Emlekkonyv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
koszepre???... kozepre.. bevallom eppen jagert szlopalok...
CSOCSO
mar mindegy.. megrajzoltam... egy manga csajszit nyomattam koszepre.. termeszetesen ruhaban😊 jobbra egy rozsa bal oldalon egy tuskes noveny ami olyan mintha felszakitana a papirt.. meg felulre 2 kockafejet.. egyik ordog masik angyal.. es mindketto vigyorog...
O0D:
Van egy ötletem mit kéne rajzolnod az emlékkönyvbe.

Hajrá Dózsa György!

CSOCSO
mondod ezt te.. meg en. meg a tobbi nem 14 eves lany😊 szoval.. az hogy szerintunk baromsag.. az egy dolog. de most mondtam volna neki azt hogy szarok a konyvedre???
CSOCSO
mondjuk egy 14 eves gadzsi hogy fog felfogni egy komolyabb muvet azt nemtom?😊 loal.. szoban megvolt a bocsi keres.. szal ez kerult bele a konybe:
Kedves kicsi lányka,
Mit is írjak néked?
Legyen mindig tiszta
Aranyos kis szíved.
Lelkedbõl a gyomot
Tépd ki mind egy szálig,
Szeresd a barátot,
A "légy jó mindhalálig"!
mast nem talaltam...
CSOCSO
😊 hehehe...
shaba23
Csak ne legyen tele pedofil utalásokkal
Írjad azt az utolsó oldalra, hogy:
Erre az oldalra csak annak szabad írni
aki ezt a kislányt feleségül kéri.

Ennél idiótábbat is tudok ám.

Itt vagyok

Taranov
Egyébként ez az emlékkönyv elég buta dolog 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ne tessék ilyen gorombának lenni!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Ember, erõltesd már meg magad, nem igaz, hogy nem tudsz 2 értelmes mondatot beleírni MAGADTÓL abba könyvbe!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ha megbántottad, miért adta neked az emlékkönyvét? hogy abban kérj tõle bocsánatot?

Ha magadtól nem tudsz kitalálni, akkor keress egy Juhász Gyula vagy Tóth Árpád kötetet és nézzél ki belõle valami frappánsat.
Valószínûleg minõségben jobb lesz, mint amit itt ajánlanak neked 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

HuAn82
LOL!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bocsánatotkérni: szemtõl-szemben és légy iszonyatosan bûnbánó: még ha semmi hibád se volt... mivel megbántottad ezé az számít, hogy neki, hogy esett és nem az, hogy Te bántónak érezted-e amit mondtál. Szal gó oszt legyél nagyon rendes...
vizes
Ne haragudj... De ezért topicot nyitni reggel hat órakor...
Igazán kitalálhatnál valamit arra, hogy mit írj bele. Nem olyan világrengetõ dolog. Bár, szerencsés vagy, hogy neked ez okoz nagy problémát...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

CSOCSO
nahja.. igaz... szemelyesen.. ez most kurva bonyolult... en voltam ra merges.. csak tulsagosan "leszidtam".... nem reagaltam tul.. csak neki tulsagosan fajt a reakciom... no mindegy..
CSOCSO
ezev: eves
CSOCSO
faszom... nem az a lenyeg hogy hany ezev vagyok.. egy ismerosome ( 14 eves) a nagymamaja is belerajzolt. nem az a lenyeg hogy hany evesek rajzolnak bele. ne faraszatok mar ... nem a bocsanatkeresen van ahangsuly.. ha vki tud valami.. ahh faszomat.. toroljetek a topikot. meg kerni se lehet toletek.. egybol kirohogtok
MODERATOR UR>> PLS DELETE THIS SHIT
vizes
Hány éves is vagy???

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
EMLÉKKÖNYV????

amúgy meg bármi jó, csak õszinte legyen...

személyesen szemtõl szembe már nem divat?

Pyx
miért emlékkönyvben kell bocsánatot kérni?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
Ahoy!! kis segitseget kernek!
\van egy jany.. aki oda adta az emlekkonyvet... hogy rajzoljak irjak bele.. a rajzzal nemis lenne baj .. csakhat mi szoveget irjak neki? mert egyszeru lenne a sok szeretettel stb szoveg..csakhogy eppen kurvara megbantottam a csajt.. szal valami jo kis bocsi kero szoveg kene.. vki tud valami rovid megis nagyon aranyos szoveget?? pls help!