House,techno klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másiok is ismerős csak nem ugrik most be <#conf>#conf>
Nem tudjátok h mi a szám címe ami a 18-dik perctől megy és annak ami utána van?
És annak is ami a 40:15 től megy h annak mi a címe?
Köszi az illetőnek előre is
but yours is a full climb
you are making me dizzy
pumping the junk into my mind"
:-D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér
mondjuk hogy miket csinál annak még nem néztem utána...
Benny_JOKER_1998_03
Van még 3 VHS de, sajnos túlvezérelt, vagy kontaktibás vezetékkel lett felvéve és az egyik csatorna elveszik az éterbe időnként! 😞
Pedig Tommyboy, Budai, Clark is zenél! 😞
Természetesen folyamatosan hallgatjuk őket és várjuk továbbra is a következőket 😊!!
Benny_Goodspeed_1998_febr
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Benny_Sterbinszky_Joker_01
Benny_Sterbinszky_Joker_02
Benny_Sterbinszky_Joker_03
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Jó végre Benny-től is hallani mixeket, anno Csongrádon a Szélkakasban hallottam őt élőben '99 környékén.
Benny_Clark_1998
Benny_Sterbi_Benny
Benny_Sterbi
Csak azt jegyezném meg, hogy -SZERINTEM- kicsit sok bennük a basszus (szóval, kicsit több a mély, mint kéne); legalábbis nálam mobilról hallgatva(EQ nulla).

Nem tudjátok h mi a szám címe ami a 18-dik perctől megy és annak ami utána van?
Meg h ami a 40:15 től megy h annak mi a címe?
Előre is köszi
Eladóvá vált a CD gyüjteményem!
Pl: Globalunderground sorozat, Tiesto, ATB stb...
Kérésre Listát küldök! 😊
Akit érdekel írjon privátba!
01
02
03
Ez is durván 6 és fél óra. Egyenlőre többet nem tolok fel, hogy legyen időtök ezeket is meghallgatni! 😊
(van ám még sok jó anyag... 😊
98_Classic_House_01
98_Classic_House_02
Nagyon szépen köszönjük a mixet!
Ha minden igaz kb. 3 órát zenél Slam Jr. utána Sterbi Karesz.
Köszi!