15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Dark Messiah
    Eddig még nem próbáltam, szeretem a tradicionális, "ceruzával" (jelen esetben filccel) készült rajzokat. Viszont ez nem azt jelenti hogy nem fogadom meg a tanácsod, majd szülinapomra meglepem magam egy digi táblával és kipróbálom magam.
  • samsung123
    Szerintem a digitális "rajzolás" hatalmas dobna rajtad, nem ütköznél a filc (technika) korlátaiba. Mert a képek nagyon jók!
  • Midas
    jo lett
  • Dark Messiah
    Hoztam nektek valamit!
  • toto2700
  • HyperRob
    Jól gondolod :) Bamboo digi tábla sketchbook progival rajzolva.
  • HyperRob
    A videó akit érdekel:
  • RelakS
    majdnem rávágtam, hogy szereted a fekete papírt, e gondolom nem ceruza :)
  • HyperRob
    Sziasztok!
    Legújabb rajzom. A ref kép egy fotós csoportból való engedéllyel. Videó később lesz, akit érdekel.

Utoljára szerkesztette: HyperRob, 2016.04.17. 16:45:15
  • Dark Messiah
    Ha már aktuális volt a vásznakon.....Hey Francis!
  • HyperRob
    Köszi!
    Biztosan nem annyi lesz, mint így rajzolgatni, de hátha valamennyire kitanulom és érdemes lesz belefektetni.
  • MANOWAR
    Jok lettek azok is Valejo egy kicsit meredek tema, csak igy tovabb :)
    Vaszonra festegetes nem olcso mulatsag. (gondolom)
  • HyperRob
    Bocsánat a honlap címe elmaradt : http://5ms.eu/web.php?a=kovacsolas
  • HyperRob
    Köszi a véleményed! Sajnos kevés időm van rajzolgatni. Majdnem eltaláltad. Konkrétan szakmám nincsen és mivel a szakközép iskolát se végeztem el /érettségi előtt megbuktam, fiatalság bolondság/, mert megszűnt a következő évben az a szak, amit tanultam 4 évig, így érettségim sincs. Magyarul van 8 általánosom hivatalosan. Viszont kitanultam autodidakta módon a lakatos mesterséget + hegesztés és kovácsolást és jelenleg is ebből élek. Van egy kezdetleges honlapom, itt meg tudod nézni néhány munkámat és pár rajzaim /grafittal/. Most egy /a fiam által/ ismerős apuka csinál otthonra egy galériát és felajánlotta, hogy szívesen látna ott és festegetnénk. Na az lesz az érdekes, mert vászonra még nem próbáltam. Hát röviden ennyi :)
  • MANOWAR
    Mr no name kepe hozza a hangulatot.
    HyperRob - ujra hoztad a formad, fasza lett. :) ez is megint meguti a fotorealisztikus hatast.
    (csak a labfejei miatt irtam hogy meguti amugy az, meg ha real time copy :) )
    Amugy kivagy te valami elveszet grafikus vagy mi - nehogy azt mond, hogy komuves vagy mert megorulok.
    Szivesen megneznem a tobbit is.....
  • HyperRob
    Köszönöm!
  • Midas
    kiraly lett nagyon :)
  • HyperRob
    Sziasztok!
    Megtekinthető videón is.

• HyperRob
    Sziasztok!
    Nagyon régen nem rajzoltam, de most volt egy kis időm. Várom a kritikákat. Holnap lesz speedpaint is róla.
  • Mr_no_NaMe

Fogadjunk ő volt a minta
  • Dark Messiah
    Csak mert idén nem volt még semmi!
  • RelakS
    Azt senki sem mondta
  • GuyFawkes0
    Ha nem tetszik, nem kell megnézni....
  • RelakS
    right?

(tudom, szar poén volt, mind1)
  • Malakai
    Mivel copy. :)
  • RelakS
    És hol van Pan? Vagy Gohan lánya már smafu? :D
  • GuyFawkes0
    Hoztam még egy rajzot nektek....
    Utoljára szerkesztette: GuyFawkes0, 2015.12.23. 13:02:09
  • GuyFawkes0
    Nagyon szépen köszönöm, a filcekkel még csak most kezdtem el úgy igazán barátkozni, szóval van még hova fejlődni, de hoztam egy újabb munkát is
  • samsung123
    Színes filces rajzaid, nagyon jók mind! Jó látni a folyamatos fejlődést régebbi rajzaidhoz képest :) (amit látok devianton)
  • RelakS
    Kicsit néztem, hogy most miért is nyílt meg egy DA oldal egy predátorral, akinek tranzisztora van, de csak leesett :D

Dobálhatsz még simán :)
  • GuyFawkes0
    Hali srácok!
    Gondoltam dobok valamit a közösbe
  • RelakS
    Auchanban vázlatfüzet címszó alatt szerintem láttam ennél hulladékabb cuccot :)

Ami meg a rajzot illeti, én ezt manapság sem... nem hogy 22 évvel ezelőtt (13 évesen, az igaz :D )
  • samsung123
    Megtaláltam, pakolás során a régi gyerek rajzaim :D És pár le volt dátumozva, ez 22évvel ezelőtti épphogy 8 éves voltam :P (Igazi félfamentes hulladék minőségű vastag papírra, amire később rájőve kínzás volt rajzolni, nemhogy festeni...és ezt erőltették a sulikban...)

• cenobite
    :D Nem kell hozzá gomba, ellenben kb. 7-8 óráig tartott míg elkészült.
  • RelakS
    Ennél tuti többet ér :D

De gyere le a gombáról, nem tesz neked jót!
  • cenobite
    Én nemrég ezt rajzoltam. Eladom 10 csillió forintért szerintem.
    (igen, ott a 9gag logo, mert feltöltöttem az "art" részlegbe.)

Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.08.24. 09:04:13
  • RelakS
    próbálgatta a ceruzát? :D

Ezen is pislogtam vagy kettőt
    Kolléga gyerekének (cirka 14 hónapos) kezébe nyomok egy marék ceruzát, adok neki valami címet (a rajznak, nem a gyereknek), aztán infinite money
  • Looooser
    az meg nem is durva ár egy rajzért, nesze neked e-bay
  • RelakS
    Vettem egy rakás színes ceruzát az évek folyamán, mert "Jajj, színes", meg gyerekkkoromban tlalán 6 színű volt a legdögösebb készletem :)
    Utánanéztem, hogy ha használni is tudnám ezeket, akkor mit lehetne szakítani vele.

Mondjuk ezt azért kicsit nevetségesnek találom

Bár ha van, aki megveszi, akkor már mondok is fel XD
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.08.23. 13:14:44
  • Csepo HD
    Ismét elkészült egy újabb rajzom. A képet Photoshop cs6 nevű programmal készítettem! Ha tetszett a videó dobj egy Like-ot, iratkozz fel, vagy oszd meg másokkal is! :)