Emlekkonyv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves kicsi lányka,
Mit is írjak néked?
Legyen mindig tiszta
Aranyos kis szíved.
Lelkedbõl a gyomot
Tépd ki mind egy szálig,
Szeresd a barátot,
A "légy jó mindhalálig"!
mast nem talaltam...
Erre az oldalra csak annak szabad írni
aki ezt a kislányt feleségül kéri.
Ennél idiótábbat is tudok ám.
Itt vagyok
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Valószínûleg minõségben jobb lesz, mint amit itt ajánlanak neked 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
LOL!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Igazán kitalálhatnál valamit arra, hogy mit írj bele. Nem olyan világrengetõ dolog. Bár, szerencsés vagy, hogy neked ez okoz nagy problémát...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
MODERATOR UR>> PLS DELETE THIS SHIT

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

\van egy jany.. aki oda adta az emlekkonyvet... hogy rajzoljak irjak bele.. a rajzzal nemis lenne baj .. csakhat mi szoveget irjak neki? mert egyszeru lenne a sok szeretettel stb szoveg..csakhogy eppen kurvara megbantottam a csajt.. szal valami jo kis bocsi kero szoveg kene.. vki tud valami rovid megis nagyon aranyos szoveget?? pls help!