,hogy melyik progit akarod figyelni WPE PRO a neve, nemtudom mar honnan szedtem le, keress ra googleval
  • O0D:
    létezik,
    tcpdump

linux.
  • TZoli
    Cat nem vagyok hatalmas tévedésben,csak kiváncsi voltam hogy létezik-e ilyen vagy sem...

Taptarap köszi megnézem!!!
  • Taptarap
    PC ACME egy kém program ami szinte mident logol amit a felhasználó csinál a gépen, erre keress rá.
  • Cat #10
    te valami hatalmas tévedésben vagy
    ilyen sosem jelenik meg az adatforgalomban, hanem értelmetlen szövefájlokat loggolnál
    ebben egyáltalán nem lesz olyan, hogy "Szia! Béla vagyok!", mivel a böngésző nem igy kommunikál (meg egyébként semelyik program sem)
    még azt is NAGYON NAGY MUNKA lenne megcsinálni, hogy meg tud állapítani hogy egy adott részletet az egyszerre futó több progi közül melyik küldte, nemhogy a pontos szöveget

a jelszólopásra sniffer progikat használnak, ha nagyon akarod tölts le ilyet, de ha ilyen szinten nem érted az egész működést, akkor inkább hagyd...
  • TZoli
    Nekem nem az kell hogy mikor,honnan...Hanem hogy MIT küld/fogad pontosan!!!Nem a méret vagy a sebesség hanem PONTOS SZÖVEG! Ha megjelenik az exploreres kliensen hogy: "Szia!Béla vagyok!" akkor a progi ezt loggolja le nekem!!! Ilyet tudtok???
  • Borg
    A böngésző forgalmát pl a norton tűzfala is loggolja. Mikor hova honnan stb...
  • Adi
    Én nekem is az van!:)
  • K.András
    Az origon van egy olyan prg hogy adsl aszisztens,nézi az éppen aktuális adatforgalmat heti-havi összesités is van,van benne hibakeresö is szoval ha axeleros vagy akkor neked ez kell...
  • TZoli
    Igen ilyesmire gondoltam,de nem kifejezetten az IRC-re hanem egy olyan kliens progira ami az Internet Explorer-ben fut.
  • Cat #4
    ha a teljes adatforgalmat akarod loggolni, meg lehet csinálni, csak utána nehézkes elemezni. Egyszerre akár 3-4 program is kommunikálhat (pl. explorer, közben outlok uj lvelet tölt le és a háttérben FTPn is töltesz), amiből értelmeset kihozni szinte lehetetlen.

de ha irc programban loggolásra gondolsz, az csak egy pipa
  • Taranov
    Attól függ milyen kliens.
    Ha mondjuk a mIRC-re gondolsz, akkor az logolja az eseményeket, és a többi chatelő programnál is be lehet ezt állítani szerintem.
  • TZoli
    Olyasmire gondolok pl: hogy a kliens ami a gépemen fut kap egy ilyet hogy: "Szia.Hogy hivnak?"
    És ezt szeretném lementeni!
    Lehetséges ez???
  • TZoli
    Üdv!

Szóval keresek egy olyan progit ami figyeli a neten ki-bejövő adatokat és lementi mondjuk egy file-ba.
    Van egy netes progi,ami .xml-be menti a cumókat a gépemre. Hogy lehetne ezeket egy külső file-ba lementeni?

Köszönöm aki segít!