Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
mért lenne baj hogy másoltad mondj egy embert aki még nem másolt

Kovács legény
helyes😊

www.czekoart.hu

Trisztin
a második példány már nincs... igaz,az ennek az átrajzolása... 😊 Nem volt kedvem mégegyszer megrajzolni... mert akkor úgyse sikerült volna...
Igen... másolva van,ez nagy baj??Egy háttérképrõl van másolva 😊Háttékép,amirõl másoltam...

- Bár itt még a csíkokat ki kellet színezni...de ez már nincs toldozgatva ...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Kovács legény
me kinyirtak mindenkit a lagzi fõpróbáján?😊

www.czekoart.hu

Aranyos az a kis éjjenzõ gesztenyefigura, amit a non figuratív izé mellé rajzoltál. 😊

De mérgesen néz a néni! Miért haragszik ennyire?

Fantos
kill bill?

Malakai
Õõ, ez másolva van vhonnan?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cenobite
Ez jó volt! Ha nincs tábla, persze hogy kényelmesebb kézzel. <#vigyor3>

gamertag: kenobita

Kovács legény
kár hogy toldozgatva van a lap😞
becsüljétek már azt amit csináltok! Egykis alázatot...

www.czekoart.hu

Trisztin
Bár,a bannerhez képest ez sehol sincs... ez a kedvenc rajzom...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Fantos
nekem kényelmesebb kézzel rajzolni mert nincsen digitális táblám

cenobite
Én szabad kézzel is ilyeneket rajzolok. 😊
Csak így kényelmesebb, mert nem kell szkennelgetni.

Hát én nem ilyeneket szoktam. Azért is lehet, mert én ceruzával meg tollal rajzolok, se wacom, se photoshop.
Tuti Nonfi Rajzi. <#smile>

cenobite
Szóval ilyesmi nonfiguratívokat szoktam. Ezt csak gyorsan összehoztam Photoshop-ban a régi Wacom-al, tudom nem tökéletesen szimmetrikus, stb., de ez van. 😊

cenobite
Én szeretem a nonfiguratív ábrákat, de a kicsit "teltebbeket". Tegnap este elkeztem egyet rajzolni, ma befejezem (mármint a szkeccselést) és feltöltöm, hogy milyen típusra gondolok.

Szerintem nem értettelek félre. Én sem elsõ sorban a tetkokról beszéltem, hanem magáról a nonfiguratív mintákról. Lehet szeretni, nem szeretni õket, de inkább úgy kell rájuk nézni, hogy hol és hogyan lehet felhasználni õket.

I.C.ram
Félreértettél engem. A tetkós példát csak hozzáraktam, hogy azo ksem tetszenek, mert hasonlóka ehhez.
hen-tes
Mondanivalót nagyon leszarom. :C
De ez így magában nem igazán hat meg. Talán ha egy komolyabb, összetettebb képet rajzolnál..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

mire jó?
ugyanarra, mint a Mona Lisa, ránézel és azt mondod hude szép/hude szar
ennyi
erkölcsi mondanivaló versekben van. de most nehogy ebbe is belekössön vki h igen a festményeknek is van mondanivalója. jó van.
kár hogy néhány hozzászólással ezelõtt leírtam, hogy a nonfiguratív rajzok lényege a dekoráció, vagyis "semmi értelme" csak szép.
Srácok! Szerintem nagyon nem az alapján kellene megítélni egy rajzot, hogy miket szoktak egyesek a bõrükbe varratni.
Soha nem lehet tudni, hogy egy kép elkészítéséhez mikor jöhet jól, akár ornamentikaként (díszítõ motívumként) vagy háttérként egy ilyen jellegû rajzolat. Bár az is tény, hogy így önmagában nem sok mondanivalót hordoz.

Részvétem. Nincs rosszabb, mint az elvonási tünetekkel küzdeni. <#wink>

I.C.ram
nyilván nem ,csak leírtam a véleményem.
Nem kell tetszenie, ízlések és pofonok
I.C.ram
tudod, ami a kigyúrt állatokon van mindig. Próbálok keresni képet, de nem találok 😞 Valaki segítsen már ki.
Figyelj, elõszõr mindent le szoktak rajzolni egy lapra, ezek, úgymond minták, és a tetoválós bácsi maga elé rakja majd a képet és onnan nézve vési bele az ember bõrébe a tetoválást.

hen-tes
Nem tetszenek ezek a tetoválást utánzó kis nonfi bigyók, mire jók? :S
Mer az oké, hogy valaki ráfesti a "seggefölé" mert attól szebb lesz, de papíron ennek mi értelme? .-)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Szerintem te fogalomzavarban szenvedsz. :S

a fogalommagyarázatig eljutottam, csak azt nem tom ezen mi a dizsi. sose voltam még dizsibe, lehet hogy ott mindenkin ilyen van?
Fantos
dizsi-diszkó tetkó-tetoválás

miaza dizsi tetkó?
I.C.ram
Nem tetszenek ezek a dizsi tetkó rajzok 😞
törölt hozzászólás
cenobite
Tutorial H E G Y E K ! ! !

(Még nem jött meg a Wacom-om. Grrrrr!!! <#gonosz3><#gonosz3>)

LSL
köszi, majd ránézek, csak most nagyon le fog kötni a suli. Nem tom mennyi kedvem lesz még alkotni is... az órán firkáláson kívül.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Aquir
omg 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
na alkotam zufot

Nem az volt a baj, hogy nem volt kedvem. A szenvedés tárgya inkább az volt, hogy semmi nem akart úgy összeállni ahogy kellett volna.
No mindegy. A lényeg az, hogy haladok végre a dologgal. <#vigyor3>

Van, hogy az ember úgy érzi, na, most rajzolnom kell, mert úgy érzem, menni fog, és persze akkor születnek a legjobb rajzok. Velem is ez van, szóval ez nem furcsa dolog. Akkor rajzolj, amikor érzed, hogy menni fog a dolog és mikor nagy kedved van hozzá. 😊

Van kávé is a világon.<#papakacsint>

Vicces volt, hogy vasárnap este 22:00 és éjfél között többet haladtam a képem elkészítésében, mint amennyit egész hétvégén szenvedtem vele. Lehet, hogy csak este-éjszaka kellene rajzolnom?
Csak az a baj, hogy akkor a melóhelyen lennék ilyen egész nap: <#ticking> <#zavart2>

Ahogy Cenobite is írta, a használt ecset leginkább annak a függvénye, hogy milyen hatást szeretnél elérni.
Mindig érdemes a legnagyobb ecsettel dolgozni és csak a fontosabb részleteknél elõvenni a kisebbeket. Az éles szegélyû ecsetek esetében jobban megmaradnak az ecsetvonásaid, ami gazdagítja a kép textúráját, kevésbé lesz elmosott az eredmény. Érdemes az ecset átlátszóságát, méretét is állítgatni, vagy éppen a nyomásérzékenységhez igazítani. Így ugyan többször át kell menned az adott részen ahhoz, hogy a kívánt színt megkapd, de ez a kép mintázatát is gazdagítja.
Amit még hasznosnak találtam, az egy pöttyös ecset. (Értsd az ecset képe több kisebb-nagyobb véletlenszerûen elhelyezett pöttybõl áll.) Ez leginkább szõr, haj megfestésénél lehet hasznos.
Persze az elmosott élû ecsetek is hasznosak bizonyos esetekben, ha lágyabb, elmosottabb hatás elérése a cél.

LSL:
Pont az ilyen jellegû grafikák készítésérõl szólnak Andrew Loomis könyvei. Ezért is linkelgettem be olyan lelkesen az oldalt, ahol rájuk találtam.
Én személy szerint elég sokat tanultam belõlük. Most leginkább azon vagyok, hogy az elmélet mellett a gyakorlatban is hasznosítsam az ott leírtakat. Persze attól nem félek, hogy hamarosan ilyen szinten fogok rajzolni... <#wink>
Meg jelenleg amúgy is a digitális festészet az ami leginkább érdekel. Viszont ahhoz is szükség van arra, hogy jó vázlatokat készítsen az ember.

cenobite
Szívesen! 😄

Fantos
nemtom ki linkelte be az artweavert de sok sok köszönet neki

egyt anno linkeltem..

A fenébe is, ne veszekedjetek már!

cr3ativ3
Ja és mielõtt megszólnád, elmondom neked hogy az aláirásomnak sooka több köze van az itt leírt dolgokhoz, mint a TLKhoz 😊 Feltéve ha tudsz angolul

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
Sajnos tényleg igy :|
De a nevemnek SEMMI köze ahhoz a figurához, sõt még rokonságba se állok vele 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

hen-tes
Téged tényleg így hívnak? Azért ez a nagy imádat a kis görény iránt? 😛