25
a teljes cime is emlekkonyv...
-
#25 koszepre???... kozepre.. bevallom eppen jagert szlopalok... -
#24 mar mindegy.. megrajzoltam... egy manga csajszit nyomattam koszepre.. termeszetesen ruhaban:) jobbra egy rozsa bal oldalon egy tuskes noveny ami olyan mintha felszakitana a papirt.. meg felulre 2 kockafejet.. egyik ordog masik angyal.. es mindketto vigyorog... -
#23 Van egy ötletem mit kéne rajzolnod az emlékkönyvbe. -
#22 mondod ezt te.. meg en. meg a tobbi nem 14 eves lany:) szoval.. az hogy szerintunk baromsag.. az egy dolog. de most mondtam volna neki azt hogy szarok a konyvedre??? -
#21 mondjuk egy 14 eves gadzsi hogy fog felfogni egy komolyabb muvet azt nemtom?:) loal.. szoban megvolt a bocsi keres.. szal ez kerult bele a konybe:
Kedves kicsi lányka,
Mit is írjak néked?
Legyen mindig tiszta
Aranyos kis szíved.
Lelkedből a gyomot
Tépd ki mind egy szálig,
Szeresd a barátot,
A "légy jó mindhalálig"!
mast nem talaltam... -
#20 :) hehehe... -
#19 Csak ne legyen tele pedofil utalásokkal -
saradin #18 Írjad azt az utolsó oldalra, hogy:
Erre az oldalra csak annak szabad írni
aki ezt a kislányt feleségül kéri.
Ennél idiótábbat is tudok ám. -
#17 Egyébként ez az emlékkönyv elég buta dolog :) -
#16 Ne tessék ilyen gorombának lenni! -
#15 Ember, erőltesd már meg magad, nem igaz, hogy nem tudsz 2 értelmes mondatot beleírni MAGADTÓL abba könyvbe! -
Cat #14 ha megbántottad, miért adta neked az emlékkönyvét? hogy abban kérj tőle bocsánatot? -
Ramza #13 Ha magadtól nem tudsz kitalálni, akkor keress egy Juhász Gyula vagy Tóth Árpád kötetet és nézzél ki belőle valami frappánsat.
Valószínűleg minőségben jobb lesz, mint amit itt ajánlanak neked :D -
#12 LOL!! -
Takezó #11 Bocsánatotkérni: szemtől-szemben és légy iszonyatosan bűnbánó: még ha semmi hibád se volt... mivel megbántottad ezé az számít, hogy neki, hogy esett és nem az, hogy Te bántónak érezted-e amit mondtál. Szal gó oszt legyél nagyon rendes... -
#10 Ne haragudj... De ezért topicot nyitni reggel hat órakor...
Igazán kitalálhatnál valamit arra, hogy mit írj bele. Nem olyan világrengető dolog. Bár, szerencsés vagy, hogy neked ez okoz nagy problémát... -
#9 nahja.. igaz... szemelyesen.. ez most kurva bonyolult... en voltam ra merges.. csak tulsagosan "leszidtam".... nem reagaltam tul.. csak neki tulsagosan fajt a reakciom... no mindegy.. -
#8 ezev: eves -
#7 faszom... nem az a lenyeg hogy hany ezev vagyok.. egy ismerosome ( 14 eves) a nagymamaja is belerajzolt. nem az a lenyeg hogy hany evesek rajzolnak bele. ne faraszatok mar ... nem a bocsanatkeresen van ahangsuly.. ha vki tud valami.. ahh faszomat.. toroljetek a topikot. meg kerni se lehet toletek.. egybol kirohogtok
MODERATOR UR>> PLS DELETE THIS SHIT -
#6 Hány éves is vagy??? -
#5 EMLÉKKÖNYV????
-
kasika #4 amúgy meg bármi jó, csak őszinte legyen... -
kasika #3 személyesen szemtől szembe már nem divat? -
#2 miért emlékkönyvben kell bocsánatot kérni? -
#1 Ahoy!! kis segitseget kernek!
\van egy jany.. aki oda adta az emlekkonyvet... hogy rajzoljak irjak bele.. a rajzzal nemis lenne baj .. csakhat mi szoveget irjak neki? mert egyszeru lenne a sok szeretettel stb szoveg..csakhogy eppen kurvara megbantottam a csajt.. szal valami jo kis bocsi kero szoveg kene.. vki tud valami rovid megis nagyon aranyos szoveget?? pls help!