8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Serphen
    szoljon mindenki ha szabad a gazda
  • Gyemi Szilvi
    igen énis ismreem..de még nem jöttem rá soha
  • Serphen
    JUUUUJ EZT ISMEREM NAGGYON DURVA!Gondolkozzatok el rajt ti is!
  • chefshift
    Hmm akkor majd lehet, hogy a Lineaget megnézem ^^
  • chefshift
    Micsoda képek :DD
  • Serphen
    gumicsizma rullz
  • Serphen
  • Serphen
  • Serphen
    Ma nem adott pénzt. Nem számolta amit felvettem
  • Kaleb222
    mindig itt sexelnek :DDDD

egyébként a lin2 szerveren müködik az összes
    küldetés és a szörnyek is kb ugy spawnolnak
    mint az igazi játékban. Ez egy teljesen korrekt
    szerver. talán a legjobb
  • Serphen
    Légkondi:
  • Gyemi Szilvi
    szija Gravit :)
  • Gyemi Szilvi
    Cohozni akajok..pejsze scak Dega emlékére :)
  • Gyemi Szilvi
  • Serphen
  • chefshift
    Serp, Szilvi ne itt kérem ....
  • chefshift
    juj mi folyik itt ??? :)
  • chefshift
    Hello Szilv
  • Serphen
  • Gyemi Szilvi
    Brühühü!!!! Dega!!!!!!!!!!!!!
  • alicenorbie
    ahogy megígértem: ágy! :) pás
  • alicenorbie
    na majd megnézem bár a küldetések meg az npc rész nem teljsen világos nekem bár nem tom melyik része! :)
    mongyuk az elrendezésbe elég nehezen tudok beletanulni! mire megtaláltam az optionst... és a cset kurva szar! ha kiynitom semmit sem látok ha bezárom semmit sem látok! :) csak eccer az eksönt eccer a csetet! ki gondolta volna! :) mongyuk fel kéne rakni 1024re csak lusta voltam! meg remélem bírni fogja! bár 800ban semmi baj nem volt vele szal csak lesz vhogy!
  • alicenorbie
    egyenlőre marad a kontroller az tuti! de ice fire és májnd kizárva! nem nekem valók nem érdekel mennyire erősek! defender is nagyon bejönne mer nála range a másodlagos de elsődlegesre nem tudtam dönteni! egyik sem teccet! azt jobban ki kell majd gondolni mit hogyan! igazából az a baj hogy ott egyet sem tuttam kizárni és így nehezebb választani! :) a tenker is bejönne még de az teljesen más tészta! azt majd elestleg sokkal később!
    na sokat írtam az is hülyeség ráadásul senkit sem érdekel! takarodok az ágyra! gondolom alvás lesz belőle! szal késő délutánig pás!
  • chefshift
    Küldetéseket contactnál tudsz felvenni (a nav bar alatt is eltudod érni), megkereseb azt kérsz egy missiont.
  • Serphen
    Yo az sziivii imádta
  • alicenorbie
    egyébként egy olyat se találtam ami annyira bejött volna az illuziót is a legkisebb rosszként választottam! meg hosszű távra tervezek és a legerősebb képességeit néztem inkább! nagyon bejön a phantasm!
  • alicenorbie
    tré? nem is szuperhős a csaj hanem istennő! :)
  • alicenorbie
    mongyatok nekem jó dolgokat! :)
    pl team küldit hogy és hol tok felvenni?
  • chefshift
    jujj ne Illusiont az egy tréééé ^^
  • chefshift
    én (is) a tört szerveren játszottam és sajnos nagyon rossz volt :(. Semmi mission, a szörnyek 2 másodperc után rádspawnoolnak stb ..Megyek picit CoHolni :)
  • alicenorbie
    egyik sem talált! illózionista! :) és hol vagyok én még az idézgetéstől?! :)
  • alicenorbie
    majd csinálok csak ez még próbakari erre nem kell!
    egyébként egy teljesen ilyet fogok kezdeni csak szeretek az elejétől úgy menni hogy minden tok a játékról!
    beszarás a karakterkreálás! egy szuperhős kinézetű illúzionista/gyógyító csajszit akartam csinálni nem túl csicsásra de a rájuk jellemző jegyekkel de annyi szar közül lehet válogatni hogy felattam és lett belőle egy teljesen uccai kinézetű faszán vagyány kis csaj! annyi hogy világos kicsit szürkés kék a bőre de hát az a gyengém! amelyik játékban nincs kék bőr azzal nem érdemes jáccani! de gémben nagyon jó jelmezeket láttam kurva jól összerakták őket! volt vmi kisebb varázsbemutató is azt elnézegettem egy darabig! gyógyítás meg elég furcsán jött ki nálam! vagy nem volt rá szükség vagy kevés volt a halál elkerüléséhez!
  • Serphen
    Lineage2-be most nem számolja a pénzt amit a mobok dobnak ugyhogy most hanyagolom.
  • Serphen
    De Ice,Fire,Ground-nak 3 idézés és már too tired
  • Serphen
    controllerekböl az elementálosok eszik föleg. Ice,Fire,Ground..Mind controller nem eszi tutira meg asszem a grav sem annyira.
  • alicenorbie
    dehogyis chef! csak poénkodtam! 10 percre nem érdemes belépni amég megreggelizel és most te jövöl! használd ki a hétvégét ilyenkor legalább sokat cohholhacc hétközben maj úgyis suli van! én meg remélem alunni fogok mer néha azt is kell! :)
  • Serphen
    Majd csinálj aláirást ....norbi?
  • alicenorbie
    egy gondom volt a kis kontrollerecskével! kurva hamar leszívja az endurancét! blasterek nagyon tolták tök olyan érzés hogy szart sem ér hozzá képest a kontroller szal legyek már sokadik szintű!
  • alicenorbie
    bazze és még el sem álmosodtam közben egy kicsit sem! de ha tudok gyors dobok egy szunyát hogy éjjel megin nyomhassam végig mer akkor gondolom alunni fogsz! :))) azér maj írj ha nem jáccol hátha csak tévézek!
    most még ezzel a karival beletanulgatok az általános dolgokba aztán utána mehet hárdkorban!
  • chefshift
    Akkor játszál csak még