21089
a tema adott:)
  • VinylToy #517
    letöltöm meglátjuk :D
  • Fatboy Slim
    Vinyl,

ismered?
    érdemes?
    van mögötte fájl egyáltalán?

http://rapidshare.com/files/10856923/Real_Retro_House_Classix_Vol.2_CD1.rar
  • Fatboy Slim
    Most éppen Dave Clarke Southside-jére nyomulok bent az irodában egy kemény hétfői napon füllhalgatóval
  • Fatboy Slim
    Azt nem. Maximum a Ki nevet a végén nevű társasjáték műpénzeiből.
    De robbani sem fog
  • VinylToy #513
    pénz??!! :DDD
  • Fatboy Slim
    Hálásan köszönöm
    küldök neked valamit postán
  • VinylToy #511
    1. rész
    2. rész
    3. rész
  • Fatboy Slim
    Vynil, minnyájan csak téged nyúzunk? ez így nem mehet tovább.
    Remélem, viszonozni tudom majd egyszer
  • VinylToy #509
    Holnapi nap folyamán ha megfelel?!
  • Fatboy Slim
    Sven Väth: The_beauty_and_the_beast esetén nemunderworld alternative mix

Mindenkinek minden segítséget előre is köszönök
  • Fatboy Slim
    Srácok, keresem még a következő számokat:

Marmion: Schöneberg (Marmion rmx)

Dj Hooligan: I want you

Phil Fulner - The Final

Trancesetters - The Search

Daft Punk - Da Funk

Emmanuel Top: Turkish Bazar

Sven Vath: The beauty and the beast

ue: L'Esperanza (Hope Will Move any Mountain mix)

DJ Scot Project: U

Lipps Inc - Funkytown (Newyorker)

Klubbheads - Klubhopping

Alcatraz - Give me luv

• arnika10
    Köszi a Sharp-ot! NAGYON TUTI!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • Fatboy Slim
    Ma nagyon oldskool napom van.
    U96-ot nyomok.
  • Fatboy Slim
    Bocsánat, igaz. Az az igazság, hoigy nem vagyok benne bizonyos, melyek ezek a muzsikák. Majd megpróbálok valahol sample-t venni. Addig ne fáradj, kösz
  • VinylToy #503
    Igen, csak oda 30 megás a feltöltési korlát, ha kellenek ezek akkor feltöltöm őket, délután speedy-re
  • Fatboy Slim
    Vinyl, ha lehet kérnem, és másoknak sem gond.... Ha vaélaki kér tőled valamit, akkor a Speedyshare nekem százszor egyszerűbb....
    Köszönöm előre is
  • Fatboy Slim
    Olyan nekem egy egész tömeg van. Mindig csak hallgattam őket, aztán én hülye letörölgettem, vagy eladtam. Az a gáz, hogy legtöbbjük a Schulz Live House Mix-sorozaton volt.
    Egyszer lenne már időm.... felnyomnám őket végre
  • VinylToy #500
    Hát van pár olyan szám, amit már mondtam azt régóta keresem, illetve vannak olyanok aminek a címét se tudom. :S
  • Fatboy Slim
    Neked mi nincs meg? most komolyan :))))
  • VinylToy #498
    Csak a Volume 2 és Volume 3 van meg, de szerintem ezek a legjobbak.

Sharp Pack
  • arnika10
    Az isteni lenne!!!! :)
    Köszi
  • VinylToy #496
    Nekem meg van, talán mind, feltöltöm mindjárt.
  • arnika10
    Sziasztok!
    Egy ideje nagy erőkkel keresem a "sharp tools" régi trackjeit (volume one,volume two...stb.). Ha vki rábukkanna valahol, vagy esetleg fel tudja tenni vhová, azt nagyon megköszönném.
  • SASboy
    thx VinylToy a zenékért.
    Arena nevezetű discoban Polgáron nem járt vki annó?
  • Fatboy Slim
    Nagyon nagy. A "drog nélkül, tisztán" mozgalom tagja én is voltam. Kevéske alkohol belefért, de annál több red bull. Akkoriban mindekit azt itta.
    A két zene, amit említesz, nekem is kedvenceim voltak, de te akkor ezexerint a nagy "ősrobbanásnál" nem voltál ott. Mondjuk, nagyon fiatal is vagy hozzá. Mi is tinik voltunk szinte 89-90 tájékán..
    A Techno Traxx sorozat minde részére ugrottam. Majd a Trance nation-t gyűjtöttem. Aztán meg az új hullámot lovagoltam meg

Ejjjhh régi szép idők....
  • VinylToy #492
    Igen Keszthelyen lakom, nőttem fel, tőled kicsit fiatalabb vagyok egy tizessel. :D
    Középiskola 2. osztályában kezdődött 1995-ben, akkor mentem először a Colorsba (mi csak színesnek hívtuk), itt is voltak fura dolgok, fura arcok, de szerettem odajárni, volt hogy szombaton hajnali egykor hazamentem a buliból, mert fáradt voltam, de reggel 6-kor visszamentem, mert még mindig tartott a buli, kellemes légkör volt, családias hangulat, nem egyszer jöttek oda ilyenkor hozzám egy üveg ásványvízzel, tudtam hogy ők valamitől pörögnek, én viszont sose próbáltam semmit, mindig tudtam hogy anélkül is szeretem annyira ezt a zenét hogy élvezzem. Tudom nagy szavak, de így van.

Visszatérve az első bulimra a Colorsban, talán Carpe Diem volt a fellépő, utána meg dj-k már nem tudom kik, de van pár flyerem abból az időből. Szóval olyasmi rémlik hogy elaludtam, mert nem éreztem jól magam (beteg voltam), de mikor megszólalt Robert Miles - Children-je akkor egyből jobban lettem, illetve még egy zenére emlékszem ami akkor ott maradandó élmény volt Stretch & Vern - I'm Alive, mai napig nagyon kedvelem. Helyi rezidens imádta Celvin Rotane - I Belive-jét is játszani. Szívesen emlékszem vissza azokra az időkre.
    Röviden ennyi. Ha eszembe jut még valami felidézem.
  • Fatboy Slim
    Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de én 38 vagyok :(
    Úúú, de durva, mi?!!!!
    és te merre nevelkedtél? merre töltötted a péntek éjszakai óráid? Color? Amikor Balleren voltam, én is oda rohantam. No meg a Flörtbe természetesen
  • VinylToy #490
    Lehet hogy ez sincs másként, mint a szüleinknél, ők Beatlest, Omegát, Illést, Metro-t hallgattak, amikor fiatalok voltak, és ez maradt nekik az örök élmény, nekünk marad a 90-es évek elejei house-techno vonal, aki akkor 16-18 évesen megszerette, Ő most már közel jár a 30-hoz, és szívesebben emlékszik vissza ezekre az időkre. A zene pedig fejlődik tovább, de tényleg nem ugyanaz, kiváncsi leszek pár év, pár 10 év múlva mire mondják rá hogy klasszikus?!
  • Fatboy Slim
    Srácok, nálatok hogy kezdődött ez az őrület egyébként?
    nálam úgy, hogy valamikor a 80-as évek végén, amikor itthon Jean Michel Jarre-t, Mike Oldfield-et, Kraftwerket hallgattam felváltva metallal, jött két belga arc hozzánk vendégségbe. Elmentünk az éjszakába a kocsijukkal és valami nagyon fura hangzású kazit tolt be. mondom, mi ez? aszongya, techno és ez megy most mindenütt Belgium új klubjaiban (a kazin T99, Front 242, Prodigy és hasonló zenék mentek). A kazit elkunyiztam persze. Azóta is a vitrinemben van.
    Pár hónapra rá a Randevú diszkóban Budán megnyílt az első techno részlege Erdélyi Zoltánnal, aki sokat járt diszkózni olaszországba tanulni az ottani klubokból, és itt ő nyomatta a talpalávalót. minden pénteken kb úgy fél órán keresztül. aztán a blokkok folytatódtak. rá egy pár hónapra sorra alakultak meg az erre a műfajra épülő klubok. Jött a Hully Gully, a Fortuna, a Kék Golyó és a High Life. Úgy 93-94-re teljesen elborította a mi országunkat is a stílus. Schulz, tanítványa Andrew J, Erdélyi, Jutasi, Tommyboy voltak, akik a stílust felkarolták és nagyot alkottak benne, majd belépett a körbe Sterbinszky is. A korszak vezetője a 2 Unlimited volt. Aztán jöttek a legendásan sötét drogos időszakok, amikor félve, de jártunk az új klubokba. Pesten a Dark Side, Szigetszentmiklóson a Speed vitte a pálmát. Később a Nyugatiban megnyitott az E-Play. Néhány nagyon erős estünk volt ezekben, de néhány nagyon szomorú is, amikor a parkolóban lövöldözés szemtanúi voltunk. Ekkoriben mindenki Ibizára és Londonba, a M.O.S.-ba vágyott, így mi is befizettünk egy ibizai nyaralásra és sosem felejtem el, amint a Space klub előtt reggel 7-kor kígyózott a sor a klub előtt, de nem csökkent ez fél 2 felé sem.
    Loveparade-kre csak Ausztriába jutottam el kétszer is, de azok felejthetetlen élmények voltak.
    Aztán jött egy erős hajrá és kb 99-2000-ben véleményem szerint lezárult egy nagy korszak, szerintem minden, ami innentől következik, egy halvány próbálkozás a műfajban, nagyon kevés jó zenével.
    Ha manapság letöltök 10 új mixet mondjuk Deep Dishéktől, Paul van Dyk-től, vagy Hernan Cattaneotól, abból max 1-et hallgatok meg többször.

És ti hogy vagytok ezzel?
  • Fatboy Slim
    ötös, remélem, én is tudok már küldeni vmit
    csak neked nem olyan egyszerű :D
  • VinylToy #487
    1. rész
    2. rész
  • Fatboy Slim
    remek köszönöm köszönöm
  • VinylToy #485
    30 megát lehet feltölteni ide, mindjárt egy pillanat.
  • Fatboy Slim
    Hát ez igazán rendes. és esetleg azok a bizonyosak, amelyeket a múltkoriban említettem? ugyanide macerás lenne? rapidshare otthon sem megyen
    thx
  • VinylToy #483
    Inkább csak megkerestem neked őket dc-n. :D
  • Fatboy Slim
    Vinyl, te ilyenben is utazol? :D
    kösz szépen
  • VinylToy #481
    Megfelel?! :D
  • Fatboy Slim
    Egy régi nagy kedvencem:

Yosh
  • Fatboy Slim
    Ja, srácok...

ha valakinek vannak olyan retroi is, mint pl. T99 - Anastacia, vagy Cubik 22, Quadrophonia, stb..., azokat nagyon szívesen veszem
  • Fatboy Slim
    Dave Clarke - Southside

Az egyik etalon volt számomra sokáig