21036
a tema adott:)
-
#18026 Tom Wax albumok rutrackeren vannak fenn. -
Mentol #18025 Rákerestem a népszerűbb magyar p2p oldalakon: sehol semmi. Majd még körülnézek máshol is. Köszi! -
yakin #18024 jól gondolod, a discogs egy adatbázis/hirdetési felület, akiknek megvan bizonyos release, azok itt csereberélhetnek, az adatbázist meg a felhasználók szerkesztik tudtommal.
letöltésre más megoldást javaslok, p2p-ket pl. ;)
vagy, esetleg, ha szépen kéred, és megvan valakinek, akkor felteszi neked valahová a felhőbe. -
Mentol #18023 jó, csak valamiért nem jön le csak 107MB. (lehet a proxy) -
Mentol #18022 Köszi!
(jól gondolom, hogy arról az oldalról nem lehet letölteni?) -
faek #18021 Tessék -
wildhempjr #18020 Sziasztok
Valaki esetleg feltudná tenni ezt a számot
Father And The Professor - Housematic (Superdisco Mix)
Köszönöm előre is! -
faek #18019 Egész jó lett ez a kis mix! Nekem nagyon tetszik! Köszi -
pistám #18018 Saját dance mix: http://www46.zippyshare.com/v/71139091/file.html -
DrWallet #18017
Moony – Dove (I'll Be Loving You)
-
#18016 Nagyon jó hangulata van ennek a zenének, mint anno a Rave Cruse-on is lehetett egyfajta feeling.
Nagy kedvenc volt anno, de még most is!
-
#18015 Március 11-én egy másik felhasználó is kereste a számot, azóta sem sikerült megtalálni. Sorry. -
webadmin3 #18014 Sziasztok, ennek a tracknek az előadója érdekelne .
Műfaját tekintve inkább a dance kategóriába sorolnám bár van egy kis house-os feelingje.
http://www.mediafire.com/listen/6c55qqnimbv9bog/anonim.mp3 -
yakin #18013 nem tudom, de elég fosch... -
faek #18012 Ez mi ez? -
#18011 Miért? -
xynons #18010 hallgassátok :) -
mayerpeti #18009 Sziasztok, van valakinek ötlete, hogy 17:25-től mi a track címe?
http://www.youtube.com/watch?v=I4M-IGR4_Nw&t=17m25s
Köszönöm előre is, ha valaki megosztja velem. -
DrWallet #18008 -
faek #18007 -
#18006 ezt miota kerestem....thumbs up! koszi szepen :) -
DrWallet #18005
-
faek #18004 -
gyilkos track! -
wildhempjr #18002 Köszönöm szépen!!! -
faek #18001 -
#18000 Loleatta Holloway - Dreamin' (Liquipella) -
wildhempjr #17999 Sziasztok
Ezt keresném, sajnos csak a szimpla bakelit van meg és azon nincs rajta az acapella!
Loleatta Holloway - Dreamin' (Liquipella)
Köszön előre is, ha valakinek megvan! -
#17998 meghallgattam fülessel, tényleg into the Sky.../nem night/
én amit találtam Lift Me up címmel, az egy akkora finom Funky, hogy a hátamon feláll a szőr! ez megy már most 4-edjére! /2009-es/
Cool Million ft. Laura Jackson - Lift Me Up To The Sky
és már jön is a drága rutracker-ről! :D -
yakin #17997 szöveg alapján nekem se sikerült megtalálni, címre adhoc keresve sem, de azért belefutottam pár nagyszerű nótába :)
Ez például nagyon finom vokálház!
Michelle Narine - Lift Me Up -
newkovix #17996 köszi szépen vinyl -
Runnerfxr01 #17995 Köszönöm!
Ez a Budai még mindig nagyon kemény! :)
Én se vagyok már mai taknyos a 33 évemmel, de ezen a bulin nálam jóval idősebbek is voltak! :) Jó buli volt. -
#17994 hát, amit én kihallok belőle ->
I can ?????????????????????
I can see what you did to me
you tried to find me everywhere
??????????????? let it go. /amit én ennél a résznél hallok a sor elején az but i'm done, but i'm done.... de az úgy fura.../
ami nálad "return is sky" az szerintem "into the night"
próbáltam kutatni, hogy mi lehet /az általam kihallott lyrics alapján/ de semmi.
a baj az, hogy valószínűleg ronggyá hallgattad a szalagot /mint, ahogy az elején a kis szünet is mutatja! :D / -
karinthos #17993 http://www14.zippyshare.com/v/32508087/file.html Na ezt keresem! A minőség az elég vacak,mivel kazira vettem fel annak idején. Remélem sikerül végre megtaláni valakinek! Előre is köszi minden segítséget! És neked is Yakin! -
yakin #17992 hmm... nehéz ügy. végül is olyat keresnél, ami hasonlóképp keveri a techno-trance-house környéki zenéket? talán tom wax mix trax sorozata ilyen, egyik a Phuture Waxon jött ki (például ez), másik a ZYX Musicon (innentől)
esetleg kereshetsz hasonlókat discogs-szal, ha megnézed, hogy a classics-on szereplő számok miken szerepelnek még. sokkal másabbal nem lehet őket keverni :) -
yakin #17991 Tedd fel zippyshare-re azt a részt, ami megvan belőle: innen eléred
-
#17990 Ez működik. -
karinthos #17989 Sziasztok! Ki tud nekem segíteni abban,hogy régóta keresek egy számot,de sajnos semmit nem tudok róla.Anno felvettem kazira,és mostmár a gépemen van. Olyan Dream dance,vagy inkább dream house,vagy Trance. Nem tudom pontosan milyen stílus.Nem egy agyon játszott szám,2000év körüli,és valahogy így hangzik a reflénben (nem tudok angolul) where if you lift me up(3x) return is sky. u wau wau return is sky. Valami ilyesmi. Nincs shazam,és hasonló lehetőségeim sem( videot nem tudok hozzá készíteni),csak max eltudom küldeni a felvételt! Köszönöm előre is ha valaki segít! -
newkovix #17988 kár hogy nem tetszik az offliberty-nek -
#17987 Pure Classics (Episode 2) - Mixed by MrVinyl
01 Funky Green Dogs - Fired Up
02 Pete Heller & Terry Farley - Tweakin' (Jus' Cant Stop)
03 Satoshi Tomiie Feat. Robert Owens & Cevin Fisher - Darkness
04 Club 69 - Let Me Be Your Underwear
05 Funky Green Dogs - Until The Day
06 Depeche Mode - It's No Good
07 Sessomatto - Can't Fight The Feeling
08 Sounds Of Blackness - The Pressure
09 Hip Hoperation Featuring Kenny C - V.I.P
10 Sao Paulo - Be Yourself Be Free
11 Ambassadors - Tribus Cantare
12 Rosabel - The Beach La Playa
13 Phats & Small - Music For Pushchairs
14 Caba Kroll Pres. Dj Todde - Sky High
15 Carl Cox - Dr Funk
16 Daft Punk - Revolution 909
17 Future Shock - Dancin
18 The Sharpboys - Sharp Tools Vol. 2 (Part Two)
19 Columbian Drug Cartel - We Have The House Surrounded
20 Olav Basoski - The Prize
21 Mac Zimms & The Freak - Never Like That
22 Plastic Avengers - Chunkus Mahunkus
23 Cevin Fisher - The Freaks Come Out