Temetési zene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
De inkább ne legyen rá szükség :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Semmilyet. Az én temetésemen legyen CSEND.
esetleg P.O.D: Alive <#buck>#buck>
ez meg durva lenne: Exhumed: Deadest of the Dead
War. War never changes.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Jah Te ilyeneket hallgatsz<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
the future sound of london - first death in the family
massive attack - angel
vagy inkább The Doors - The end
Dave Matthew's Band - When The World Ends (Matrix - Reloaded OST)
Linkin Park - Session
Rob D - Clubbed to Death
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Csak nem multiztatok a Bridge Commanderrel? :)
War. War never changes.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

War. War never changes.
:DD
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
...vagy az internacionálé :)
Howard Shore - Gandalf fall
Howard Shore - Breaking of the fellowship
Gyûrûk ura aláfestõ zenéi. Szentem nagyon királyak.
Michael Jackson : Thriller
-mert attó még a holtak is felébrednek, és másznak kifelé a föld alól. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Led Zeppelin - Stairway to heaven
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
mushroom!
:D
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.