elcsesztem a felvételit!!!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
simán 😊

😊 hmmm az is lehet
PResident Evil
"...jöhet betonozni" 😄DDDD

Nah, elküldtem mindent pénteken. Mostmár cska a levelet várom, hogy: "Köszönjük, hogy jelentkezett, Ön felvételt nyert iskolánkba" 😊)
hülye yuppie!

Tuvok
fogalmam sincs, de az a logikus, ha abból teszed, amit néznek, szal felvételi tárgyak

Kosz.De minden tantargybol v. csak a felveteli tantargyakbol?Ill. amit nem tanultam kozepiskolaban pl:Japán nyelv, akkor ez a hagyomanyos modon megy?
Tuvok
különbözeti vizsgát kell tenni

Udv! Tud valaki barmit is a jovo evre esedekes ketszintu erettsegirol?Tehat ha iden nem felvetelizek, vagy nem sikerul a felveteli,akkor ujra kell erettsegizni mindenbol?vagy csak a felveteli targyakbol?Vagy hogy is van ez akkor most?!
nekem kb 93-95...
Bakker, már 11 éve felvételiztem... de legalább nem csesztem el. Mármint az egyetemit. 😊
[Walaki]D`Lair
Nekem meg 95...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
az szép ! nekem 72 lófasznyi pontom van... ezért felvételizek

EOX
100 pontom lesz kb, pontduplázok😊

Retteketet

EOX
ma csináltattam fekete-fehéret...

Retteketet

PResident Evil
én is programtervezõ 😊 átlagod, pontok ? felvételizel ?

PResident Evil
nem fogadják el... szinesem nekem is van...

[Walaki]D`Lair
Ja...azt majd összehányod az ajtót ott is...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Match
én is ELTE-IK-ra akarok menni angol infora 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

[Walaki]D`Lair
egyik oszt társam ELTE-IK ProgMat

én meg 2 oszt társam ELTE-IK Térképészet

EOX
Már nagyon várom😄DD

Retteketet

[Walaki]D`Lair
Akkor találkozunk jövõre...😄DDDD Ott leszek a szomszédban...😄

LittleL
Akkor hajrá, húzzál bele

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

EOX
ELTE, programtervezõ matematikus

Retteketet

LittleL
Hová felvételizel EOX ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

EOX
Nem tudjátok esetleg, hogy elfogadják-e a színes képet? Mert az van otthon, és nincs nagy kedvem azért fényképészhez menni, hogy csináltassak fekete-fehéret😞

Retteketet

Pyx
én is most rohangálok majd...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PResident Evil
egy heted van rá KEREKEN !!! én meg most rohangálok , mert egy évnél nem lehet réggebi képet rárakni...

Lacc
ricsi1 barátunknak.
Pyx
áz! ki kéne már tölteni... :/

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ez kinek?
Lacc
Szóval elbaxtad a felvételit a középsuliba? Hát nem mondom hogy csodálkozom a megnyilvánulásaid után 😄
nekünk nem hoztak kazit, el is kúrtam 😄
PResident Evil
hát sztem a középsuliba felvételizés sima ügy... de bezzegh a felsõoktatási.. A meg B lap 😊 hoztak nekünk fénymásoltat, majd egy kazettáról megnéztük hogy kell elvileg kitölteni a lapokat... gyakorlatilag meg átaludtam 😄

ricsi1
hmm?
(én 14 vok)

a te korod imeretlen...

a felvi 13v 15 éveseknek van, akaik 14 vagy 16 éves kortól járnak oda 6 vagy 4 évig...

szellemileg kurvára megterhelõ egy ilyen felvi 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ricsi1
kösz...
Nick: Taranov <Üzenet küldés>
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 14-18 között

Neme: fiú

Taranov
Járnak kiskorúak is, csak azok értelmesebbek, ezért nagykorúnak nézik õket 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ricsi1
beszélni az igazgatóval?hmm.ez kéttannyelvû suli!

ricsi1
nemigazhogysoserakabeamitírtamááááááááááááááá

janos666
Én is elbasztam, de miután dumáltunk az igazgatóval mégis felvettek, és 2 éve az osztály átlaga alapján a 3-4. vagyok. (normál gimnázium, nem gyógyüdülõ a fogyatékos drogosoknak)
ricsi1
pl.mi a megoldása hibára?

ricsi1
bakker,válaszolt!!!!!!!!!

KG21
az értelmes kérdéseid alapján tippeltem

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ricsi1
hát nem?!

ricsi1
középiskola te lófaszjóska

mivan ide csak "nagykorúak"járnak?

ricsi1
ürültek hogy mész?(kell a csicska)

The Garrett
loal felvételi még 3 hónap és már elcseszte? mûvész 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

traXion
Már csak ezért is érdemes, "fakultálni".

traXion
De ha leszarják, akkor nem részesülsz olyan oktatásban, amit az egyetemen megkövetelnek, és úgy veszik, hogy tudod, és kibuksz.

Oldal 1 / 2Következő →