15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6152 alul az az alakzat ttök olyan mint az a jedi csaj profilja:D -
#6151 #6148 vagy #6149 - választhatsz:D -
Hajnalcat #6150 Ezt én sem értem, honnan vette. :S
Cr3ativ3!
Nem gyűlölünk, te rosszul látod a dolgokat!
Csak próbálj meg néha mást is rajzolni, ne csak ugyanazt a figurát. Hidd el, hogy még örömödet is leled majd benne, hogy valami újat valami különlegeset rajzolsz, és nem mindig azt az unalmas mangusztát. ;) -
Hajnalcat #6149 Váó! De szép! (Y) -
#6148 kúúva jó -
Mirk #6147 órai
-
#6146 senkisem gyűlöl téged -
#6145 egyetértek -
#6144 Senki nem mondta hogy szarul rajzolsz, csak rajzohatnál néha valami mást is (Ne mangusztát, ne mongúzt és ne is menyétet) -
#6143 hah... és ha nem akarom? :P
Amugy is, szarul rajzolok, és ezért gűlölnek itt engem... -
Hajnalcat #6142 Igen, ez a kitűzott célom, azért ez az aláírásom. Majd egyszer talán el is érem. -
Mirk #6141 légy hű legalább a saját aláírásodhoz -
#6140 "Éld az életet félelem nélkül, nézz szembe az akadályokkal, tudd, hogy képes vagy legyőzni őket." -
#6139 nyugi, én még emberalakot sem tudok -
Hajnalcat #6138 Ez van...mindigis ilyen volt a hozzáállásom mindenhez. -
Hajnalcat #6137
Köszönöm mindenkinek. -
#6136 jólsikerült! De tényleg. A jobkezénél csak annyit kéne javítani, h az ember keze félúton van a csípője és melkhasa között ha az oldalához van szorítva. Az al és felkajra pedig majdnem egyforma hosszú, ha leszámítjuk a vállat és a csuklót.
Tetszik ez a dark stílusod.
Én is rajzolgattam majd bescannelem, ha újra szegeden járok. Ott maradt koliban... -
#6135 hú ez nagyon jó:D nekem pont azér tetszik mer nem arányos! mér kéne annak lenni:D a művészet nem abban rejlik -
#6134 Szerintem jó lett, az eddigi rajzad közül ez a legjobb :) -
#6133 király karaj! -
#6132 Nem tetszik a hozzáállásod! -
Hajnalcat #6131 Kösz. -
Hajnalcat #6130 Tudom, gyakoroljam a testrészek pontos rajzolását. :D Túl vékony lett a keze, gondolom az a baj, meg nem jól fogja a kézfejével a kardot? Ezt valószínűleg sosem fogom megtanulni... -
#6129 wá, tetszik ez a sok vér:)
jó lett(Y) -
#6128 :-) -
Hajnalcat #6127 Ajaj, az egyiket valaki légyszi törölje ki, szarakodik a gépem, azért küldte el kétszer. :S -
Hajnalcat #6126 -
Hajnalcat #6125 -
#6124 Rá kell állni hogy rendszeresen csináld, napi egy pl, vagy ha kevesebb az időd akkor akár hetente egy. Ennyit ki lehet bírni. :)
Igaz, hogy én csak 4-ig jutottam.. :D -
#6123 Áh, 11-ig csináltam csak, pedig érdemes lenne folytatni, ennél jobb ember-rajz tutorialok nincsenek... ez nálam mindíg gond volt hogyha valamit sokáig csinálok előbb-utóbb herótom lesz tőle és muszáj valami mással foglakoznom ( grafika <-> programozás ) aztán fél év múlva újra folytatom :P -
Vegas #6122 igaz -
Hajnalcat #6121 -
#6120 De az enyémben szebb rajzok vannak. :p -
Vegas #6119 na ez a ték! -
#6118 loál! -
#6117 Htx! -
Vegas #6116 bárcsak az ágyban is ien jo lenne igaz? D:: -
Hajnalcat #6115 Mekkora TÉK volt! Ahhoz képest, hogy pár perces, egyész jók lettek. Még mindig nagyon jó vagy. -
#6114 Nincs sok órám.. :P -