House,techno klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 18.-ik

a másiok is ismerős csak nem ugrik most be <#conf>
Dj Zsíros Classic mix

Nem tudjátok h mi a szám címe ami a 18-dik perctől megy és annak ami utána van?
És annak is ami a 40:15 től megy h annak mi a címe?
Köszi az illetőnek előre is
mire gondolsz vagy melyikre?
ennyi szar zenét <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Tetsuo
"Known as a half step
but yours is a full climb
you are making me dizzy
pumping the junk into my mind"

:-D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Fatboy Slim
Plexus - Autoshutter <1992>

Emlékezzünk meg néha a hőskorról

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér

azért becsúszott az "öreg" a GOD státuszba
bocsi srácok csak az van, hogy "levásároltam" <#beka2> a rutrackerről 1 Oliver Lieb discography-t és a sok "kommersz" zenéje mellett vannak itt szép számmal olyanok, amitől a hajam (ami már kevés) eldobom ...<#hawaii>

mondjuk hogy miket csinál annak még nem néztem utána...
<#mf1>

Sziasztok! Azt hiszem ez lesz az utolsó feltöltésem:
Benny_JOKER_1998_03
Van még 3 VHS de, sajnos túlvezérelt, vagy kontaktibás vezetékkel lett felvéve és az egyik csatorna elveszik az éterbe időnként! 😞
Pedig Tommyboy, Budai, Clark is zenél! 😞
Szia!
Természetesen folyamatosan hallgatjuk őket és várjuk továbbra is a következőket 😊!!

Most végeztem még egy művel: 1998. febr. Benny + GoodSpeed
Benny_Goodspeed_1998_febr
Na ná, hogy hallgatjuk, az ilyen mixekből soha nem elég!!! A Benny-s mix amit utoljára töltöttél fel valóban nem lesz a kedvencem nekem se, nem rossz, csak kicsit elvont! Bár néha ilyen is kell!
VinylToy
Azért nem írunk, mert folyamatosan az szól, és várjuk a következőt 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hallgatjátok a mixeket, vagy inkább ne is töltsek fel újabbakat? 😊
Mára is töltöttem fel egy kis régiséget. Benny 1997. szeptember. Viszont ez a mix.Benny_1997_szeptember nem lesz a kedvencem 😞 Döntsétek el Ti, hogy milyen
Nagyon szépen köszönjük a fáradozásaidat értünk !

Hogy ma sem maradjatok hallgatni való nélkül 😊. Szintén egy kis Benny-Sterbinszky egyveleg Kiskunhalasról.
Benny_Sterbinszky_Joker_01
Benny_Sterbinszky_Joker_02
Benny_Sterbinszky_Joker_03

VinylToy
Munkahelyi gép, itt szakít rendesen, a feltöltés is, szóval napközben, ha valaki "soulseekezni" szeretne, szóljon és csereberélünk. 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Még egy kis csemege lefekvés előtt? Ez is Kiskunhalas 1998. nyara.
01
02
03
04
az már sebesség 😊 nekem max 1-2 MB/s-t sikerült kicsikarni, de ez leginkább a gép kora miatt csak ennyi (10 éves már, matuzsálem <#hehe>)

Így van, nem minden kazetta volt pontosan felcímkézve. 😞
Köszi a mixeket Sinci, ahol nem írtál semmit ott nem lehet tudni az időpontot és hogy ki az elkövető?
djsnaz
Köszi Sinci a mixeket!! Big Respect!
Jó végre Benny-től is hallani mixeket, anno Csongrádon a Szélkakasban hallottam őt élőben '99 környékén.

Szintén egy mix 98-októberéből. Benny valamint Clark. Azért van ennyi Benny, mert akkoriban a Joker házigazdája ő volt, és elég jól csinálta amit csinált, ezért felvettük! 😊
Benny_Clark_1998
Helyszín megint Kiskunhalas. A házigazda Benny, valamint Sterbinszky munkássága, aki akkoriban elég sokszor járt a Jokerbe (később Dance Tuning)
Benny_Sterbi_Benny
Siófok Pallace, szintén 1998.
Siófok_Pallace
VinylToy
Mostanában nem szoktam masterelni, a program beállításán próbálok valamit állítani, a következőnél kiderül, hogy sikerült-e.

Ismét egy Benny_Sterbinszky buli Kiskunhalasról.
Benny_Sterbi
Vinyl: köszi a mixeket, jópofák!
Csak azt jegyezném meg, hogy -SZERINTEM- kicsit sok bennük a basszus (szóval, kicsit több a mély, mint kéne); legalábbis nálam mobilról hallgatva(EQ nulla).

VinylToy
Gyorsabban jön valóban 😊

Dj Zsíros classic mix

Nem tudjátok h mi a szám címe ami a 18-dik perctől megy és annak ami utána van?
Meg h ami a 40:15 től megy h annak mi a címe?
Előre is köszi
Sziasztok!
Eladóvá vált a CD gyüjteményem!
Pl: Globalunderground sorozat, Tiesto, ATB stb...
Kérésre Listát küldök! 😊
Akit érdekel írjon privátba!
Maximális köszi ezekért is!!!
Korábban már feltöltöttem egy Sterbinszky születésnapot rövidített verzióban, most feltöltöm a teljes bulit. Sterbi előtt és után Dj Benny zenél. Helyszín és időpont: Kiskunhalas Joker, 1998. november
01
02
03
Ez is durván 6 és fél óra. Egyenlőre többet nem tolok fel, hogy legyen időtök ezeket is meghallgatni! 😊
(van ám még sok jó anyag... 😊
Egy újabb kis csemege, szintén 1998-ból. Sajnos az elkövetőket nem tudom, mert nincs felcímkézve a VHS.
98_Classic_House_01
98_Classic_House_02
szia. én a www.oboom.com oldalt ajánlom nagy fájlok feltöltésére.
Köcce! Kiraktam megára is, innen valamivel tán gyorsabb letölteni, és meg is marad 😉

kösziii
Szia!

Nagyon szépen köszönjük a mixet!

Köszönjük a mixet!!!
Nagy nehezen sikerült feltöltenem: SlamJr_Sterbi_1998_02_18
Ha minden igaz kb. 3 órát zenél Slam Jr. utána Sterbi Karesz.
VinylToy
Ha van gmail-es fiókod, én tudom ajánlani a Google Drive-ot. Vagy ezen az oldalon nézz körül, milyen lehetőségek vannak.

Húúúú, 3 napomba került, mire megtaláltam a fórumot. Szóval elkezdődött a digitalizálás, nemsokára töltöm fel az anyagot. Tudtok valami oldalt, ahova 500 MB-nál nagyobb anyag is felmegy? A Zippy csak 200-ig enged.
Köszi!
VinylToy
Haladni kell a korral, és szerintem jót tett a fórumnak a "vérfrissítés", mondjuk én sokat járok ide, szóval engem nem ért váratlanul. 😊

hát bizony, fel is ment a pulzusom, hogy tán megszűnt...

Fatboy Slim
BAkker mi ez az innováció? Alig találtam meg a fórumunkat....

addig jár a korsó a kútra ameddig a takaród ér