15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6472 Kóter pálinka.
De lehetett volna "kurvák vére" is :D -
#6471 a bikavér mintájára disznóvér? -
#6470 most találom ki mik erüljön rá az üvegre ;) :D -
#6469 :)
Amugy lassan kész a rajz photoshopban :P -
#6468 egyébként nekem is a kedvenc karakterem lion kongben :) (mármint Timon nem Pumba) -
#6467 ja de ... megvan. XD
au. -
#6466 piros X -
#6465 nesze neked pumba
-
terrorwap #6464 Mitha a kovetkezo szereplot latnam.... -
terrorwap #6463 Ez nagyon muveszi...sztem. :) A rajzolasi stilus naon teCCik, az alak meg kicsit HappyTfrendses nem? -
#6462 kösz, de lesz jobb is. -
#6461 nagyon jó lett, nekem nagyon tetszik. :)
Cak igy tovább cr3ativ3! ;) -
Hajnalcat #6460 Nekem ez tetszik a legjobban. Olyan tutyi. ^^.
-
#6459 köszi :) -
#6458 nekem tetszik:) Sztem jó -
#6457 nekem megjelenik. :) -
#6456 hehehe... Kicit ismerős. Valavol mintha láttam volna már ilyet. :P -
#6455 ez a silver szín nem kellett volna. -
#6454 uh...
"Creative te meg kérlek ne mártírkodj. Csak áruld el, miért ő a kedvenc figurád. És néha dobj egy általad készült Pumbás rajzot mondjuk, ha nagyon ragaszkodsz a lionkinghez."
Ezt már egyszer elmondtam, de elmondom még egyszer. Ez nem 100% TLK, hanem egy holland leány készített egy eléggé - hogy mondjam - vad sztorit, amit mi szépen megfogunk és kidolgozunk rajzfilm szintjére. A lány pedig segít nekünk :) - még jó hogy, mivel róla vagyon szó. :)
Ja, és nincs benne se Pumbaa, se Timon, csak hasonló grafikai alapokra van építve. :P
"jah és egy jótanács:..."
Tudom; a probléma az, hogy sjana H-s hegyem van HB-s helyett. Öreg hiba rotring-gal dolgozni, de sry nem volt más. Mondjuk nem ez a legutóbbi rajzom, és ott már egyre kevesebbet fordul elő ez a hiba. -
#6453 om hotlinking - letiltva .D
kár,( megszerelem - addig
http://szlovchat.com/v3/VIK/3.jpg -
#6452 tegyek valami rajzocskát én is - beszélgessünk a rajzról.)
-
#6451 persze, mert csak kör 5ös van nála nem ász. Erre nem kell emelni :)
Creative te meg kérlek ne mártírkodj. Csak áruld el, miért ő a kedvenc figurád. És néha dobj egy általad készült Pumbás rajzot mondjuk, ha nagyon ragaszkodsz a lionkinghez.
jah és egy jótanács: először csak finom vonalakkal vázold fel az egész képet, próbálj meg radír nélkül rajzolni. A sok vastag vonal radírozása nagyon csúnyítja az összképet. -
#6450 Ja, eredetileg ugy akartam megcsinálni, de az volt a probléma, hogy ugye ahol rajzoltam, ott nem tudtam megnézni az eredeti képet. Nos, sokmindnet ugy akartam megcsinálni, mint ahogy ott van, de az már erőteljes másolásnak minősülne.
Meg még nem tudom hogy mi lesz az alkotó reakciója a képre, mert még csak most küldöm be neki ;) -
Hajnalcat #6449 Úgy lett volna jó, ha a kedvenc figurád is ravaszul néz a képen, mint ahogy az oroszlán is tette. Úgy lenne igazi. Ehelyett vidáman tolja oda azt a lapot. -
#6448 hehehe. Nem teljesen az én ötletem, mivel az alap ötletet ez adta. Itt-ott vannak benne hibák, de összességébe szerintem jó lett. Mivel csak most értem haza, meg sok dolgom is volt, ezért most kezdem el csak szinezni. Nem tudom mikorra lesz kész teljesen.
És az alkotás itt található.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha nem tetszik azért, mert az van rajta ami, jelentkezzetek a modiknál, hogy töröljék le, és adjanak nekem bant.
-
#6447 "elmegyek mindjárt jönni" és akkor teszek fel -
#6446 mert sajt -
#6445 de miért néz így_? -
#6444 ari -
terrorwap #6443
:D
-
#6442 Papíron azért nem ilyen gáz. :C -
#6441 Nem. :@ -
Csoder #6440 Hehe, jó ez, csak a szeme kicsit fura, meg a homlokát dolgozd ki. :) -
#6439 [bőg] -
#6438 XD -
Hajnalcat #6437 Nagymaminak levágták a haját és mérgesen néz emiatt. -
#6436 mindegy.. -
#6435 akkor inkább haza se megyek :P -
#6434 haloták emberek menyétinvázió jön mindenki fedezékbe! ( bocs :P ) -
#6433 most én is rajzoltam egy csomót, majd otthon bescannelem, ps-ban megbűvölöm, aztán berakom :)