House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen lehet az is:-)
De még lehet az is, hogy "love to me in sign" is
Háát mérvadó is lehet akár.
azt énekli benne a csaj hogy : love to me inside vagy valami ilyesmit
de ez nem mérvadó ugye.
az elõadót jobb megtalálni sztem mert utána már könnyebb a zeneszám címét megtalálni.
de ez nem mérvadó ugye.
az elõadót jobb megtalálni sztem mert utána már könnyebb a zeneszám címét megtalálni.
Én is erre tippelnék.Keresek majd így is úgyis.
nem is tudom sztem progressive house de az is lehet hogy hard house.
az acid house-t kizárnám bár a live mixek címe is live acid house mix de persze ez nem jelent semmit:-)
az acid house-t kizárnám bár a live mixek címe is live acid house mix de persze ez nem jelent semmit:-)
Az is jó zene.Amit én keresek nem tudod esetleg, hogy milyen stílusú?
Én a schulz 6 a oldal joy - feel my heartbeat utáni számra lennék nagyon kiváncsi és a b oldal utolsóra is!!
reméljük meg lesz egyszer:-)
reméljük meg lesz egyszer:-)
Így azért könnyebb dolgom van a keresgélésben.Köszönöm mégegyszer.ha meglesz szólok.
Köszi szépen.Tudom, hogy angyalka van, hiszen meg volt az a kazi.
De van még egy oldal annak a neve vinylsearcher asszem ott is lehet keresgélni meg venni is.
Örülök hogy sikerült
Ezután meg ugy szoktam ha valami ismerõsnek tûnik akkor beírom a google-be és akkor elég gyakran kidob videólinkeket is pl: youtube és ott máris belehallgathatsz.
Igy van 1996 karácsony környékén készült a borítóján egy angyalka van:-)
Ezután meg ugy szoktam ha valami ismerõsnek tûnik akkor beírom a google-be és akkor elég gyakran kidob videólinkeket is pl: youtube és ott máris belehallgathatsz.
Igy van 1996 karácsony környékén készült a borítóján egy angyalka van:-)
Igy sajna nem de ha volna egy kis részlet akkor lehet menne de gondolom az nincs!?:-)
Amugy van vagy 4-5 cipõsdoboznyi mixkazim és válogatások csak nekem nem valami jó a gépem és a szükséges kellékek sincsenek meg a bedigizéshez!:-(
Az andrew j mixeket is úgy csináltattam egy fotóüzletben de annak darabja 1300Ft volt cd-n-ként
Úgyhogy nem igazán érné meg igy megcsináltatni de ha valaki ráérne akkor szívesen odaadom hogy megcsinálja!:-)
Amugy van vagy 4-5 cipõsdoboznyi mixkazim és válogatások csak nekem nem valami jó a gépem és a szükséges kellékek sincsenek meg a bedigizéshez!:-(
Az andrew j mixeket is úgy csináltattam egy fotóüzletben de annak darabja 1300Ft volt cd-n-ként
Úgyhogy nem igazán érné meg igy megcsináltatni de ha valaki ráérne akkor szívesen odaadom hogy megcsinálja!:-)
Szerinted a sculz 8 mikor készülhetett,Szerintem 1996 december.
Már minden ok, csak rossz helyre írtam be az évet.:-)
Köszi szépen.Nagyon rendes vagy.Ez a keresõsdi nem nagyon akar mûködni.Bármit írok be stílust évet nem talál semmit.
Amiben tudok abban szívesen segítek bárkinek!!!:-)
Nekem is segítenek ha kérésem, kérdésem van.
Remélem a 16731-es hozzászólásomra is kapok valami választ vagy segítséget!??:-)
Nekem is segítenek ha kérésem, kérdésem van.
Remélem a 16731-es hozzászólásomra is kapok valami választ vagy segítséget!??:-)
Ha már ennyire benne volnánk.Hallottam régen egy zenét.Az is 90-es évekbeli.Egy csajszi énekel vagy mondja benne, hogy "let yourself go".elég elvont zene.Megvolt régen kazettán.Nem tudod véletlenül a címét, elõadóját?
Köszi!Úgy látom te nagyon segítõkész vagy.
Itt a link:
http://www.discogs.com/search/advanced
Itt Beírod az évet és a stílust pl: house, acid house, progressive house, hard house stb és még tetszés szerínt szûkíted:-)
én 1995 tõl szoktam keresni de akár 1994 tõl is lehet mart ott is akad néhány jó zene!!
http://www.discogs.com/search/advanced
Itt Beírod az évet és a stílust pl: house, acid house, progressive house, hard house stb és még tetszés szerínt szûkíted:-)
én 1995 tõl szoktam keresni de akár 1994 tõl is lehet mart ott is akad néhány jó zene!!
Segítsetek!Keresem az elõadóját vagy a címét!Esetleg mindkettõt!Hálás lennék, ha valaki meg tudná nekem ezt fejteni.A Schulz live acid house mix 8-on a "b" oldal vége fele hallható ez a track.
De hogy keresed?Hogy állítod be a discogs keresõt?
Egy kérdésem lenne mindenkihez!?
Van egy 1996 mappám csupa jó zenékkel viszont ezek a fájlok megsérültek mikor egyik vinyoról másoltam a másikra és nem lehet õket megnyitni se másolni mert azt írja hogy írásvédett!!!:-((((
Helyre lehet még hozni valami progival ezeket a zenéket???
Elõre is kösz a segítséget!!!
Van egy 1996 mappám csupa jó zenékkel viszont ezek a fájlok megsérültek mikor egyik vinyoról másoltam a másikra és nem lehet õket megnyitni se másolni mert azt írja hogy írásvédett!!!:-((((
Helyre lehet még hozni valami progival ezeket a zenéket???
Elõre is kösz a segítséget!!!
High Life 16721-es hozzászólásban szereplõ zene esetleg valakinek megvan??
Viszont a discogs szerint 2 armand's remix is van!:-)
1😞Armand Van Helden Snake Style Remix)
2😞Armand Van Helden Moonraker Remix)
Viszont a discogs szerint 2 armand's remix is van!:-)
1😞Armand Van Helden Snake Style Remix)
2😞Armand Van Helden Moonraker Remix)
Egyszer úgy is meglesz, mint ahogy sok más zene meglett!!:-)
csak idõ kérdése!
Én mindennap keresgélek kicsit és így akadok rá dolgokra.:-)
csak idõ kérdése!
Én mindennap keresgélek kicsit és így akadok rá dolgokra.:-)
Nagyon szívesen.Hisz neked köszönhetem én is.Ha megmondanátok azt a tracket is,aminek a részletét a youtube-ra is feldobtam azonnal megvenném és megosztanám veletek.
Köszi szépen le is szedtem!:-)
Parancsoljatok:
Smoke Machine-Chicago '76(Smoke machine version)
Smoke Machine-Chicago '76(Smoke machine version)
Igazán nincs mit.:-)
Viszont amit leírtál kaminski úgy kell írni ahogy írtad, vagyis az elválasztó vonal jó helyen van?
Viszont amit leírtál kaminski úgy kell írni ahogy írtad, vagyis az elválasztó vonal jó helyen van?
Szia, parancsolj! 😊 3D - Georgy Porgy (Armand Van Helden rmx)
Fúúú! Köszke High Life!!! De tényleg! Nagy örömöt szereztél most!!!! A hétvégi bulira hangolok! Ezért oly fontos számomra! Köszi még1szer!!! Szép napot!
Ha meg lesz a táp<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#confused>#confused> töltök fel van egy pár
Apollo 440 - Aint Talkin Bout Dub (Armands Mix) a B oldal utolso zene engem is érdekelne nagyon
Sziasztok! Megpróbálom még 1 szer!!!! Hátha meghallja valaki segély kiáltásomat!😊Valahogy szert szeretnék tenni az imádott! Calypso mixekre!!! Legyen valaki oly kedves!! Töltse fel! Köszi szépen!!! A Techno legyen v.tek!!!😊
Köszi szépen a mixet franko minöség is a keresett trackek kötül egyet már megis lett ez a Angel Moraes Feat. Octavia Lambertis - I Like It (Mark Picchiotti's Over It Dub) volt a másik egyböl ez után jön (5-ös) tövábbá ez is naon kéne mert a multkori bakelt vásárlás nem jött össze és a neten sehol se találom -Kaminski Park-in chicago.A Vinyl által megfejtett 3d is megvan sok másikkal egyetembe de valahova elkeveretem a külsö vinyom tápját
Spacer IV –ARC 3 ez az cs fel van tekerve a bpm egy pöppet
Dj schulz live house mix vol. 6 a oldalon érdekelne egy zene!
Joy - feel my heartbeat (Klimax mix) után lévõ számra lennék kiváncsi!!
Esetleg egy tipp??:-)
Joy - feel my heartbeat (Klimax mix) után lévõ számra lennék kiváncsi!!
Esetleg egy tipp??:-)
Igennnnnnnn!!!:-)
Ez volna az!!!
Végre ez is megvan
NAGY-NAGY KÖSZÖNET VINYLNEK CSUPA NAGYBETÛVEL!!!!:-))
Esetleg valakinek megvan?
Ez volna az!!!
Végre ez is megvan
NAGY-NAGY KÖSZÖNET VINYLNEK CSUPA NAGYBETÛVEL!!!!:-))
Esetleg valakinek megvan?
ma estére 😄
Talán ez?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) B oldal
http://www7.zippyshare.com/v/26121912/file.html
http://www7.zippyshare.com/v/26121912/file.html
Elõadót tudsz mondani arról a két számról hátha megvan nekem??
Oops ez félrement!:-)
De a link a lényeg!
De a link a lényeg!
Parancsolj!!:-)
Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) A oldal
http://www37.zippyshare.com/v/38053394/file.html
Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) A oldal
http://www37.zippyshare.com/v/38053394/file.html
Jó hírem van!!!
Mindjárt feltöltöm!!:-)
Mindjárt feltöltöm!!:-)
Rendben megkeresem akkor de mára már nem igérem de holnapra talán:-)
Ismersz is valamit az ismeretlenekbõl?
Vagy csak hallgatás után derül ki?
Ismersz is valamit az ismeretlenekbõl?
Vagy csak hallgatás után derül ki?
Ember te gondolat olvaso vagy pont a minap akartam kérni ezt az albumot tölletek ezen van még 2 olyan szém ami a 94-2002 átölelö classic válogatásombol hiányzik ugy hogy létszi töltsd fel thx
Ez nincs meg véletlenül valakinek??
Itty-Bitty-Boozy-Woozy - Tempo Fiesta (Organ Fiesta Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=HGTddV0tiWc
Itty-Bitty-Boozy-Woozy - Tempo Fiesta (Organ Fiesta Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=HGTddV0tiWc