20
  • AtisH
    #20
    "A befolyt bevétel... ...átadja más jogkezelő szervezeteknek, akik általunk nem ismert és nem nyilvános módon felosztják az alkotók között."

    Akkor ez azt jelenti, hogy ha lefényképezem a családom, majd kinyomtatom, akkor jogosult vagyok a befolyt jogdíjból valamekkora összegre.
  • Frank99
    #18
    te kis hülye.

    teljesen mindegy, melyik ormány van hatalmon.

    mindegyik olyan törvényeket hoz, hogy a multiknak legyen jó.
    ennyi....

    és ti asszisztáltok is hozzá, me' hű de fasza a szupermarketekben vásárolni...

    aztán majd évek múlva, amikor majd 3 zsemléért is 5 km-t kell menned a legközelebbi hipermarketig, akkor majd elgondolkozol azon, hogy egy hülye f*sz, 2004.02.18-án 21.59-kor mi írt neked....

  • Frank99
    #17
    amikor édesanyám megszült engem, létrehozott egy olyan művet, mely nem utánozható. Ugye akkor neki jár a szerzői jogdíj.

    A kedves ötlet kitalálóinak hasonlóképpen a jó édesanyjuk p*csája alapján ugyanígy jár a jogdíj...

  • htmm
    #10
    "Kinek áll érdekében Magyarországon, hogy az EU jogharmonizációra hivatkozva több százmillió, vagy akár 2 milliárd forint új költséget terheljen a fogyasztókra és a vállalkozókra?"
    Na megis, ez a cikkbol is kiderul. Akkor tartom elfogadhatonak ezt, ha minden altalam keszitett anyag kinyomtatasa utan a MATISZ szerzoi jogdijat fizet nekem. Amig ez nincs, addig semmi alapja nincs ennek.
  • Mike
    #5
    az is rühej, hogy mondjuk az informatikai cuccokon 25% az áfa, aztán sírnak, hogy hol áll Mo-n a számítógép tulajdonlás, interbetelérés

    népnyúzók
  • Mike
    #4
    az édes anyukájukat, behalok

    itt Mo-n ezek szerint mindenki bün9öző alapból, vagy fizess paraszt! megy

  • Faterx
    #2
    BALKÁN