20
  • asysoft
    Azért arra kíváncsi lennék, mit húztak ki azon a lapon...:)
  • tomsh
    Á, megvan! Balázs Pali & Dual-Fekete Pákó közös albumot adnak hozzá, meg egy felest! :D
  • tomsh
    A fenti képen, az AMD standján, mit keres ott Balázs Pali közrefogva két bantu között? :D
    Lehet, hogy B.Pali lemezt is adnak hozzá ajándékba? :D
  • mir
    az AMD annyival kisebb cég, mint az intel, hogy ha az intel 10 évig csak szart gyárt(ami valószínűtlen) az AMD meg 10 évig tartani tudja a mostani tempót(ami lehetetlen) akkor talány egy szintre jönne a kettő. de nem megdöglene az intel.
    a processzor piac nagyon lomha lett az utóbbi években.

másrészről: ezt nem úgy kell nézni, hogy az intelnek mennyi GHz hell ugyanakkora sebesség eléréséhez, az órajel irreleváns. most egy picit gyorsabb az AMD, majd meglátjuk, hogy meddig tudják tartani az előnyt. a processzorok különböző felépítéséből adódik, hogy az egyik kisebb órajelen éri el a nagy teljesítményt, a másik meg nagy órajelen.
  • Power
    "Ilyen lesz többek közt a Socket 754 tokozású, 1 MB L2 cache-sel szerelt Athlon 64 3400+, a Socket 939 tokozású, 512 KB másodszintű gyorsítótárú Athlon 64 3700+..."

A 3400+ lesz 2,4GHz 512K illetve a 3700+ lesz 2,4GHz 1M.
  • Darth Sith
    kis kavarodás van sztem.. :)
  • mir
    " high-end kategóriás processzorát, az Athlon 64 FX-53-at"
    a cikkből idéztem.
    nos:
    van athlon 64
    van athlon FX

"Ezzel együtt az AMD x86-64 architektúrájú processzorai "
    amikor 200ben bejelentették, akkor valóban X86-64 vot az architektúra neve, de 2001 óta HIVATALOSAN AMD64 A NEVE.
    és van opteron
    1: athlon 64 FX nincs.
    2: az opteron a high-end, nem az FX
  • grebber
    kiváncsi leszek az árukra föleg a 1 MB L2 cache-sel felvértezett Athlon 64 FX-53-ra!!!
    ja és az alaplapokat kifelejtettem!!
    Egy vagyon lesz de megéri!!