21089
a tema adott:)
-
Dani19.. #237 mondjuk visszatérhetnék pl erre a névre de a 19-es már rég nem aktualis :-D -
Dani19.. #236 igazabol rajottem h elég kevesen használják a keresztnevüket a forumos nick-ekben ezé inkabb én is valtottam. -
Dani19.. #235 kicsoda?
-
mé' regisztráltá' újbó' vazeg? -
csak mer iszonyatosan ismerös volt a vocalja és egyben iszonyat komoly is! csak nekem a basement jaxx rmx van meg ami joval késöbb lett. -
hát ez nincs -
ez -
adonis_-_were_rocking_down_the_house_b._jaxx_mix
ennek az eredetije 1986os nincs meg vkinek??? vinyl??? -
Latin Thing - Latinos Del Mundo
Annyyyyááááááámmmmmm -

-
-
hát akkor majd elöbb utobbb megértitek :DD -
NÁM.:P -
bocs azé muszaly reagálnom mer szeretném ha csak az én nevem lenne a forumban felül ! ugye megérted :D -
hja :D -
de megjegyzem azé te is szereted itt osztani az észt, persze sokszor télleg igazat adok :)) -
en nem mondom magam partyarcnak nem a bulizás meg a narkozas a fö életcélom :)
bár közel jár. -
ahogy teszed azt a mai napig, csak írogatod itt hogy mekkora parti arc vagy, persze a kis pöcsösök között :DDD -
anno a te oldalad is ebben segitett h elinduljon ez az idöszámitás. lehet h ha nem lettek volna akkor ezek az mp3as oldalak mai napig naksit hallgatnék :DDD -
NÁM! :P -
Hééé tessék számcímeket írni :D
O.M.C. - How Bizarre (Sharp Remix) -
gyiik ird már meg pü-ben a mail cimedet és mi is irkaljunk leveleket egymásnak meg virusokat,férgeket.. thx:D -
Gyiik fogalmam sincs, hallucinogeneket amugyse probaltam még és nem is all szandekomba, de ez az forum néha akkora flash-eket ad :)))) -
ezt bazzeg... miért lettél ilyen? SG milyen drog? Szihedelikus Gomba?
:D -
[ sg függö lettem ]
-
gyiik én vagyok Dani :DDDD -
Kis felvilágosítás:
Dani = Narcotic. Szépen beette ide a fene :DDD Robo is megfordul itt néha, inkább a játékok topikban, de azért az mp3 szekciót se hanyagolja. A pletykákat nem én terjesztem, főleg a rosszindulatuakat :DDD Egyébként se tudtam mi van veled. -
atyaisten, mennyire profi voltam honlapszerkesztésben:DDD -
http://gyiik.warez.hu/
hahahaa, és még él a cím

-
atyavilág, már 4 éve ???? kissé elkeserítő, milyen gyorsan szalad az idő... elég sokminden törént azért ezalatt.
Elég durva így visszaolvasni azt a fórumot, meg magamat 4 év után.
Azért itt se sűrűn fordultam meg az utóbbi egy évben... megvan az oka...:/
Vinyl, mifac van veled, vazze? privátban adok majd egy céges mailt, azon napközben tudunk kommunikálni, nem sűrűn fogok fórumozni, nincs rá idő:(
Amúgy egyre inkább haladok visszafelé az időben, mostanában a 80-as évek vonzanak, DuranDuran, New Order, Sandra, Seal... persze, az összes többi még mindig mélyen a szívemben:D
Látom, azért vannak új arcok:)
Narcotic syntax, 2001-től kezdődik az időszámítás? Sose késő elkezdeni:)
NH Shevits, kitől hallotál, mit?:) Pletykásak errefelé az emberek nagyon:P (UGYE VINYL?)
Danival, Robotnikkal mivan? -

:D
-
OPM #206 a rave kimaradt? :o (Vinyl: JEGYEZZÜK MÁR MEG, NINCS OLYAN STÍLUS, HOGY RAVE!!4) :P -
bezony bezony :D -
2001
ekkor találtatok egymásra:D amugy én akkoriban cuppantam rá az elektronikus zenékre kb:D
-
Régi szép idők :D -
pffff... -
inkább legend. nem urban! nem local! intercontinental legend. -
ö egy igazi klásszik dude !!!:D
-
hallottam rólad pár dolgot... 
-
heh, micsoda szívélyes fogadtatás