Idén már több LCD kijelző kerül forgalomba mint CRT monitor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is így gondoltam.
mondjuk én rendeltem és van egy pixelhibám indulás után vagy 5 percig, de 5 perc alatt eltûnik.
mondjuk én rendeltem és van egy pixelhibám indulás után vagy 5 percig, de 5 perc alatt eltûnik.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
mlyen LCD az min beragadnak?(nitebook/asztali és típust, ha lehet, mert ilyennel még nem találkoztam)
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Az lcd-ken egy idõ után beragadnak a pixelek itt-ott, ez is idegesítõ tud lenni. Most is látok négyet...
játékok: a nagyon vájt-szemûek a gyengébb LCDken még tapasztalhatnak némi elmosódást, de a jobbakon(nem feltétlenül csak a drágábbakon) ez már nem jelent problémát.
Miért nem nézel meg egyet, ahelyett hogy találgatsz ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Ámen
Komolyabb grafikai alkalmazásokra meg játékokra sajnos még nemigen alkalmasak azok az LCD-k amiket az egyszerû halandó meg tud venni...
Y
Komolyabb grafikai alkalmazásokra meg játékokra sajnos még nemigen alkalmasak azok az LCD-k amiket az egyszerû halandó meg tud venni...
Y
"az elõttünk álló hónapokban tovább fog csökkenni az LCD monitorok ára. "
natyon helyes mert az említett "17 colos LCD modell már 300 dollárnál (62 ezer forint) is olcsóbb." állítást még semelyik itthoni árlistán nem tapasztaltam ...
natyon helyes mert az említett "17 colos LCD modell már 300 dollárnál (62 ezer forint) is olcsóbb." állítást még semelyik itthoni árlistán nem tapasztaltam ...
By the perception of illusion we experience reality.