15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
terrorwap #6392 Ja, tenyleg a rajzasztaloknal tatrottunk nem reg.... hallom mindenki szeretne valamilyen profi cerkat....nekem kellen egy 6B-s :DDD -
Csoder #6391 Picit megmahináltam ps-ben is. ;) (gradációs görbék , túl fakó volt)
Ha befejezem a tetejét is, próbálok kevésbé belenyúlni.
hentes, azok nehezek. -
#6390 Rotring az azér elég fura... Én legalább egy 5B-s ceruzának nézném:) -
#6389 Na akkor most beleket kérünk! :-o -
#6388 tökjó:) -
#6387 Fú, király! -
#6386 rotringal? az szép -
Csoder #6385 :))
rotring, ne kérdezd milyen hegy volt benne, valami noname kínai. -
#6384 véleményem ennek a fának le kéne szoknia a dohányzásról....egyébként mivel csináltad? -
Csoder #6383 jah hentes jó az ilyen elvont rajzokban :) -
#6382 hentestől hasonlókat megszoktunk szóval jó lett gratula :D -
Csoder #6381 Hát őő, égetem magam kicsit.
Ez egy ilyen mutáns, dns-mahinált fantasy fa, teljesen értelmetlen ugye?! -
#6380 csak ne engedte volna rá, a pöttyözés szűrőt ps-ben [tudja, h pointilizmusnak hívják :P] -
#6379 Ja :) Monet is pl másolt épületeket más más napszakban, az is másolás és milyen jók lettek :P -
#6378 Tuti nem képről, minden este predátorral állmodik és fejből rajzolja a dolgokat
Most mért akkora goind ha valaki azt rajzolja le amit lát? Azt is elég nehéz néha visszadni. Én pl fejből nagyon gyenge dolgokat kreálok, de amit látok simán le tudom rajzolni. -
#6377 én nem szeretem a hb-s cerkát... Olyan halvány -
Mirk #6376 a karjai nem stimmelnek
-
#6375 Az arányok nem stimmelnek de amúgy tényleg jó. Remélem nem képről másoltad -
lord nihilus #6374
sztem **** lett, de mások azt mondták jó :SSS -
Gabo #6373 Dolgozás van, szerepjátékhoz kalandírás van, lassan biciklizés is lesz/van, kép és rajzolás az viszont nincs. ;o) -
#6372 Képet!4 -
#6371 Ugyanezt tudom én is elmondani. :) -
Gabo #6370 A Trust az egy borzalom. Nekem volt és nem leltem túl sok örömöm benne.
A Wacom lehet, hogy drágább, de az ár mögött itt minőség is van. Jelengleg egy Wacom Graphire4-et használok, amikor rajzolgatásra adom a fejem. Ég és föld a kettő között a külömbség. -
#6369 Ja, és általában usb-vel kapcsolódnak a géphez. Amúgy lehet soknak tűnik 50k egy Wacom-ért, de hidd el megéri. Én sem használom túl gyakran - sajnos kevés időm van -, de amikor rajzolásra kerül a sor, akkor aztán nagyon örülök hogy megvan! :)
Szóval ha anyagi helyzeted engedi inkább válaszd a minőséget! -
#6368 Trust-ot NE! -
Celebrau #6367 Üdv mindenkinek!
Nem találtam jobb témát, úgyhogy ide írok.
Jó ideje rajzolgatok már papíron, jelenleg a diplomámon dolgozok mint leendő építészmérnök. Nemrég egyik évfolyamtársam vette egy digitalizáló táblát és ez elindítottta a fantáziámat, ugyanis régebben már eljátszottam a gondolattal, de akkor a dolog nem jutott tovább.
Körülnéztem neten és két fajtát találtam amik árban is jók. (azért wacom-ot 50ezerért inkább mégse kéne, ki tudja mennyit fogom használni :D, majd később amikor jól megy majd a szekér, akkor majd... )
Az egyik a Genius MousePen 8"x6", a másik a Trust TB-3100.
Namost az lenne a kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalata van a téren, melyik a jobb, melyik éri meg, (és melyik hogy kapcsolódik a géphez, merte ez számomra nem derült ki :D) ?
-
#6366 Jó, de ez nem igaz. :o -
#6365 Ámen -
#6364 Ez igaz, csak azt mondom, hogy egy ilyen 3D-s hatású képet papíron elkészíteni, nagyon-nagyon nehéz. Ps-ben könnyebb:) és mostmár akár le is szállhatnánk a témáról:) -
#6363 Ez tény, de ha valaki nem tud papíron jól rajzolni, akkor PS-ben sem fog. -
#6362 Jah :) -
#6361 egy frászt, a radírt én csak nagyon ritkán használom, mer nyoma marad. De psben a lasszó tool-al kijelölöd a szemét, és arréb viszed. Értitek? -
#6360 Papíron meg ott a radír. Aztán torzíthatod. Újra és újra. :) -
terrorwap #6359 Azért ott sem olyan egyszerű, de egyszerubb :D -
mod #6358 -
mod #6357 Azért ott sem olyan egyszerű... :P -
#6356 Azért ott sem olyan egyszerű.. :P -
#6355 psbe könnyü:( Ott simán torzít amerre akar, de papíron nem birná ugyanezt megcsinálni:) Márpedig én a papíron rajzolás híve vagyok:) (egyenlőre) -
#6354 nice. -
#6353 Fú de ronda. :S
Amúgy jól rajzol, ige. -.-