15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#5952 Mindenkinek ajánlom aki szeretne anatómiát tanulni és embereket rajzolni!
a hetedik leckénél tartok :) -
#5951 tetszik a hugyozó srac a sarokba' :D:D:D:D, egyepkent jo lett, mier ilyen depis? -
#5950 pedig sztem jó lett:) -
#5949 unatkoztam, ne vegyétek komolyan..
-
#5948 :) koszke -
#5947 1ikhez sem, de attól függetlenül jó, szép:) -
Hajnalcat #5946 Maradjunk a számítógépes grafikánál... egyébként jól néz ki. -
#5945 Egyikhez sem. -
#5944 no, ezt egy baratommal csinaltuk, nemtudom hogy foto vagy rajzhoz tartozik -e :P -
#5943 franko nagyon, amugy gondolom nap de totál atomrobbanás hangulata van:D -
#5942 Hát ez nagyon el lett találva -
#5941 Nájzos! -
#5940 Köszi all! :) -
#5939 good -
Gabo #5938 Ez tecc! -
#5937 király ez a stílus -
#5936 cép -
#5935 -
Hajnalcat #5934 Jééé, egy ankh-kereszt! ;) Nagyon tetszik a ruhája, meg a halálfejek is, csak a feje nem sikerült valami jól... -
#5933 Nem az őskorban élünk, létezik nyomtató, flopit meg már a jóisten se használ képekhez, egy két képem rá sem férne. :| -
#5932 Áááá, én ezen dolgozom!! Lassan kész..:) -
#5931 egyenesről volt szo nem ivről..amugy én is szivesebben forgatgatok de asszongyák hosszu távon jobb megtanulni rendesen huzni egyeneseket.Akármerre akárhonnan. -
#5930 jah majd a floppyt meg kirakja a falára.... -
#5929 Mi ezen a macera, először megrajzolod az ívet ahogy tudod, szaggatottan, akárhogy. Lényeg hogy nagyon halványan utána szép aprólékosan puhább ceruzával végigmész azon a vonalon és máris szebb. -
#5928 forgatással az a baj hogy nagy cuccnál elég macera. csussztasd a kezed a papiron, ha nagyon hosszu egyeneseket akarsz. bár még én is csak tanulom:D -
#5927 Üdv:) -
#5926 Üdvözlet! -
#5925 mert? mosolyog! :)
Akkor a kövi vidámabb lesz :P -
#5924 öömmm... depis vagy? -
#5923 -
#5922 thx a tippet!
Azon vagyok ;) -
#5921 probald meg ugy az egyenes vonalat, hogy a rajzlapot forgatod, mindenki mas iranyba tud egyeneset huzni, vanakinek konnyebb vizszintesen, van akinek fuggoloegesen (nekem atlosan) meg gyakorolni kell sokat, ezt utallom a rajzsuliban pl, hogy fel evig csak egyenest, kort meg hasonlokat kell rajzolni, a lenyeg a sok. sok gyakorlas!!:D -
#5920 latjatok! ezert kell Szamito geppel rajzolni, nem kell scannelni stb.. XD XD -
#5919 -
#5918 gyönyörű lett a rajz, meg az ismerősöd is;):D -
#5917 Én scannerem is így viselkedik, csak jól kell beállítani
Rajzolj egy csíkot aminek a legvége teljesen fekete a legeleje meg hunyorítva fél centiről látható, ezzel a legkönnyebb tesztszkennelni :P -
#5916 Hajával még lehetne mókolni, de se időm, se türelmem. a scannerem meg atomvillanást csinál minden rajzból... ha sötétítem akkor meg szürkül -
Hajnalcat #5915 Jah, bekarácsonyoztam :D, de lehet, hogy leváltom, nem való hozzám.... -
#5914 Arca (Y)
Kész van? -
#5913 Ez meg nagyon jó. : )