8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#3757 szoljon mindenki ha szabad a gazda -
#3756 igen énis ismreem..de még nem jöttem rá soha -
#3755 JUUUUJ EZT ISMEREM NAGGYON DURVA!Gondolkozzatok el rajt ti is!
-
chefshift #3754 Hmm akkor majd lehet, hogy a Lineaget megnézem ^^ -
chefshift #3753 Micsoda képek :DD -
#3752 gumicsizma rullz -
#3751 -
#3750 -
#3749 Ma nem adott pénzt. Nem számolta amit felvettem -
Kaleb222 #3748 mindig itt sexelnek :DDDD
egyébként a lin2 szerveren müködik az összes
küldetés és a szörnyek is kb ugy spawnolnak
mint az igazi játékban. Ez egy teljesen korrekt
szerver. talán a legjobb -
#3747 Légkondi:
-
#3746 szija Gravit :) -
#3745 Cohozni akajok..pejsze scak Dega emlékére :) -
#3744 -
#3743 -
chefshift #3742 Serp, Szilvi ne itt kérem .... -
chefshift #3741 juj mi folyik itt ??? :) -
chefshift #3740 Hello Szilv -
#3739 -
#3738 Brühühü!!!! Dega!!!!!!!!!!!!! -
alicenorbie #3737 ahogy megígértem: ágy! :) pás -
alicenorbie #3736 na majd megnézem bár a küldetések meg az npc rész nem teljsen világos nekem bár nem tom melyik része! :)
mongyuk az elrendezésbe elég nehezen tudok beletanulni! mire megtaláltam az optionst... és a cset kurva szar! ha kiynitom semmit sem látok ha bezárom semmit sem látok! :) csak eccer az eksönt eccer a csetet! ki gondolta volna! :) mongyuk fel kéne rakni 1024re csak lusta voltam! meg remélem bírni fogja! bár 800ban semmi baj nem volt vele szal csak lesz vhogy! -
alicenorbie #3735 egyenlőre marad a kontroller az tuti! de ice fire és májnd kizárva! nem nekem valók nem érdekel mennyire erősek! defender is nagyon bejönne mer nála range a másodlagos de elsődlegesre nem tudtam dönteni! egyik sem teccet! azt jobban ki kell majd gondolni mit hogyan! igazából az a baj hogy ott egyet sem tuttam kizárni és így nehezebb választani! :) a tenker is bejönne még de az teljesen más tészta! azt majd elestleg sokkal később!
na sokat írtam az is hülyeség ráadásul senkit sem érdekel! takarodok az ágyra! gondolom alvás lesz belőle! szal késő délutánig pás! -
chefshift #3734 Küldetéseket contactnál tudsz felvenni (a nav bar alatt is eltudod érni), megkereseb azt kérsz egy missiont. -
#3733 Yo az sziivii imádta -
alicenorbie #3732 egyébként egy olyat se találtam ami annyira bejött volna az illuziót is a legkisebb rosszként választottam! meg hosszű távra tervezek és a legerősebb képességeit néztem inkább! nagyon bejön a phantasm! -
alicenorbie #3731 tré? nem is szuperhős a csaj hanem istennő! :) -
alicenorbie #3730 mongyatok nekem jó dolgokat! :)
pl team küldit hogy és hol tok felvenni? -
chefshift #3729 jujj ne Illusiont az egy tréééé ^^ -
chefshift #3728 én (is) a tört szerveren játszottam és sajnos nagyon rossz volt :(. Semmi mission, a szörnyek 2 másodperc után rádspawnoolnak stb ..Megyek picit CoHolni :) -
alicenorbie #3727 egyik sem talált! illózionista! :) és hol vagyok én még az idézgetéstől?! :) -
alicenorbie #3726 majd csinálok csak ez még próbakari erre nem kell!
egyébként egy teljesen ilyet fogok kezdeni csak szeretek az elejétől úgy menni hogy minden tok a játékról!
beszarás a karakterkreálás! egy szuperhős kinézetű illúzionista/gyógyító csajszit akartam csinálni nem túl csicsásra de a rájuk jellemző jegyekkel de annyi szar közül lehet válogatni hogy felattam és lett belőle egy teljesen uccai kinézetű faszán vagyány kis csaj! annyi hogy világos kicsit szürkés kék a bőre de hát az a gyengém! amelyik játékban nincs kék bőr azzal nem érdemes jáccani! de gémben nagyon jó jelmezeket láttam kurva jól összerakták őket! volt vmi kisebb varázsbemutató is azt elnézegettem egy darabig! gyógyítás meg elég furcsán jött ki nálam! vagy nem volt rá szükség vagy kevés volt a halál elkerüléséhez! -
#3725 Lineage2-be most nem számolja a pénzt amit a mobok dobnak ugyhogy most hanyagolom. -
#3724 De Ice,Fire,Ground-nak 3 idézés és már too tired -
#3723 controllerekböl az elementálosok eszik föleg. Ice,Fire,Ground..Mind controller nem eszi tutira meg asszem a grav sem annyira. -
alicenorbie #3722 dehogyis chef! csak poénkodtam! 10 percre nem érdemes belépni amég megreggelizel és most te jövöl! használd ki a hétvégét ilyenkor legalább sokat cohholhacc hétközben maj úgyis suli van! én meg remélem alunni fogok mer néha azt is kell! :) -
#3721 Majd csinálj aláirást ....norbi? -
alicenorbie #3720 egy gondom volt a kis kontrollerecskével! kurva hamar leszívja az endurancét! blasterek nagyon tolták tök olyan érzés hogy szart sem ér hozzá képest a kontroller szal legyek már sokadik szintű! -
alicenorbie #3719 bazze és még el sem álmosodtam közben egy kicsit sem! de ha tudok gyors dobok egy szunyát hogy éjjel megin nyomhassam végig mer akkor gondolom alunni fogsz! :))) azér maj írj ha nem jáccol hátha csak tévézek!
most még ezzel a karival beletanulgatok az általános dolgokba aztán utána mehet hárdkorban! -
chefshift #3718 Akkor játszál csak még