Hülye szavak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
azt sem értem a testvér hogy jön össze... test + vér??

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
turha
feka
nigger
mesztic
félvér

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Eye-scream
Ja meg kimaradt még: okapi, galágó alpaka tuatara kazuál is...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Balo
rendõrdiploma
cigánymunka

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Jano
gnú

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Eye-scream
vikunya, pálmatolvaj, jak
Kedvenc állatneveim 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

elfogyott
vizes
liposzóma, bifidusz eszenzisz, q faktor.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Tuvok
szocpolitilag

Lacc
Argh 😄
vizes
Sõt!
Infuleza-Influenza.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Petlóreum-petróleum...

szurmakotium
Keleron proccival ? 😉

By the perception of illusion we experience reality.

FtranX
láttam olyan hirdetést is, amelyikben frankó Inter™ Pentium-ot árultak, 2.5 MB-s vinyóval.

szurmakotium
vagy AMD helyett DMA -t >😉)))

FtranX
de tudom gyûlölni az ilyen felcserélést!! pl. mikor partícionálás helyett valaki patrícionálást mond.

Jano
Kémiatanárom: hidrogénKROLID, és raccsolt is
Elektronika: Tungsram helyett TunSGram, azóta SG-zik

szurmakotium
Igy mondta a matek tanárom anno, az R betûs szavakat:

a pajalelopipedom tejüjetének méjõszáma

Jano
Azt mondjuk már nem tudom, hogy a xylofont mé hívtam bubulinikának.

Jano
Én is g-vel mondtam régen.

Kata
Nekem mindig az ég zöld, a fû kék volt. És a szó eleji 'R'-ekkel gondom volt, ha bemutatkoztam, mindig "Lenner" voltam.

[/cserf][/fülünyúl]

szurmakotium
hõmérséglet

Lacc
nekem a bicikli még mindig bicigli 😄
Rip
tarhonya
(amirõl sokáig azt hittem, hogy tarGonya...)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mitokondrium

Lazarus
cébéá
szurmakotium
szurmakotium

RelakSfromhome
Jajj, olyan depi vagyok, hogy mingyá öngyi leszek 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

0ppika
lol

http://epica.nl

Rip
ábéce
vécepapír, lol

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ranGer2
jol tudok olvasni rossz helyesirásu beszedet! MUHAHA!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Lazarus
nini
Hinnye -> a legkirályistenzsírabb szó a világon

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Geeryy
kortty

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

janos666
Mindíg utáltam a span szót, mások meg vígan használták. Aztán felvilágosították õket a szó eredeti jelentésérõl: Az a személy aki a börtönben köcsögöléskor hátul áll.
dikk
csávó
májer

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

LittleL
HÓBELEBANC

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Persze. -meg kell etetni a géppel

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Lacc
meg BETÁPLÁLOM a kompjúterbe!!! ÁÁÁÁ ettõl a falat tudom kaparni!!!
Lacc
naspolya
Esrohnoil
jahm, tudjátok mi az a gyalogfészer?

Esrohnoil
staneszli
stokedli
hokedli
nokedli
brúszli

GaVino
kedvenc szavaim:

békeharcos
igazságos háború

zoli80
a marhája

Loál János
rosejbni

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tom3
Burgonya,Rántotta,Fasírt vagy hogy kell irni
Mayday
Hehe, megtortent esemeny, hogy egy csaj a cseten ujsagolja nagy izgatottan, hogy delutan hazafele latott egy hali-balit!
Persze senki nem vagta, hogy az mi, ugyhogy a csaj: jajj, hat egy halalos balesetet!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Balo
szjelszkohozjajsztvjannij visztavka = mezõgazdasági kiállítás (fonetikusan oroszul)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Stranger
dumcsi
telcsi

ÁÁÁÁ útálom az ilyen tinipicsadumákat.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Sir Quno Jedi
Õszintén ?!!

CSAK BAMEG !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3