15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#7116 Azt is oda kérném. -
#7115 de én befejeztem:! -
#7114 Mit csinált az Ip *-vel? -.- Olyan, hogy IP hamisitás nincs :)
Egyező IP = egy házban, vagy egy kollégiumba laknak, illetve ua. a személy. -
Mirk #7113 De azért mondjátok mert nem hizitek el, hogy egyik volt osztálytársam szórakozik.
Ez így is van.
"Az életművemmel kapcsolatos súlyosan negatív spameket a Saját fórumok -> Cr3ativ3 topikba kérném! htx."
Most konkrétan nem a műveidet vitatjuk hanem téged -
#7112 Szerintem is... Passzivan támogatom az ötleted... -
#7111 Hm... régebben egyik warez/hekker oldalon láttam ilyen progit, akkor ki is próbáltam, és tényleg működött... -
#7110 Tehát akkor ezek szerint több énem van... - Ez abszolut hülyeség. De azért mondjátok mert nem hizitek el, hogy egyik volt osztálytársam szórakozik.
Szerintem már nem fog visszajönni. ÉS különben is : "Az életművemmel kapcsolatos súlyosan negatív spameket a Saját fórumok -> Cr3ativ3 topikba kérném! htx."
ON: Van valakinek olyan rajza amit szívesen meg is osztana velünk? -
#7109 figyi,olyan hogy IP hamisitás nincs,tehát a következő gondolatom van,hogy te vagy az...... -
#7108 Rajzoljatok snecik! -
#7107 Azt kétlem. Mostmár itt az ideje elhallgattatni... De inkább nem írom le, mert nyerek egy hetes gyógykúra kupont Pheel-éktől. :P -
#7106 -
Mirk #7105 nekem sokkal kézenfekvőbbnek tűnik az a megoldás, hogy kytron az alreged és oltod magad, és ez legalább jó magyarázat arra is hogy miért ugyanaz az ip-tek -
#7104 és ha nem hamisitja?????? -
#7103 Mert tudja az IP-m, és meghamisítja. Mondom nagy, hekker srác... -
#7102 nem, csak egy azon IP... szerintem figyeli a topicot... -
Hajnalcat #7101 cr3ativ3 és kytron same person -
Mirk #7100 -
#7099 miért nem vágod ki? -
#7098 omg. Ha írok ide, muszály beírni? Nem, nem kapsz ip bant. Szerencséd, hogy holnap utazom el... -
#7097 Vegyél vissza ebből a hangnemből, nem otthon vagy! -
#7096 megint itt vagy? :D -
Hajnalcat #7095 Lol már ez a színjáték :DD -
#7092 Meg nem is tudok... -
#7091 De akadhat még valaki. Legalább is én már nem rajzolok többet, mert hülyeség. -
#7090 Senki sem rajzol mostanában -
#7089 jojak
de egy dolgot mondanék ha megengeded ,hogy használj több tónust! -
#7088 én spec mindhármat láttam:) de továbbra is jók..
amugy van az arcrajzaidba valami plussz mert nemtudom de irritál a nézésük :D bár észrevettem magamon hogy vannak rajzok amik minden ok nélkül adják ezt a hatást nekem és a tieid olyanok :) -
#7087 Igen, mert volt. -
#7086 nekem a rózs az ismerős -
#7085 Jólvan, senki sem születik profinak. Nekem nem tetszik, nem is dicsérem. Ennyi. Rajzolj és fejlődj sokat, ha érdekel a dolog. -
#7084 köszi. :)
LSL: :P :) Tudom, nem olyan jó mit itt a legtöbb készített kép, de nem is vagyok azért olyan jó razjzoló. -
#7083 Első kettő volt. -
terrorwap #7082 nem is tom, hog yhireskedtem e mar ezekkel :P xDDD
-
#7081 Király! -
#7080 hátőőőő... -
#7079 szóval:
http://users.atw.hu/gabooweb/kep2.jpg -
#7078 pár napja csináltam órán:
-
#7077 elektrosokkolóval:) -
Mirk #7076 anal intruder lol:D -
#7075 Most meg egy négyszemélyes elektromos anal intruderre hasonlít :D