Capture gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Mert eddig az volt a probléma, hogy a mezei képlopók csak csatolták az Mpeg- fájlot, kaptam egy animált Jpeget, vagy Gifet.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sok sikert!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Másrészt lehet hogy neked nem feltétlen dvd minõség 720x576 kell, mert ha nem kell akkor máris jobb a dolog, mert ezt a méretet digized, aztán mondjuk virtualdub-al összetolod divx-be...úgyhogy menetközben újraméretezi a filmet mondjuk 400x300-ba. Így lehetõséged nyílik rá, hogy az átszámolás közben az újraméretezést BICUBIC módban tójja le, mert így kisiítja a képed... igaz már nem dvd quality, de mégis tiszta egy 19" moncsin is....
A capture-höz ajánlom .....az adobe premier capture funkcióját, a legtöbb esetben ez megoldás lehet....
P4 2GHz Northwood S478, Abit It7-MAX2, 512 DDR 333Mhz, Sapphire Radeon 9600XT, 120 Gb WD, 120 Gb Maxtor, 80 Gb Maxtor, Benq Dw822a Plus
Mert hülye azért nem vagyok!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
És milyen ezzel ellentétben a kompozit minõsége?
Hasonló forrásból ha tudsz, rakj fel 2 összehasonlító képet!
S-Video vs. Composite
Ha tudok S-Videózni, majd segítek, addig csak annyi jutott eszembe, hogy egyszerre csak az egyik bemenet legyen rákötve. Hátha tudtam újat mondani...