36
Sniper 4ever
-
#36 A::DA:D:SA:DA:S:A:D::DSS:A:D:AS::SD -
#35 -
bestyen #34 A Sniper: Path of vergance (jól írtam?)
Magyarországon "A Mestelövész" címen ismert az előbbi játék. -
bestyen #33 Csá!
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek olyan mentése, amikor Dominic belép a polgármeste házába??? Sajnos én ott tartok, de mindig meghalok mert fogy az életem (benyomtam egy inekciót, és a mentésnél mindig már csak 1másodpercem van és meghalok). És nagyon nem szeretném a legelejéről kezdeni a játékot. Valaki????
A válaszokat legyetek szivesek email-ben írni!
email címem: [email protected] -
767123 #32 Hello tudna valaki segíteni?
Amikor elindítom az első küldit akkor kb 10 másodpercmulva teljesen lefagy a gépem pedig simán futna a játék, mert a gépem:
40 GB HDD
512 MB RAM
64 MB videokártya
és DirectX 9C
Előre is kösz a válaszokat:
[email protected]
Üdv Bence!:) -
blackgamer #31 köszi! -
#30 Én már végignyomtam,raktam be képeket ide, #4538-es hsz-nél találod! -
Ari18 #29 Nem rossz csak Német nyelven kicsit érdekes számomra,várok angolosítást hozzá. -
blackgamer #28 Sniper art of victory ezt próbálta valaki? milyen? -
#27 marine sharpshooter 2.
nem valami nagy eresztes,de a feelinget azert kozvetiti. :)
http://www.pcgameworld.com/review.php/id/528/Marine_Sharpshooter_II:_Jungle_Warfare/ -
#26 szerintem jó é végigvittem, de itt a fórumon eléggé lehúzták, mondjuk tényleg nem egy farcry de azért nekem tetszett. -
blackgamer #25 mi újság e téren?
World War II Sniper: Call to Victory
milyen cucc?
-
#24 szvsz naon rossz játék..én is belezsongtam de nagyon megbántam! -
Szid #23 CHROME
Elég sokat nyomulhatsz távcsovespuskával.
Dzsungel.Fák. mendegélsz...Egyszercsak lovések..Megkeresed a toronybanlévo lovészt. kinyírod. helyébelépsz -
#22 -
maxius #21 Azér UR2k3ban mindig elfoglalok 1 szép tornyot, ahol sniper is van, és jár a kezem mint a géppuska... -
Zsoltee_a_bator #20 majdnem mindegyiken. csak a majdnemben nem vagyok biztos :) -
BlackWolf #19 ott a cs:cz a botok olyan hulyek hogy siman lesniperozhatod oket ha vazlij zajcevozni akarsz mindenaron -
antijedi #18 biztos cod-bol meritete a példát hogy sniper = mészárlás némelyik mapon :PPP -
Prank #17 empire earth, stratégiai játék, de ebben is van sniper:) -
#16 Mondjuk a mészárlás mint ige nehezen összeegyeztethető a tobbihez kepest aranylag lassabb sniper csuzlival. Maximum ha, vagy sikhulye a human ellenfel csapat, vagy nagyon elk..tak az ait. -
#15 Jelentkezz egy rovarirtó cégnél! -
maxius #14 Látom nem csak én szeretek a rejtett zugokból mindent lemészárolni, ami mozog... -
cyrus #13 America's army - olyasmi mint a cs de ha akarsz lehetsz sniper, M24est illetve M82est használhatsz...
America's army magyar honlap -
#12 A legjobb a Hitma 1 -ben az első küldetés amikor liftel lehet felmenni 3 házra és onnan kell lelőni 1 jakuzát majd a helikopterben lévő csávesz aztán FUTÁÁÁÁS:) -
#11 awp_map.bsp -
#10 Operation Flashpoint: Resistance
Úgy mesterlövészkedsz, ahogyan csak akarsz!!!! -
#9 Nem találok. :) Lényeg, hogy egy kis, célbalövős játék. Eredeti fegyverek vannak lemodellezve benne, és egy rendes gyakorlópályán kell célbalőni. Semmi ellenfél, semmi pálya, csak céllövés. De tök jó :) -
#8 Ja ja a Sniper Elit lessz rövidesen -
#7 Sniper Elit #7-es hozzászólásban képek! -
Augustus Gigo #6 Call of duty multiba csak távcsövest használsz stalingrad pályán, ugyanaz a feeling , mint a filmben -
Augustus Gigo #5 Hitman 1-2 néhány pályályán használhatsz csak távcsQvest/ -
Augustus Gigo #4 Sniper , vmi b kategoriás activision játék, tavalyi asszem -
#3 Top Shot II :))))
Keresek linket, bemutatni a játékot.
Múltkor áttúrtam a régi cd-imet, akkor akadtam rá, egy rip-válogatás cd-men van fenn. Nagyon állat :DD -
cleric #2 Film a témakörben: Ellenség a kapuknál. -
cleric #1 Ki milyen mesterlövész játékot ismer? A S.W.A.T. High Ground embereinek bőrébe bújni, tússzabadító akcióban fedezetet nyújtani, háborúban tiszogatni. Ezek érdekelnének. Kinek milyen ötletei vannak? Nem feltétlenül új játékokra gondolok.