21036
a tema adott:)
-
Uncle_Sam #20792 A mixcloud ennél a résznél ezt írja : Al Faris & Andrew Wooden - Drugs & Rock'n Roll . Ez nem tudom mennyire visz közelebb a megfejtéshez, de eléggé hasonlít a hallotakhoz. https://youtu.be/vA6mUGsqk3A -
Elöntött a nostalgia a sulidizsik iránt. 96-ban még ott toltuk.
-
gerbo777 #20790 Komlósi Gyuri - Live @ Ciklon Disco, Ráckeve (1999-01-09) -
faek #20789 -
high life #20788 Urak nem tudja valaki ennek a mixnek az elsö track-jének a cimét (esetleg teljes lista) -
#20787 DJ Junior tolt a 2000-es évek elején live setteket is - vegyesben, mindent kevert, ami menő volt.
"Junior 1985-ben kezdte DJ pályafutását, és 1990 óta dolgozik lemezről. 1992-től a High Life rezidense lett majd 1993 őszétől a Juventus Rádióban mixelt. 1995 őszén, a Club Speed megnyitójának házigazdája volt, 1996 januárjában a Danubius Rádió péntek esti Hot Mix műsorvezetője lett. 1997-ben Dan Von Schulz-al közösen dolgozott, 1997-ben készítette el Magyarország első DJ mix lemezét, a Hot Mix-et, mely egyetlen hónap alatt aranylemez lett. Együtt dolgozott Náksi Attila-val, Brunner Zsolt-al és DJ Newl-al. Volt A&R menedzser majd a Rádió Bridge-ben mixelt esténként. 1999 nyarától a Roxy Rádió DJ-je lett, 1999-ben DJ Jutasival dolgozott együtt, majd Ibizán első magyar DJ-ként játszott. 2000-ben Ákosnak készített remixet Keresem az utam cimü popdalára, amely „Az év legjobb dance remixe” és legtöbbet eladott maxicd diját nyerte el. 2000 nyarán Horvátországban, Jugoszláviában és Ibizán dolgozott. 2002-ben régi szigetszentmiklósi klubjának legnagyobb sikereit mixelte egybe. 2003-ban ő készítette el az ország első DVD/CD mixlemezét. 2004-től a EMI lemezkiadónál Dance A&R manegereként kezdett el dolgozni." -
#20786 1. Az általad keresett zenéket mostanában már nem játszák magyar dj-k, sőt nem is nagyon volt szerintem aki ilyet játszott volna.
2000-es évek elején mentek a tribal house zenék szerintem. Egy példa:
3. Volt rá példa hogy egy-egy mix cd-t klubban vettek fel, de ez sem jellemző a műfajra. -
hellemaxi #20785 Sziasztokk,
új vagyok itt, kb. három napja böngészem az archívumot. Mindezt úgy, hogy nagyon hirtelen csöppentem bele ebbe a világba, böngészve Szalai Szabolcs anyagai között a Youtube-on. Emiatt egyesek számára talán borzasztóan amatőrnek tűnik majd az írásom, elnézést kérek ha kiverném azt a bizonyos ingerküszöböt. :)
A kérdésem tehát az lenne, mint abszolut nem hozzáértő: tudtok-e letölthető formátumban elérhetővé tenni:
1. olyan, magyar DJ-ktől származó kifejezetten live set-eket, amik lefedik a latin house/deep house/brazil house irányokat? (Bocs ha nem vagyok szakmailag pontos) most ezek állnak leginkább közel hozzám, fontos lehet, hogy akusztikus műfajból kerültem ide és ismerkedem ezzel a stílussal csak, alapvetően a jazz-es, improvizatív műfajokhoz tartozom és talán ebben leltem meg valami hasonlót magamnak, ami tetszik. Szecseinek van egy nagyon igényes Latin House Night mixe, leginkább hasonlóakat keresnék ebben a műfajban.
2. régebben kallódtak a neten kifejezetten retro party-kon készült full settek, mint Fortuna Classic Party-k és társaik, ezek közül is örülnék párnak.
3. végül pedig, valószínű ez a leghülyébb kérdés, de eddig még sehol nem találtam olyan mixet, aminek a felvétele nem line in-en keresztül készült volna, hanem térmikrofonos módon, közönségzajjal. Létezik egyáltalán ilyen felvétel vagy direkt nem készítenek ilyen módon anyagokat? Jóllehet ez is a jazzista énemből jön át ide, ott elég nagy divat volt még a kétezres évek elején is elhelyezni pár mikrofont a játéktérben és ráirányítani egyet a közönségre háttérzajnak.
Köszönöm ha bárki építő jellegű infóval szolgál. :) -
faek #20784 -
faek #20783
-
#20782 -
gerbo777 #20781 Sziasztok!
Ezeket a mixket keresem:
Tommyboy Szelidi-tó Fregatt Disco
Tommyboy Solt Jungle Disco House Mix
Dj Geczy Dee '96 Solt House Party
Dj Geczy Dee '96 IX.7. Solt House Party
Dj Geczy Dee Solt Jungle Disco House Mix
Dj Geczy Dee Solt House Party'97
Live House Mix'97 Dj Junior
Live House Mix'97 Dj Geczy Dee
House Party'96 Solt Dj Geczy Dee
Live House Mix 1997 Szept.26. Remix Dance Club Miss Dj Stella
House Party
Tommyboy Remix Dance Club 2002.10.19
Dj Chris Remix D C 2001 XI.17
Sterbinszky House Mix 2000 nyár Szelidi-tó Fregatt Club
Sterbinszky play.mate Bahnhof aug.13
Ibiza Feeling mixed by M-SKY /M-SKY Nights
Előre is nagyon szépen köszönöm -
faek #20780 -
Ricardo Snip #20779 Sziasztok !
Nem éppen "classic House" de 90-es évek ! A következő maxit keresném:
D-Generator feat. Dj.Angelo - Electronic Samba
Utoljára szerkesztette: Ricardo Snip, 2022.09.04. 12:21:29 -
faek #20778 -
#20777 Hellosztok!
Dj Junior - My House E.P.-jét keresném, most kivételesen FLAC-ban! -
edward15 #20776 Sziasztok! Nagyon keresem ebben a Halász Mix-ben lévő számot ami 01:22:00 perc körül kezdődik, sehogy nem találom, hogy mi lehet az. Segítsetek benne nekem. Köszi!
-
rigoletto #20775 Köszönöm szépen!
-
yakin #20774 Tessék, itt a CD-kiadványból egy változat: elérés -
rigoletto #20773 Sziasztok! Valaki meg tudja osztani ezt, mert valóban veszett jó zene: Next Generation - Are U Ready (Long Version) -
#20772 Köszönöm!!! -
yakin #20771 Ez aztán király zene! Ezzel a MLKJr hangmintával csak a Mel O'Ween - The Kingjéhez fogható imho (abban az a tört kiállás a közepén eléggé bejövős).
2 track meg a szónoki hangminta adja amúgy a számot: Armand Van Helden - U Don't Know Me (Dubstramental) és Sandée - Notice Me (Notice The House Mix). Igaz én se tudtam volna, ha közben nem találod meg. :D -
#20770 -
#20769 Etienne Brénche - You Don't Notice Me
Tudtam hogy ismerem, és hogy meg is van. :) -
high life #20768 nekem a vinyl által megadott mintában az alapdob tiszta jaydee-plastic dreams cs itt gyorsabb kicsit olyan ott helyben dobták volna össze a tracket a traktorba kb mind a négy loop bent van
-
#20767 Az nagyon jó ötlet, köszi. Az alap az ugyan ez, de valahogy még sem az. Szerintem valami régebbi funky, vagy disco zene az alapja, ahonnan ő is nyúlta.
https://www.youtube.com/watch?v=BKSrnyrayC4
Itt is ez az alap nála.
Utoljára szerkesztette: needee, 2022.07.29. 21:35:20 -
#20766 Itt van mixelve is, bár jobban fülelve lehet csak hasonló, de ez inkább más
Utoljára szerkesztette: ximix, 2022.07.28. 23:40:43 -
#20765 Amit a mixloud ír az mi ?
Nem abból van vágva, keverve, loopolva valami alap a beszéd alá ?
-
#20764 NEEM!
Ezt ismerem, nem is szerettem soha sem.
Martin Luther King híres beszédével és egy pörgős alappal, amit nem találunk ki. Csomó verzióban van, de mind olyan snassz, ehhez képest. -
faek #20763
Erre gondolsz? De lehet h keverem -
fpisti919 #20762 Köszi! -
faek #20761 E-play -
fpisti919 #20760 E-play Generation flac ügyben kisegítene valaki? Megszereztem kazettán, de borzalom a minősége, újjá szeretném varázsolni. -
#20759 4 éve keresgélem, de a dj, aki játszotta jó ismerősöm, csak sajnos Ő sem tudta megmondani. Talán előkeresi a lemezei közül. -
#20758 03.20.-án én is ezt kérdeztem, még nem fejtette meg senki. -
#20757 Hogy mi? -
gerbo777 #20756 Talán ez Pdo & the God SquadI Have a Dream - Mlk Jr. (Long Edit)? -
#20755 1:23:00 körül van egy zene, azt keresem.
Martin Luther King híres beszédével, illetve egy jellegzetes alapppal, de nem ugrik be mi lehet. Segítsetek!
Minta
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2022.07.15. 12:05:01 -
fpisti919 #20754 Köszi Vinyl! -
rigoletto #20753 Sziasztok! Pár hónapja már kérdeztem, de hátha elkerülte a figyelmeteket: ez a zene jópár régi mixben benne van, de nem tudom a címét. Shazam sem ismerte fel. Tud valaki segíteni?
keresett zene