Mesterlövész játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
A:😄A😄:SA😄A:S:A😄:😄SS:A😄:AS::SD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Ny Papa
<#violent><#boxer>

A Sniper: Path of vergance (jól írtam?)
Magyarországon "A Mestelövész" címen ismert az elõbbi játék.
Csá!

Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek olyan mentése, amikor Dominic belép a polgármeste házába??? Sajnos én ott tartok, de mindig meghalok mert fogy az életem (benyomtam egy inekciót, és a mentésnél mindig már csak 1másodpercem van és meghalok). És nagyon nem szeretném a legelejérõl kezdeni a játékot. Valaki????

A válaszokat legyetek szivesek email-ben írni!

email címem: [email protected]
Hello tudna valaki segíteni?
Amikor elindítom az elsõ küldit akkor kb 10 másodpercmulva teljesen lefagy a gépem pedig simán futna a játék, mert a gépem:
40 GB HDD
512 MB RAM
64 MB videokártya
és DirectX 9C

Elõre is kösz a válaszokat:
[email protected]

Üdv Bence!😊
köszi!

dante3
Én már végignyomtam,raktam be képeket ide, #4538-es hsz-nél találod!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem rossz csak Német nyelven kicsit érdekes számomra,várok angolosítást hozzá.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sniper art of victory ezt próbálta valaki? milyen?

Tjay
marine sharpshooter 2.
nem valami nagy eresztes,de a feelinget azert kozvetiti. 😊

http://www.pcgameworld.com/review.php/id/528/Marine_Sharpshooter_II:_Jungle_Warfare/

Shep
szerintem jó é végigvittem, de itt a fórumon eléggé lehúzták, mondjuk tényleg nem egy farcry de azért nekem tetszett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mi újság e téren?
World War II Sniper: Call to Victory
milyen cucc?

fluga
szvsz naon rossz játék..én is belezsongtam de nagyon megbántam!

CHROME
Elég sokat nyomulhatsz távcsovespuskával.
Dzsungel.Fák. mendegélsz...Egyszercsak lovések..Megkeresed a toronybanlévo lovészt. kinyírod. helyébelépsz

Yang: Skandi- senior shao wari

La Hire

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Azér UR2k3ban mindig elfoglalok 1 szép tornyot, ahol sniper is van, és jár a kezem mint a géppuska...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

majdnem mindegyiken. csak a majdnemben nem vagyok biztos 😊
ott a cs:cz a botok olyan hulyek hogy siman lesniperozhatod oket ha vazlij zajcevozni akarsz mindenaron

biztos cod-bol meritete a példát hogy sniper = mészárlás némelyik mapon 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

empire earth, stratégiai játék, de ebben is van sniper😊
PiszkosFred
Mondjuk a mészárlás mint ige nehezen összeegyeztethetõ a tobbihez kepest aranylag lassabb sniper csuzlival. Maximum ha, vagy sikhulye a human ellenfel csapat, vagy nagyon elk..tak az ait.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
Jelentkezz egy rovarirtó cégnél!

V9ykn8_TZL0

Látom nem csak én szeretek a rejtett zugokból mindent lemészárolni, ami mozog...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

America's army - olyasmi mint a cs de ha akarsz lehetsz sniper, M24est illetve M82est használhatsz...

America's army magyar honlap

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Amse
A legjobb a Hitma 1 -ben az elsõ küldetés amikor liftel lehet felmenni 3 házra és onnan kell lelõni 1 jakuzát majd a helikopterben lévõ csávesz aztán FUTÁÁÁÁS😊

Lazarus
awp_map.bsp
Dutch Flander
Operation Flashpoint: Resistance
Úgy mesterlövészkedsz, ahogyan csak akarsz!!!!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

dikki*yysw
Nem találok. 😊 Lényeg, hogy egy kis, célbalövõs játék. Eredeti fegyverek vannak lemodellezve benne, és egy rendes gyakorlópályán kell célbalõni. Semmi ellenfél, semmi pálya, csak céllövés. De tök jó 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

nagykispeter
Ja ja a Sniper Elit lessz rövidesen

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

HuAn82
Sniper Elit #7-es hozzászólásban képek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Call of duty multiba csak távcsövest használsz stalingrad pályán, ugyanaz a feeling , mint a filmben

Hitman 1-2 néhány pályályán használhatsz csak távcsQvest/

Sniper , vmi b kategoriás activision játék, tavalyi asszem

dikki*yysw
Top Shot II 😊)))

Keresek linket, bemutatni a játékot.

Múltkor áttúrtam a régi cd-imet, akkor akadtam rá, egy rip-válogatás cd-men van fenn. Nagyon állat 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Film a témakörben: Ellenség a kapuknál.
Ki milyen mesterlövész játékot ismer? A S.W.A.T. High Ground embereinek bõrébe bújni, tússzabadító akcióban fedezetet nyújtani, háborúban tiszogatni. Ezek érdekelnének. Kinek milyen ötletei vannak? Nem feltétlenül új játékokra gondolok.