21089
a tema adott:)
-
BAKKER MEKKORA ZENE VOLT EZ!!!!!!
ATYAÚRISTEN!!!!
köszi a tippet. el is feledkeztem erről -
Az a Le Park Litchies-re gondolsz minden bizonnyal
-
vapetike #635 Van egy megfejtőnk!!!!
A 2. eltalálva. Köszi szépen!
Nem csak a te nagy kedvenced.
Hihetetlen jó ez a szám!!! -
a 2. szerintem ez.
régi nagy kedvencem faxe - i wanna fuck -
vapetike #633 a leeges fonetikusan lídzsisz-nek értendő, de sajnos nem tudom megfejteni az eredeti angol szót.
Ennél közelebbit sajna nem tudok. A "lídzsiszt" még ma is játsszák a miskolci egyetemiu Rockwell klubban, de sajna a Dj-t még nem sikerült kifaggatni.
Azért hátha vkinek beugrik! -
Leégés? és "I wanna fuck (with you)"? Ezek elég gyakori aforizmák a mai zenékben. Az utóbbi lassan olyannak számít, mint a klasszikus időkben József Attilánál a "Mama" szó használata
kicsit közelebbit.... -
vapetike #631 Üdv!
1-2 éve "üldözök" két klasszikus house zenét kb. 1995-96-ból...talán tud itt vki segíteni mi a címük és az előadójuk.
Az egyikben a "leeges(?)" szó szerepel visszatérően, a másik refrénje (címe is?) "I wanna fuck (with you)".
Ha vkinek van vmilyen emléke, az segítsen!
Előre is köszi! -
meg van
Nagyjából korszakonként van a dolog -
Áh kösz, ez gyors volt.
a kérdésedre a választ Lennart chartja adja meg. Fent van vhol, mindjárt megtalálom -
Louis Cyphre #628 Ez lesz az?
Chimo Bayo - Bombas
Esetleg nincs valami lista számcímekkel, hogy mik voltak a 90-es évek legelején az alap techno számok. (olyami cuccok érdekelnének mint amiket tegnap belinkeltem) -
volt nekem is taktos kazis felvételem nem is egy, de egy idő után rájöttem, hogy lószart nem érnek, mert a hülye lengyelek a saját összeállításaikat rakták fel rájuk. abszolút nem követték a trendet, nem tolták fel rájuk a keresett számokat, max. egyet-kettőt -
Hello
a Chimo Bayo-tól a Bombast is nagyon kedveltem, de sehol nem lelem.
Esetleg? -
Louis Cyphre #625 Azok a régi szép idők amikor a 90-es évek elején, a lengyel piacon vette az ember kazikat. Ilyenek voltak pl. a Takt kiadó gondozásában a Techno house válogatások.
Akkor most egy alap cucc:
LA Style - James Brown Is Dead -
Louis Cyphre #624 Ez se rossz...
Human Resource - Dominator
meg ez:
Chimo Bayo - Xta si Xta no -
OK. Azért össze ne törd magad! :D -
Persze, hogy az. A kedvencem az Interactive-től mégis a Dildo -
Louis Cyphre #621 Ez atomjó!
Interactive - Who is Elvis -
nem felejtettem el , ma feltoltom ... vagy holnap :D -
nekem sincs 5 és 7. -
henrikff #618 Sziasztok van egy honlap ahol nagyon jó techno zenék mennek : www.riki.uw.hu nézd meg megéri!!!!!!!!!!!!! -
Aki letöltötte, értékelje. Énnekem az első lemez kicsomagolása során az 5-ös és a 7-es szám nem jött elő.
Az én értékelésm 10/8.5 -
Figyelem, figyelem! -
Srácok ittitt jártunk már?
Essential mixek egészen 93-ig és a linkek nagy része jó -
srácok, ha vkinek megvan a Liquid Limbs - Living In a House /Stand Up Remix/ (a Dee Zone Traxx 2-n jelent meg anno) az tolja már fel légyszi speedyshare-re, vagy vmelyik letöltő site-ra! örök hála! -
várom eztet továbbra is :))) -
neutric #612 privi ment -
tolj egy privát üzit a mélcímeddel együtt -
neutric #610 Addig eljutottam,h nyitottam egy accountot, fel is töltöttem próbaként egy-két filet, letölteni nem tudok, ahhoz mi szükséges?Milyen kódrol van szó, segítsetek én sem vagyok ebben otthon. -
A fájlcserélők? rapidshare? én csak konyítok ahhoz a szakmához, amiben mondjuk Vinyl a nagymester
az a lényeg, hogy ha ingyen anyagot akarsz leszedni, akkor a feladott kódot kell beírni az üres négyzetbe
ha feltölteni akarsz, akkor nyiss egy accountot és akkor beszálünk
-
Én meghallgattam és nagyokat csujogattam magamban -
majd feltöltöm de elöbb hallgassátok ezt a houseparty 03-at.. jopár örömzene van rajta :D -
neutric #606 Srácok hova teszitek ezeket fel?Hogyan tudom letölteni, illetve ami van nekem én is szivesen felteszem, szóval nem csak kapni szeretnék, de adni is. Írjátok már le plíz, h működik ez? -
Ez remekül hangzik. Várom
Ellenben nekem is van egy csemegém 2 részben. Ha köll, felteszem:
Essential Mix 1995-11-25 - Pete Tong and Sasha, Live from the Arches, Glasgow, -
Spyware-veszélyt jelez a gépem....
Mehet biztos? -
ezt feltöltöttem vkinek de gondoltam akkor már ide is beszurom..
houseparty 03 -
neutric #602 Sajna URL-t biztonsági okokra hivatkozva nem enged, pedig szívesen feltettem volna nektek.
De google segíteni fog
-
neutric #601 Két kedvenc, amit még nem láttam itt, de ha már voltak akkor bocs:
X-Cabs: Neuro
Funky Green Dogs: Fired Up (Danny Tenaglia Twilo Mix)
Utóbbiból még máig is felemlegetjük a "Fire burning deeping my soul" részt.
-
neutric #600 Sziasztok, nagyon hasznos kis topic ez, örülök,h rátaláltam, le a kalappal,h ennyire vágjátok a nagy slágerek címeit, előadóit, mi régen csak így emlegettük, h "amiben harangoznak, vagy amiben sikítanak" stb. De eme fórum segítségével sok általam kedvelt zenét tudtam újra felkutani. Köszi nektek!
-
Ha már egyszer ott jártam, és szeretem a precíz dolgokat :D -
látom már szakértettél is ott egy komment erejéig :D