15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#6874 vagyis most van ték -
#6873 váá itt van 1:11 és még nem értem a végére, pedig reggel 9 kor kezdem -
#6872 Az bizt' :) -
#6871 képhez:nagy volt a buli tegnap este :P -
#6870 :D A karján nincs szőr, aza haja.:D Amugy a bal karjával én se tudom mivan, megvan rendesen a kézfej, csak nem fért be a szkennerbe :(
Meg lehet, hogyannira hátrakap a kezével, hogy eltakarja a haja :) Inkább ez az indok lehetséges, mert a kézfeje nincs a képen.
Amugy a könyökénél tényleg van egy kis szőr, de az nem látszik.
Itt van egy másik ahol jobban lehet látni. Ezzel nem dicsekszem mert tele van hibával :) -
#6869 Áh, semmi, csak elkezdte osztani az észt, betört a lakásba én meg megvédtem magam, és kidobtam. ennyi. Semmi kül. semmi extra.
Utána meg UT-ztem.
Most járok a szinezésnél, meg egyéb hibák javításánál. Talán estére kész lesz. :P Talán. Akartam még mással is foglalkozni, de nem jött össze, mert még kytronon kívül voltak más dolgaim is. No mind1... Ha kész beteszem. :) -
Csoder #6868 Mesélj, szétcsaptad?! -
Mirk #6867 hmm -
#6866 -
#6865 télleg ott volt kytron???? Azt a geci! és mi a gyíkér engedted beee????:O:O -
#6864 én azt gondolom hogy éhes vagy.És TÉLLEG éhes vagyok ki gondolta volna?hát én egyébként ami a bal karján van (neki bal) az gondolom szőr de akkor a jobbon mért nincs? a bal karja avége felé már túlon túl vékony (vagy elfedi a szőr?) -
#6863 kytron vót.
ennyi.
on:
Amugy a feje az nem egészen olyan amilyen eddig volt, meg ő teljesen másmien a fajtájához képest. No mind1. Mellesleg most veszem észre, hogy a füle lemaradt. oops. -
Mirk #6862 gondoltam de én tapintatlan vagyok:) -
#6861 gondolom magánügy:) -
Mirk #6860 mér vótak brúsz lees dolgok? -
#6859 hát... ez is egy manguszta... Sztem ez elég magyarázat:) -
#6858 a sárga nyuszi után szabadon
Igazából semmi nagy jelentősége nincs, fejből próbáltam megcsinálni, azután itthon vettem észre mennyire hasonló lett. :) (Aki látta ismeri, aki nem az nem)
A dgitálisan javított verzión már vagy reggel óta dolgozomSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és most értem a vonalrajz végére :( Szörnyen lassu vagyok, de nem baj.mert közbe Bud Spencer és Bruce Lee filmbekbe illő dolgok törtétek itt, a fele felszerelés tönkrement (egér, billentűzet, ágy, router...stb, és eddig javítottam őketSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az anyázást itt. lécc.
Erről valami építő jellegű kritikát esetleg? -
#6857 Sajna ismerem ezt a faszt. Amugy megkapta a bant, legálábis 3+2=5, nem? -
Hajnalcat #6856 Ha jól látom, örökre kitíltották, legalábbis remélem. -
#6855 nc
te kis buzi -
#6854 Hagyd. Még mindig nem jön. Már másodszorra igérte.
Rakhatok be rajzot? Vagy megen az lesz ami volt ... ? -
#6853 ehhh....... -
#6852 no comment. ezen felröhögtem.
NA GYERE, VÁRLAK!!!! XD (mert multkor se jöttél, pedig megígérted.) -
#6851 hm.. akkor csak nekem fura. :P
Nagyon hasonlít az ofőnkre, legalább is a szakálla/bajsza :P De most, hogy másodszorra nézem, nekem ilyen Zordon (oroszlánkirály) és Jabba (Aladdin) - nem tudom pontosan a nevét - hasonlít. Mind1... -
#6849 szerintem semmi gáz nincs az orrával -
#6848 Váááh, már kezdtem félni, hogy az ofőmet látom.
Jó lett, csak az orra kicsit... :S -
#6847 gonoszul nézz :-( -
Mirk #6846 építő jellegű kritikát?
kéne még egy kis malter az orrára -
Ben C #6845 Rajzolgattam...
Építő jellegű kritikákat, sokat! :D -
Csoder #6844 fantasy-könyv-sorozat témához: forgotten realms rulz. :) -
Gabo #6843 Scannelés után lehet ám finomítani képszerkesztő progikban a képen. (Pl.: Gimp, PS, stb.) Fotózásban ezt utómunkának hívják és volt már róla szó ezen az topikon is.
Erre akkor is szükség van, ha a vázlatot később digitális kép alapjaként szeretnéd használni. -
lord nihilus #6842 ok, ezt a tanácsot megfogadom, nagyon köszi :)))
neked is köszi Hajnalcat :) -
Hajnalcat #6841 Ügyes vagy! Nagyon jól megcsináltad az arcát, meg a sisak is szép kidolgozott vonalakkal van megrajzolva. -
#6840 Csak járnak erre olyan emberek, akik nem így gondolják psszt
az arányok picit furcsák. Én az elején lemértem vonalzóval, amíg nem ment ránézésre. -
lord nihilus #6839 a scanner miatt lett ilyen világos, és persze nem baj ha mondod mert csak így lehet fejlődni :) -
#6838 nem, az utólag került rá. először csak cerza volt. -
Jólett, kár hogy tollal vázoltad fel :S -
#6836 Na ezért már megérte megrajzolnom azt az enyészt! :) -
#6835 Ien szar izé, vizsgára készülés alatt 20 percig raboltam az időm.
eze -
#6834 Jó úton haladsz, de még van mit fejlődni. Nem fikázásnak szántám (flame megelőzés :P)
Milyen ceruzát használtál? b, hb h ? v a scanner miatt ien világos?