15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#4390 így kezdődik a simpsons :P -
etygéd felhő, tessék róluk vitázni! -
#4388 mennyit tudtok vitázni egy fogsoron -
Vegas #4387 az egy rája geciek! -
#4386 ha a fogsor kinyúló, akkor a szájból nyúlik ki, mert ott lenne a természetes helye a fogaknak, a szájban =) Szóval a koponyája nyúlt meg, úgyvan :) -
Hajnalcat #4385 Jaj, olyan vagy! :D
Ennek már rózsaszínes (haladás):
-
JohnnyP #4384 :o
-
#4383 Szép piroskás ajkai vannak. :-D -
Hajnalcat #4382 Kinyúló fogsorra azt értem, hogy a szájjal együtt nyúlt meg neki. Magyarul nem kióg a szájból, benn van, de ezt mindenki tudja, bocs, ha féreértetted a fogalmazásom miatt.
-
#4381 Oooké.. :D -
Gabo #4380 A kép az hangulatában tökéletesen passzol a Kult nevű szerepjátékhoz. Lehet valamelyik álomvilág része vagy akár valamelyik szerencsétlen beteg elme saját személyre szóló purgatóriumának eleme.
A Kult háttérvilágának kialakításakor egyébként a készítők nagy mértékben merítettek Clive Barker műveiből, szóval már csak ezért is passzol a dolog.
(Erről aztán megint eszembe jut az, hogy már jó ideje ígérgetek néhány arcnak egy jó kis horror kalandot a Kultban... Ehh...) -
#4379 hol van kinyúló fogsor? (mármint hol nyúlna ki a "szájból"? =) -
#4378 :CCC -
#4377 Lehet nevöevö. Felvettek fősulira (fizetős), kell a lóvé.
Úgy értem, NAGYON kell a lóvé. D: -
#4376 Mikor kapsz már wacom-ot János? :o -
Hajnalcat #4375 Pssszt, akkor csendben leszünk. *suttogva írja* -
Vegas #4374 kusmár mert nemtook aludni! -
Hajnalcat #4373 A korát már megbeszéltük egy másik topikban. :) -
#4372 -
#4371 #4368 -
#4370 Még egy ilyen, és telerakom a képeddel a netet! Ne árulj el titkokat.. :@ -
#4369 Igen, hisz még csak 12 éves. :O)) -
#4368 -
Hajnalcat #4367 Sok horrort nézel. :DD -
mod #4366 :-| -
Hajnalcat #4365 Aranyos. :) Szerintem titokban ilyen kis érzékeny lény vagy, csak próbálod leplezni. -
#4364 Loálmán! :D -
#4363 Tegyél képet! -
Vegas #4362 SU! -
#4361 :d
Valami barlang félét képzeltem el. Tudjátok, bemászol a sárkányba, hogy elhozd a szívét és ezzel megmentsd a kiskutyát.. Bár ez elég gagyi, legyen inkább Dzsánó verziója. :-) -
#4360 Ja, de szívesen látnám leírva azt is, hogy a Művész Úr mit akart kifejezni alkotásával, egyáltalán tudatos volt-e a létrejötte, vagy csak úgy jött. :O))) -
mod #4359 Költő lakozik benned. :- -
#4358 Hegyes fogakat, húsbamaró kampókat, egy szétfeszített szájat, ami bár veszélyes a nagy fogak miatt, mégis egy nagyobb erő kordában tartja a kampóival. Szadizmus, undorítmány, egy sosemlátott szörnyeteg. -
#4357 Erre én is kiváncsi vagyok.. :D -
Hajnalcat #4356 És akkor Te mit látsz a rajzon? Írd le. -
#4355 Ács. -
#4354 Szerintem ellenkezőleg. -.-
Ne egy megszokott akármit keress egy ilyen rajzban, vonatkoztass el. -.- -
Hajnalcat #4353 Jóvanna, én annak láttam elsőre. :D Túl nagy a fantáziám. :P -
Hajnalcat #4352 Azt nem tudom pontosan, de valószínűleg, mert belül van ugyebár a hús és az vérvöröspiros. :) -
#4351 Már eleve a szőrös krokodil is abszurd. :S