79
.
-
#79 simán :) -
Takezó #78 :) hmmm az is lehet -
#77 "...jöhet betonozni" :DDDDD -
Takezó #76 Nah, elküldtem mindent pénteken. Mostmár cska a levelet várom, hogy: "Köszönjük, hogy jelentkezett, Ön felvételt nyert iskolánkba" :)) -
KennyG #75 hülye yuppie! -
#74 fogalmam sincs, de az a logikus, ha abból teszed, amit néznek, szal felvételi tárgyak -
HUaRC #73 Kosz.De minden tantargybol v. csak a felveteli tantargyakbol?Ill. amit nem tanultam kozepiskolaban pl:Japán nyelv, akkor ez a hagyomanyos modon megy? -
#72 különbözeti vizsgát kell tenni -
HUaRC #71 Udv! Tud valaki barmit is a jovo evre esedekes ketszintu erettsegirol?Tehat ha iden nem felvetelizek, vagy nem sikerul a felveteli,akkor ujra kell erettsegizni mindenbol?vagy csak a felveteli targyakbol?Vagy hogy is van ez akkor most?! -
Takezó #70 nekem kb 93-95... -
harcu #69 Bakker, már 11 éve felvételiztem... de legalább nem csesztem el. Mármint az egyetemit. :) -
[Walaki]D`Lair #68 Nekem meg 95...:P -
#67 az szép ! nekem 72 lófasznyi pontom van... ezért felvételizek -
#66 100 pontom lesz kb, pontduplázok:) -
#65 ma csináltattam fekete-fehéret... -
#64 én is programtervező :) átlagod, pontok ? felvételizel ? -
#63 nem fogadják el... szinesem nekem is van... -
[Walaki]D`Lair #62 Ja...azt majd összehányod az ajtót ott is...:DDDDD -
#61 én is ELTE-IK-ra akarok menni angol infora :) -
[Walaki]D`Lair #60 egyik oszt társam ELTE-IK ProgMat
én meg 2 oszt társam ELTE-IK Térképészet -
#59 Már nagyon várom:DDD -
[Walaki]D`Lair #58 Akkor találkozunk jövőre...:DDDDD Ott leszek a szomszédban...:D -
#57 Akkor hajrá, húzzál bele -
#56 ELTE, programtervező matematikus -
#55 Hová felvételizel EOX ? -
#54 Nem tudjátok esetleg, hogy elfogadják-e a színes képet? Mert az van otthon, és nincs nagy kedvem azért fényképészhez menni, hogy csináltassak fekete-fehéret:( -
#53 én is most rohangálok majd... -
#52 egy heted van rá KEREKEN !!! én meg most rohangálok , mert egy évnél nem lehet réggebi képet rárakni... -
#51 ricsi1 barátunknak. -
#50 áz! ki kéne már tölteni... :/ -
Takezó #49 ez kinek? -
#48 Szóval elbaxtad a felvételit a középsuliba? Hát nem mondom hogy csodálkozom a megnyilvánulásaid után :D -
Takezó #47 nekünk nem hoztak kazit, el is kúrtam :D -
#46 hát sztem a középsuliba felvételizés sima ügy... de bezzegh a felsőoktatási.. A meg B lap :) hoztak nekünk fénymásoltat, majd egy kazettáról megnéztük hogy kell elvileg kitölteni a lapokat... gyakorlatilag meg átaludtam :D -
#45 hmm?
(én 14 vok)
a te korod imeretlen... -
cyrus #44 a felvi 13v 15 éveseknek van, akaik 14 vagy 16 éves kortól járnak oda 6 vagy 4 évig...
szellemileg kurvára megterhelő egy ilyen felvi :) -
#43 kösz...
Nick: Taranov [Üzenet küldés]
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú
-
#42 Járnak kiskorúak is, csak azok értelmesebbek, ezért nagykorúnak nézik őket :) -
#41 beszélni az igazgatóval?hmm.ez kéttannyelvű suli! -
#40 nemigazhogysoserakabeamitírtamááááááááááááááá