House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen lehet az is:-)
De még lehet az is, hogy "love to me in sign" is
Háát mérvadó is lehet akár.
azt énekli benne a csaj hogy : love to me inside vagy valami ilyesmit
de ez nem mérvadó ugye.
az elõadót jobb megtalálni sztem mert utána már könnyebb a zeneszám címét megtalálni.
Én is erre tippelnék.Keresek majd így is úgyis.
nem is tudom sztem progressive house de az is lehet hogy hard house.
az acid house-t kizárnám bár a live mixek címe is live acid house mix de persze ez nem jelent semmit:-)
Az is jó zene.Amit én keresek nem tudod esetleg, hogy milyen stílusú?
Én a schulz 6 a oldal joy - feel my heartbeat utáni számra lennék nagyon kiváncsi és a b oldal utolsóra is!!
reméljük meg lesz egyszer:-)
Így azért könnyebb dolgom van a keresgélésben.Köszönöm mégegyszer.ha meglesz szólok.
Köszi szépen.Tudom, hogy angyalka van, hiszen meg volt az a kazi.
De van még egy oldal annak a neve vinylsearcher asszem ott is lehet keresgélni meg venni is.
Örülök hogy sikerült
Ezután meg ugy szoktam ha valami ismerõsnek tûnik akkor beírom a google-be és akkor elég gyakran kidob videólinkeket is pl: youtube és ott máris belehallgathatsz.
Igy van 1996 karácsony környékén készült a borítóján egy angyalka van:-)
Igy sajna nem de ha volna egy kis részlet akkor lehet menne de gondolom az nincs!?:-)
Amugy van vagy 4-5 cipõsdoboznyi mixkazim és válogatások csak nekem nem valami jó a gépem és a szükséges kellékek sincsenek meg a bedigizéshez!:-(
Az andrew j mixeket is úgy csináltattam egy fotóüzletben de annak darabja 1300Ft volt cd-n-ként
Úgyhogy nem igazán érné meg igy megcsináltatni de ha valaki ráérne akkor szívesen odaadom hogy megcsinálja!:-)
Szerinted a sculz 8 mikor készülhetett,Szerintem 1996 december.
Már minden ok, csak rossz helyre írtam be az évet.:-)
Köszi szépen.Nagyon rendes vagy.Ez a keresõsdi nem nagyon akar mûködni.Bármit írok be stílust évet nem talál semmit.
Amiben tudok abban szívesen segítek bárkinek!!!:-)
Nekem is segítenek ha kérésem, kérdésem van.
Remélem a 16731-es hozzászólásomra is kapok valami választ vagy segítséget!??:-)
Ha már ennyire benne volnánk.Hallottam régen egy zenét.Az is 90-es évekbeli.Egy csajszi énekel vagy mondja benne, hogy "let yourself go".elég elvont zene.Megvolt régen kazettán.Nem tudod véletlenül a címét, elõadóját?
Köszi!Úgy látom te nagyon segítõkész vagy.
Itt a link:
http://www.discogs.com/search/advanced

Itt Beírod az évet és a stílust pl: house, acid house, progressive house, hard house stb és még tetszés szerínt szûkíted:-)
én 1995 tõl szoktam keresni de akár 1994 tõl is lehet mart ott is akad néhány jó zene!!
Segítsetek!Keresem az elõadóját vagy a címét!Esetleg mindkettõt!Hálás lennék, ha valaki meg tudná nekem ezt fejteni.A Schulz live acid house mix 8-on a "b" oldal vége fele hallható ez a track.
De hogy keresed?Hogy állítod be a discogs keresõt?
Egy kérdésem lenne mindenkihez!?
Van egy 1996 mappám csupa jó zenékkel viszont ezek a fájlok megsérültek mikor egyik vinyoról másoltam a másikra és nem lehet õket megnyitni se másolni mert azt írja hogy írásvédett!!!:-((((
Helyre lehet még hozni valami progival ezeket a zenéket???
Elõre is kösz a segítséget!!!
High Life 16721-es hozzászólásban szereplõ zene esetleg valakinek megvan??
Viszont a discogs szerint 2 armand's remix is van!:-)
1😞Armand Van Helden Snake Style Remix)
2😞Armand Van Helden Moonraker Remix)
Egyszer úgy is meglesz, mint ahogy sok más zene meglett!!:-)
csak idõ kérdése!
Én mindennap keresgélek kicsit és így akadok rá dolgokra.:-)
Nagyon szívesen.Hisz neked köszönhetem én is.Ha megmondanátok azt a tracket is,aminek a részletét a youtube-ra is feldobtam azonnal megvenném és megosztanám veletek.
Köszi szépen le is szedtem!:-)
Igazán nincs mit.:-)
Viszont amit leírtál kaminski úgy kell írni ahogy írtad, vagyis az elválasztó vonal jó helyen van?
Fúúú! Köszke High Life!!! De tényleg! Nagy örömöt szereztél most!!!! A hétvégi bulira hangolok! Ezért oly fontos számomra! Köszi még1szer!!! Szép napot!
Ha meg lesz a táp<#rinya><#rinya><#confused> töltök fel van egy pár

Apollo 440 - Aint Talkin Bout Dub (Armands Mix) a B oldal utolso zene engem is érdekelne nagyon

Sziasztok! Megpróbálom még 1 szer!!!! Hátha meghallja valaki segély kiáltásomat!😊Valahogy szert szeretnék tenni az imádott! Calypso mixekre!!! Legyen valaki oly kedves!! Töltse fel! Köszi szépen!!! A Techno legyen v.tek!!!😊
Köszi szépen a mixet franko minöség is a keresett trackek kötül egyet már megis lett ez a Angel Moraes Feat. Octavia Lambertis - I Like It (Mark Picchiotti's Over It Dub) volt a másik egyböl ez után jön (5-ös) tövábbá ez is naon kéne mert a multkori bakelt vásárlás nem jött össze és a neten sehol se találom -Kaminski Park-in chicago.A Vinyl által megfejtett 3d is megvan sok másikkal egyetembe de valahova elkeveretem a külsö vinyom tápját

Spacer IV –ARC 3 ez az cs fel van tekerve a bpm egy pöppet

techno rob
Mi az elsõ zene címe?Léci valaki!

Dj schulz live house mix vol. 6 a oldalon érdekelne egy zene!
Joy - feel my heartbeat (Klimax mix) után lévõ számra lennék kiváncsi!!
Esetleg egy tipp??:-)
Igennnnnnnn!!!:-)
Ez volna az!!!
Végre ez is megvan
NAGY-NAGY KÖSZÖNET VINYLNEK CSUPA NAGYBETÛVEL!!!!:-))
Esetleg valakinek megvan?

ma estére 😄
VinylToy
Talán ez?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) B oldal

http://www7.zippyshare.com/v/26121912/file.html
Elõadót tudsz mondani arról a két számról hátha megvan nekem??
Oops ez félrement!:-)

De a link a lényeg!
Parancsolj!!:-)

Andrew J By Seven Seas 1997 May (Fekete Kazi) A oldal

http://www37.zippyshare.com/v/38053394/file.html
Jó hírem van!!!
Mindjárt feltöltöm!!:-)
Rendben megkeresem akkor de mára már nem igérem de holnapra talán:-)
Ismersz is valamit az ismeretlenekbõl?
Vagy csak hallgatás után derül ki?
Ember te gondolat olvaso vagy pont a minap akartam kérni ezt az albumot tölletek ezen van még 2 olyan szém ami a 94-2002 átölelö classic válogatásombol hiányzik ugy hogy létszi töltsd fel thx

needee
Ez nincs meg véletlenül valakinek??

Itty-Bitty-Boozy-Woozy - Tempo Fiesta (Organ Fiesta Remix)

http://www.youtube.com/watch?v=HGTddV0tiWc