8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kaleb222 #516 Serphen
Unipsycho
Fyuron
EmeraldDragon
Radnir
Mefistolesz
Dragon Fighter
ezeket tudom csak fejből. -
#515 Akinek mar jatszik (es aki jatszani fog) irja ide a karija nevet MINDENKEPPEN, hogy be tudjam/tudjuk venni a friend listaba es tudjunk dumalni! -
Rasti #514 Csak azt nem irják,hogy mikor lessz :( -
Rasti #513 Remélem ma este össze tudunk hozni egy jó kis vadászatot,már nagyon kiváncsi vagyok a Game-re :) -
#512 *guide -
Rasti #511 Ok-ok megvárjuk a delet és ha nem jönn addig infó a másik helyröl akkor NCacc-nál rendeld már be nekem a cd key-t légyszi.
Nyomhatód az én e-mail cimemre is mert aktiválásnál ugyis az én kártyaszámomat kell majd megadni amiről fizetem a havidijat. -
#510 Ma se fogok sokat dolgozni :))) Amig haza nem érek guid-okat fogok olvasni :))) -
Kaleb222 #509 na akkor rasti neked veszem csak meg! -
#508 Kaleb köszi a segítséget, de tegnap írtátok, hogy az NCacc-nál meg lehet venni a kulcsot. Ma reggel, pórba és láss csodát simán elfogadta a K&H-s kártyát :))) A kulcsmegvan, úgyhogy este meló lerak, rohan haza...
Én controller-rel szeretnék lenni egyik lenne az empathy, de a másik power set-re várom javaslatokat, ötleteket, hogy mi a jó vagy mi kellene a csapatba. -
Rasti #507 Köszi akkor dél felé jövök :)
addig munka van :( -
#506 Úgy néz ki ma sem tudok játszani, így legközelebb csak szombat este leszek :( -
Kaleb222 #505 még nem vonták le a pénzt és nem is küldtek emailt.
gyongyhalasz neked a pénzed szerintem vagy ma este
vagy holnap jön csak meg. -
Kaleb222 #504 oké -
Rasti #503 Hali.
Arwenken-nek igaza lehet előfordulhat ,hogy nem tetszett nekik a sok x amit beirtál ezért nem küldtrem semmit.
Ha délig nem érkezik mail akkor berendeled nekem a PlayNC accountos oldalon a cd key-t ? -
Arwenke #502 Ezt nezetek meg, itt az elso patch a jatekhoz, pontosabban, hogy mi lesz benne.
Itt a link:
http://www.cityofheroes.com/features_update1.html -
Arwenke #501 Meg egy dolog, ha netrol rendelsz es xxket irsz nev,cim stb helyre akkor szerintem nem fogjak kulndeni.
Oda valos adatokat kell irni. -
Arwenke #500 Igy az elso nap utan, azt kell mondjam az utobbi idokben ez a jatek ami elsore igazan bejott, jo a hangulata, jo chat rendszere a group resze is plusz harc is, szoval szerintem nagyon jo kis game. -
Arwenke #499 En defendert csinaltam, primary emphatyval, tegnap lvl 5-6 lett, mar nem emlekszem, kesso volt mikor le fekudtem.:) -
Arwenke #498 Kalabe, valaszoltam, csak biztos nem olvasod figyelmesen a forumot.:)
vagy ha van PlayNC accod, akkor manage account es ott lesz.
Purchase Code, ide klikelesz es mar vehetd is. Gondolom van accod mivel jatszol:) -
Rasti #497 innen lehet rendelni ,tegnap haver megrendelte este és kb. 20 perc után már meg is küldték : http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.892566000200.html
vagy ha van PlayNC accod, akkor manage account es ott lesz.
Purchase Code, ide klikelesz es mar vehetd is. -
Rasti #496 pedig ha megrendelted kb. 5 perc után kellett volna kapnod 1 e-mailt ,hogy köszönik a megrendelést amint lehet küldik a dolgot.
akkor valamit nem csináltál jól.
délutánig azért várjunk,de van 2 hely is ahonnan 10-20 percen belül megvan a cd key. -
Kaleb222 #495 nem egyenlőre még le sem vonták a pénzt. ha nem vonják le akkor van másik hely ahonnan lehet rendelni?
asszem arwenke mondta hogy ő tudott a plaync-ről rendelni
de nem válaszolt arra a kérdésre hogy hol találta a linket.
-- -
Rasti #494 még az se jött meg,hogy regisztrálták a megrendelésedet? -
Kaleb222 #493 még nem írtak vissza az interactcd-től, szal nem jött még a serial. -
#492 CohCliens -
#491 no pls valaki nyomjon be egy COH kliens letöltési linket pls, elinditanám oszt le is jön elvileg mire hazaérek.. -
Rasti #490 Nekem is innen rendelte be a cd keyt Kaleb222,remélem holnap már én is tudom nyomni a csapattal eggyütt.
Én szivesen beválalom a tanker-t vagy a Controllert!
A tanker kasztot ismerem,de eléggé érdekes lehet ez a Controller is :) -
#489 Szerintem nagyon jo innen rendelni mert kicsit olcsobb, en innen rendeltem megbizhatoak es gyorsak.
A "kasztokrol":
A tanker kari, mint a neve is mutatja a fo tank, azert primary defense mert a vedelemrol szol. Olyan kb mint a lovag a fantasykban.
A scrapper tobbet sebez, de sokkal kevesbe birja a gyepalast. Kb mint assasin L2-ben.
Blaster messzirol nagy sebzes, nagyon keves hp. Mint a varazslok, de szinte csak sebzo powerekkel.
Defender kb a papoknak felel meg. Nem mindegyik tud gyogyitani, de a legjobban az empaty-val felszerelt def tud. Sok buffot tudnak. Masodlagos power-ei a blaster-e szoval sebzeni is tud, bar nem er a blaster kozelebe.
Controller olyan, mint a varazslo csak sebzo spell-ek helyett tomegre hato powerek, hold, sleep stb. Csapatban a legjobb soloban lassu.
Ami kene a klanba:
Tanker.
Defender empaty elsodleges power set-el.
Controller. (Esetleg ha az empaty defender nem szimpi lehet, controller es masodlagos power az empaty. EZ is jo gyogyito, de a defender sokkal jobb.)
Ami nem kell semmikepp: scrapper. Van mar 2:D -
Rasti #488 azért a Gamet már feltelepitettem :) -
Arwenke #487 Ha van PlayNC accod, akkor manage account es ott lesz.
Purchase Code, ide klikelesz es mar vehetd is. -
Rasti #486 itt egy : http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.892566000200.html
inét is küldik egyböl.most találtuk :(
én meg várhatok holnapig :( -
Kaleb222 #485 -
te arwen adj nekem légyszives egy konkrét linket
az online plaync megrendelésre. kösz!!
- -
Arwenke #484 Erdekes, meg nem sokat lattam, de szorakoztatonak tunik.:) -
Tyson #483 Hát mi még sehol, de aszem ugy olvastam hogy a többiek igen ott vannak!
Arwi csak izelítőként :milyen a game?:PPP -
Arwenke #482 Remelem a guardian serveren vagytok.:) -
Arwenke #481 Ki probalom ezt is, de eddig keves jatek alapjan ez fog be jonni jobban mint a lineage2. -
Arwenke #480 Tnaker a tank, sok hp magas defens es medium sebzes. -
Tyson #479 Mivan arwi lineagét is meguntátok? mert hogy daocban nem aktiviziljátok magatokat...:PPP -
Tyson #478 Mi itt a tank?láttma v mi tankert vagy mit de az elsődleges defender és másodlagosban támado? meg volt az a srept.... annak elsődleges támadó másodlagos def... nah most melyik kellene akkor?:Pjah és ez hogy mutáns meg hogy technolo... ezek mik? ezek a "fajok" ugymond? -
Arwenke #477 PlayNCrol rendeltek, mert en onan rendeltem, es percek mulva meg volt a key. Vasarlastol szamitva kb 10 perc mulva mar tudtam is jatszani.