15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
Vegas #4188 ez szar :D -
#4187 nemtudom ,hogy az ien rajzokat mennyire értékelitek ,de én ezeket csinálom....SG TEAMS
Ha teccik van még ;) -
VL1 #4186 Király ez fallout -
#4185 Hát sajna ez a formájuk miatt még nem megoldható, de ha jól értesültem a Wacom cég fejleszt egy összetekerhető táblát, vagyis azt már inkább rajzlapnak nevezném, na de a lényeg, hogy azt már bele lehet tojni bármilyen kéménybe. :_o -
#4184 nyehe :D amúgy már nem vágyom wacomra. pedig mikor eszeltem h mit is vegyek, majdnem amellett döntöttem.
de igazából ilyen "nagyonnemprofesszionálisházikotu" felhasználásra ez tökéletes. jobb nemkéne. vagyis de, ha a mikulás ilyeneket tojna a kéménybe. -
#4183 Hmm..
Én wacom-ot akarok venni, de csak azért, hogy jobb legyen mint neked. :o -
#4182 genius + ps9cs2 -
#4181 Mivel rajzoltad? -
#4180 hihi. de azé jól esett. :D -
#4179 El kell, hogy keserítselek, de ez tényleg tök terminátor, amúgy meg csak egy "firka"
Fejezd be. -
#4178 elkell keserítenem titeket. nem terminátor, de még letépett arc sem. :) "csak" komor jövőkép. amúgy gondoltam, h ezek majd előjönnek... :D -
#4177 öhm..van benne valami XD kicsit terminátor beütése van -
Prank #4176 én sem örülnék, ha letépnék a fél arcomat:) -
mod #4175 Jó! -
#4174 nayon jó azthittem hogy egy koponyán nem nagyon lehet érzelmeket kimutatni de ezen látszik hogy szomorú -
#4173 nemlettjó a link, majd most talán
-
#4172 ismét egy rajz. csak kicsit összecsaptam sajnos, de már nem nagyon volt a vége felé kedvem hozzá. :(
assembled on the front line
-
#4171 monopolnak hívják és van szürke meg kék szinben is:) azt is nagyon megkell válogatni mert egykét falyta elég trágya, a műanyagdobozos az elég jó. -
Hajnalcat #4170 Olyat használtam a felvételikor is, tényleg jó dolog, nem marad nyoma. :) Ilyen kis sárga izé, amiből lehet tépkedni apró darabkákat és nyúúúúúlik. :D -
#4169 vagy lehetmég használni gyurmaragasztót -
#4168 olyan ragasztószallag ami könnyen felszedhető minden felületről ,anélkül hogy megrongálná azt, bármely festék ,vasedény ezermester obi stb. boltban lehet kapni -
#4167 nálunk meg elég ha kinézünk az ablakon nade offend -
Hajnalcat #4166 Ne is mond, nemrég láttam a Tv-ben élőben egy hatalmas vihart. -
mod #4165 Hurrikánokat, vihart, szelet ragaszthatsz vele le. :- -
Hajnalcat #4164 Az meg mi? -
#4163 szélragasztó? -
#4162 mert izzad a kezed, ragaszd le szélragasztóval a lapot! -
#4161 használj tabletet. az nem gyűrődik. ha mégis... gáz van -
Hajnalcat #4160 Itt a lakásban mindig szétsülök. -
Hajnalcat #4159 Ebben lehet valami... -
mod #4158 Ez milyen költői.
[FETRENG A RÖHÖGÉSTŐL] -
#4157 Kezed meleg nedvességétől. -
#4156 milyen? -
Hajnalcat #4155 :D Jaj, olyan vagy! -
Vegas #4154 ráfolyik taknyodnyálad -
Hajnalcat #4153 Radírozás közben meggyűrődik a rajzlap és nem felpöndörödik, ez más... -
#4152 ja a fák szellemei kisértenek -
mod #4151 Mert zoNbi a rajzlap. -
#4150 mert miközben rajzol az ember radíroz is -
Hajnalcat #4149 Kérdeznék valami tudományosat.
Miért pöndörödnek fel egy sima A/4-es rajzlap szélei, miközben rajzol az ember?